Първоначално написано от
fashiongirl
Ами , всеки с мнението си . " S - classa " е нарицателно на лъскаво и хубаво . Аз имам самочувствие , помолих за мнение , съвет, но както винаги в България те обиждат и ругаят
Така е.
Знаеш ли на мен кво ми се случи оня ден?
Помолих една приятелка за съвет и да ми помогне с едно нещо.
Тя ми обесни как точно седят нещата и как се прави това нещо. И ми направи впечатление, че не ме попита Кво, що, как, кога. Просто само й казах да ми каже каквото знае и е изпитала на свой гръб и тя ми обесни. Ето на това му викам аз приятел! А не почна да ме разпитва и да ме ругае за постъпката ми и се изяви към мен с голямо разбирателство и съпричастност.
Както ти сега искаш мнение и съвет, а другите обръщат внимание на думите ти "Красива съм" и прочие. Та ти дори не претендираш с това.. както и да е.
Тъпи са ония двамата, дето ти искат снимка, и това няма да се промени.
Ограничени и малоумни създания.
Нека са живи и здрави и да си гледат косматите пишки и да не се обаждат много много.
А моето мнение по твоята тема е, че не бива да си хабиш мислите за него и прочие.
За 6 месеца щом не те е потърсил и не си е направил и труда да се види с теб и да те впечатли по някакъв начин, значи няма смисъл да се занимаваш с него.
Имамомчета, които изчакват максимум 1-2-3 седмици,, а тоя направо се е усрал!
И какво от това, че си е написал на скайпа "не е важно с коя си лягам, важно е коя сънувам"... просто хубав цитат от една популярна понастоящем чалга песен... дори наистина в момента да е в това положение, не можеш да си сигурна дали ти си в мислите му. Освен ако не го питаш.
Ами да, като се замисля наистина може да го попиташ!??!
Имаш му скайпа, драсни му два реда. Питай го дали му се хой на сладкарница да хапнете по една паста.. ахах

Или ако искаш ми дай скайпа му пък аз ше се разбера с него
Добър подход имам, не се притеснявай.
Айде, много здраве на всички ви.
И моля, никой да не е посмял да ме напада, защото съм в много истерично състояние ся!
Лека вечер!