- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 3/
^ ти вземи си компенсирай пунктуацията![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Например? Да си изкривя душата и да кажа на някого, който е грозен, че е красив, и обратното ли, бе, да го еба?! Нещо много отворен го раздаваш, бре, нерез безподобен. Когото съм искала да напсувам, съм го напсувала, който ми харесва-казала съм му какво мисля.Първоначално написано от Mamut
Айде, жив и здрав. Сметка на това какво правя и сама мога да си държа.
A ti ako obichash ne se obajdai tam kude nqmash rabota,deewa na vsqka mandja merudiq.Aide ne se navirai mejdu shamarite i si zatvarqi ustata na mesta.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
а ти не го ли правиш същото, бе? както и другите, които непрестанно зяят?
аман от предразсъдъци, сигурно ако дори замълчи бианката ще намерите как да й търсите сметка за не знам си какво си и не знам си що си. И на мен не ми е от най-любимите потребители, ама не го обръщам винаги на разговор колко зле е хит 2 фит / емодол / бианка, нали?
И честно, ако ще ми правиш забележка - прави го на родния си език, мама му стара.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Точно ти ли го казваш, при положение, че всяко второ мнение ти е "+1"?Първоначално написано от pipilona
![]()
Айдя ся оправданияПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
V greshka siПървоначално написано от Bianca
![]()
Мен пък точно тези хора са ми леко антипатични и смешни.Първоначално написано от marilyn
По принцип е много хубаво момиче. Особено имаше една по-нормална за мен снимка, дето е с една бяла блузка ли беше бюстие ли нз, скоро беше пускана. Има чар момичето
Според мен не й отива този стил и държание. Може да бъде голяма симпатяга и много готина, но не по този начин за жалост.
Това е мое мнение де. Не искам да обидя никого. Всеки има право на изборНо мисля, че ако намалиш малко темпото или нз как да го кажа, ще си да го наречем много търсени и заглеждано момиче.. поне по мои виждания
Лек ден, колеги... някои сме още на работа ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е,вие се престаравате с "подмазването" вече.Да го е страх човек да каже хубава дума,че ще го изкарате най-големия производител на олио и зехтин на света....
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
всички млъквате и нещата заспиват
![]()
Topic closed. Moderated by 5StaR
The Spark
Първоначално написано от Boot
Хахахаха, много поздрави на твоя приятел значи. xD
Същото време, същото място. И почти същите хора. Само липсват Светъл и Жоро, Емо се вижда повече, а Вера се е появила от някъде.
Happy Halloween.
Със Стела.
С Радинка.
Faintless каза: Снежанка от корицата на FHM![]()
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Ама си голяма сладуранаПървоначално написано от dedencety
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
На мен пък ми е много противна.Първоначално написано от FreakPk
Лично мнение.![]()
Мъж такъв като вика.Първоначално написано от Mamut
Пфахахахахах, с изтърканите и повтаряни по хиляда пъти лафчета-не ти е мястото тук, сори.
![]()
хакам ви го в червата.![]()
Абе, ти си много зле.Първоначално написано от Mamut
Абсолютно сериозна съм.
Много знаеш след всяка втора снимка да псуваш, ама нито веднъж не пусна своя снимка, а?
Мамуте, в час по български ли си, или не, това не пречи да вземеш да пропишеш грамотно. И вземи се спри малко, мина му модата да хейтваш Бианка.
А някой каза нещо за Лордката..
Ъм, аз малко не разбрах. Ако едно момиче е хубаво, то няма толкова голямо значение как е облечено.
Чшш!Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Мерсиии многоооо,сладки децааа![]()
айде пак 2те феи![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...