- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ох,мъже ...
Всички са курви,аз не съм.
Ама съм С-класа или квото там.
Ае бягай оттука.
Я си дай снимка на перфектната външност.
Начи според мен може би те е харесал наистина, но знае, че не си от лесните момичета и може би затова не е направил нищо.![]()
Ми незнам и аз какво да направиш.. ;/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не съм, защото никога не съм спала с момче . А и да бях, не бих - практикувала практиката на повечето да си лягат с всеки срещнат . Това ме отблъсква, но това е една друга тема .
Радвам се за теб.Първоначално написано от fashiongirl
Но нали знаеш,че в днешно време
думите селянин,блондинка и т.н.
се използват като нарицателни,
а не в прякото си значение.
Същото е и с курва.
Щом е сваляч и е*ач по твойте думи....просто те е харесал за вечерта в дискотеката и те е искал тогава,за след това се съмнявам....![]()
аз искам да вида колко си красива, и аз съм ултра симпатичен
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
постни една снимка ако може...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ако тая е S-class-а,
аз съм Porsche 911 Carrera GT2![]()
tochno taka prosto te e har za ve4erta no e vidql 4e nishto nqma da stane.. a negoviq pr-l prosto e iskal da ti pomogne kato si e mislil 4e moje da stane neshto ta.. chestno kazano edva li te pomni t.e. pomni te kato vsqko dr momi4e...izpadala sam v po4ti sushtata situaciq i naistina e taka a i shtom e svalqch...
a i verno q dai snimka shtom si tolkova krasiva i si ot S-klasite![]()
Ами , всеки с мнението си . " S - classa " е нарицателно на лъскаво и хубаво . Аз имам самочувствие , помолих за мнение , съвет, но както винаги в България те обиждат и ругаят
Миличка или по-точно госпожице "Перфектна" никой не те ругае,ти просто си мислиш,че с едната външност ще минеш навсякъде...Такам,искаме да те видим колко си "лъскава"
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Така е.Първоначално написано от fashiongirl
Знаеш ли на мен кво ми се случи оня ден?
Помолих една приятелка за съвет и да ми помогне с едно нещо.
Тя ми обесни как точно седят нещата и как се прави това нещо. И ми направи впечатление, че не ме попита Кво, що, как, кога. Просто само й казах да ми каже каквото знае и е изпитала на свой гръб и тя ми обесни. Ето на това му викам аз приятел! А не почна да ме разпитва и да ме ругае за постъпката ми и се изяви към мен с голямо разбирателство и съпричастност.
Както ти сега искаш мнение и съвет, а другите обръщат внимание на думите ти "Красива съм" и прочие. Та ти дори не претендираш с това.. както и да е.
Тъпи са ония двамата, дето ти искат снимка, и това няма да се промени.
Ограничени и малоумни създания.
Нека са живи и здрави и да си гледат косматите пишки и да не се обаждат много много.
А моето мнение по твоята тема е, че не бива да си хабиш мислите за него и прочие.
За 6 месеца щом не те е потърсил и не си е направил и труда да се види с теб и да те впечатли по някакъв начин, значи няма смисъл да се занимаваш с него.
Имамомчета, които изчакват максимум 1-2-3 седмици,, а тоя направо се е усрал!
И какво от това, че си е написал на скайпа "не е важно с коя си лягам, важно е коя сънувам"... просто хубав цитат от една популярна понастоящем чалга песен... дори наистина в момента да е в това положение, не можеш да си сигурна дали ти си в мислите му. Освен ако не го питаш.
Ами да, като се замисля наистина може да го попиташ!??!
Имаш му скайпа, драсни му два реда. Питай го дали му се хой на сладкарница да хапнете по една паста.. ахах
Или ако искаш ми дай скайпа му пък аз ше се разбера с него![]()
Добър подход имам, не се притеснявай.
Айде, много здраве на всички ви.
И моля, никой да не е посмял да ме напада, защото съм в много истерично състояние ся!
Лека вечер!
Първоначално написано от didi_baby
Можеш да си дадеш Skype ,няма проблем, вие в Смолян имате ли s-class -ки
Абе, я отиди да си обръснеш гъза, тогава говори на момичето.Първоначално написано от didi_baby
тва, че си проста и се хфащаш за думите й говори единствено за твоята 'интелигентност', ако мога така да я нарека.
Айде, стегни се и недей тука раздавай правосъдие и не хули другите хора.
Щом момичето твърди, че е красиво (и там квото още твърдеше) значи е така!
И никъде не е споменала, че си мисли, че с красотата си може да има всичко, което пожелае.
Прочети още веднъж темата й и тогава ела да й говориш.
Ае, със здраве!
улрас я кажи коя е тая песен " не е важно с кой си лягам а кой сънувам, че едно момиче си е сложило на профила пък не мога да я вида у скайп да я питамПървоначално написано от cherinka
![]()
Първоначално написано от cherinka
Благодаря
Мацка ти само тая думичка ли знаеш?Не се прави на оборотна,има ги много като теб.Дръж се естествено,а не се прави на "коя съм аз"...и ако те интересува-да,имаме си S-Class-ки,но мисля че това в случая е без значение.Знаеш ли падането от високо е болезнено,затова слез на земята.
П.С. Това е мое мнение и мисля че имам право да го кажа,отделен въпрос е другите как го приемат.(И аз съм живяла в София,Пловдив и т.н.,просто те информирам)
Успех с момчето и сладки сънища
Камелия - Усещам те ощеПървоначално написано от tuzaro
Знаеш, че не съм като на времетоооооооооооо
аааа
не е важно с кой заспивам, а това кого сънувам, аз сънувам само тебе и ръцете ти по менееееееееееееееееее.
Не е важно колко имам, а това че теб те нямам, аз сънувам само тебееееееее и ръцете ти по менееее.
АААА
ахааххаха
Въобще ... Нямам думи . Аз не съм възпитана да нападам ... И да говоря ,когато не познавам човек .Първоначално написано от didi_baby
Поисках съвет, а то какво стана ...
Аз май не съм за тука
ех тая камелия ква е арна.... ти няма ли да ме уредиш с някоя ултраска??Първоначално написано от cherinka
Ти като си ядосана не е нужно да си го изкарваш на всеки.Айде завивайте и ти и тя
Първоначално написано от didi_baby
Искаш или не искаш доказателство
Той не е никакъв сваляч сигурен съм репутацията му е фалшива направи си изводите сама
Ти не си всеки, усещаш ли?Първоначално написано от didi_baby
Единствена и неповторима си за моя гняв.![]()
Tuzaro Смирненски ултраските? ХАХАХАХХАХАХАХ!