- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ох,мъже ...
момченцеПървоначално написано от красивата_милейди
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Добре, явно съ си предположила грешно, но просто какво друго да си помисли човек в този забутан форум.Първоначално написано от красивата_милейди
![]()
И аз винаги съм била на мнение, че независимо от всичко останало винаги трябва да ценим себе си и да се харесваме и обичаме много![]()
Браво, и аз съм на този принцип.Първоначално написано от cherinka
Сори, миличък, падам си по момиченца, и в момента съм много влюбена в моето мило бомбонче.Първоначално написано от tuzaro
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
не мъ забравяйПървоначално написано от красивата_милейди
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ебати спама му .. чудя се кой е най-зле? .. Но наистина е важно да си се обичаме,ама бате толко самочувствие..и с покритие да е дори мен ЛИЧНО пак ме дразни донякъде,некак си не съм такъф човек да се фалимм като
и те така.. По-полека само
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
cherinka за какво защитаваш толкова много тва момиче? винаги трябва да ценим и обичаме себе си.... това е така но не трябва да казваме или в случая пишеме, че сме били големи работи с-класи и тн. кой я е определил за С класа? ахахахах... не не немога. самоопределя се за С класа не може да свали някав загорял марсол.. пълни глупости. едно съветче към питащата... еми като толкова ти е харесал тоя заговори го пак няма да ви е за първи път преди сте се виждали говорели сте си кво ти пречи или чакаш да дойде... ем няма съжалявам. С класа на 17 години девствена с принципи и не може да свали някво загоряло момче... ай моля ти са хахаха самооценката ти не е правилна. и ако питаш за момчето 100% съм сигурен че те е забравил и изобщо не те помни, а ти си създаваш празни илюзии. ако наистина е плейбой и си му харесала дори и малко до сега 100 пъти да е направил първата крачка. а ако наистина има нещо към тебе и не ти го е казал до сега за какъв плейбой става на въпрос ахахахха ще ме уморите в тоя форум.
И мен!Първоначално написано от umri
А теб няма да те навиквам, защото ти поне за разлика от другите даваш доказателствена част на тезата ти за ... (не моа му намеря подходяща дума)![]()
Та, така![]()
be po dumite kat gledam ne ti lipsva samo4uvstvie to tka i trqbva ma ne prekalqvai taa mojebi ne ti e kazal 4e ima ne6ty kam teb to4ny 6totu se naduva6 ddz i az pokaji mu 4e te int nameri nqkva vraska s negy i ostavi drugite kat gledam kvo si pisala mi se struva 4e mn se vliqe6 o vseki trqbva da se vslu6va ma ne v vsi4ki a samy v nqkoi hora6totu ne si4ki struvat zatva po dobre govori ako o6te go jelae6 boi se ma direktno ne 4rez drugi hora:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Не се занимавай повече с него, щом за тези 6 месеца не е предприел нищо, значи всичко е било мимолетно, само за вечрта, така че няма смисъл да си хабиш нервите с него и да го мислиш, дали те харесва, дали това на skype му означава нещо, дали е за теб и т.нказваш хубава си, много момчета те харесват, тогава давай започвай да флиртуваш, лято е, все пак
а пък тоя путю маринкен ме го мисли!
![]()
Успех, мила
![]()