- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто драсканици
Самотата това е чувството което ме съпровождало цял живот и продължава да ме съпровожда бих дал всичко за да премахна това чувство цял живот съм бил сам (като исключа майка ми и братми) сам съм се справял в всички трудни моменти а те не са малко всяко момиче което съм харесвал или обичал през живота си ме мисли само за приятел или най-много за брат от което ми става още по кофти хляди пъти съм си задавал въпроса.Защо аджеба никоя не ме въсприема като нещо повече от брат или приятел?(това е риторичен въпрос няма нужда да ми отговаряте)Незнам защо или с какво вдъхвам такова доверие в хората защото са ми казвали неща които почти никой незнае(друг е въпроса че като а имам проблем никой неиска да ме ислуша) аз съм исключително влюбчив човек ( от което си патя) но пустата му самота няма начин да я преодолея тези който ми се водят "приятели" са толкова приятели колкото аз съм Арнолд Шварценегер и та да се върна на момичетата малко се отплеснах това че ме въсприемат само като приятел или брат понякога толкова много не подтиска че направо ми е идело да умра (не се беспокойте няма да се самоубивам трябва да съм луд) като се замисля целият ми живот е бил само болка, страдание, самота толкова много неща съм видял толкова съм изживял че не е истинна но донякаде това ми е помогнало да се изградя като личност знам че нещата които прочетохте досега са простотии и несвързани но имах нужда да го напиша недържа на коментари но който има желание може да пише
П.П.Ще помоля само без исцепки от сорта емо, педераст и тем подобни който неможе да напише нещо смиосленно по добре да непише и пак благодаря че исчетохте всичките тия простотии (необръщайте внимание на правописа под всякаква критика е)
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму