- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 3/
поне значките сигурно са оригинални![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
уонна би са,а?![]()
Dwight D. Eisenhower
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
![]()
А най-смешните са тези, които искат да ги носят, без да знаят, какви хора ги носят.
Dwight D. Eisenhower
За 7. или 8. път?Първоначално написано от _InSaNe_
http://i.data.bg/08/09/24/1168201_orig.jpg
Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
Ти май си се разхубавилаПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Поздрави на Ангел![]()
След няколко месеца и с мене ще си направите снимки :P![]()
има ли значение за кой път?!Първоначално написано от Hit 2 fit.
мн ме ебе мене че на теб не ти изнася
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
и бтв ако обичаш не ме гледай аз колко пъти си давам линк.. шото аз вийдам тфоя на сяка страницааз не съм ти виновна че си яко комплексирана кифла...
![]()
Да, ама не пускам поне една и съща снимка.Първоначално написано от _InSaNe_
![]()
Абе, кой е комплексирания в момента? Че си хубава-хубава си, ама само нещо ти рекнах и ти веднага почна с обидите и нападките
А това за "кифлата"-просто ще си замълча.![]()
ами не.. не почвам с надапките просто тфа което прайш е яко тъпо.. ако не ти харесва.. замълчи синали ти не си "аз"
така че... а и съм чела много твои коментари и повечето от тях са негативни
...така че не ми направи хубаво впечатление
![]()
емоо, айде ти па ходи да пишеш думи по 10 реда и стига си досаждала на хората щот винкело те зове
Да, такава съм-правя лошо впечатление.Първоначално написано от _InSaNe_
Стига със спама.
Стефчо, винкело дори и да ме зове, ми е хипер чудно как ТИ ще успееш да го повдигнеш.Павликенски кежОъл.. Пфф..
Айде стига спам.![]()
Що носим дрехи въобще, а?Първоначално написано от ATAKABG
Първоначално написано от Pedigree
Спокойно, много малко хора си имат и грам понятие за руните. Те са такова необясно нещо, че...Първоначално написано от Сладичко_bi
А снимката се чудех дали да я пусна, щото мислех че Тя е ужасна![]()
HARDCORE NIGHT
DELATE,SICKFLAG,FACE THE TRUTH,OVERPAIN
Хиля се до стената в ляво с пича с дългата коса![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Прекалено много кафеви типовеПървоначално написано от macy_day_parade
![]()
До колкото съм запозната, руната на нейното рамо е оун-сууз(дано не съм го объркала) и до колкото си спомням е еквивалент на мъдрост, хармония, вдъхновение, ентусиазъм, все хубави работи и май се смята за руна на безсмъртието. Тази на рамото на момчето ми е по-непозната , нейната я разпознах защото е от ает на Фрей(с него съм доста добре запозната) но за другата, признавам, че не се сещамПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
А ето ме и мен![]()
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
aniezina, тук не се изпитваме и не показваме кой колко знае![]()
Точно така! Руната на българчето е символ на чест, справедливост, водачество, успех и победа...Първоначално написано от aniezina
П.П. Красива си...
Ставаш да преплющят кълчоцитеПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Не умея да губя !
БлагодаряПървоначално написано от exploitedteen
Мислех че го знаете. Ще пусна снимка, където се вижда по-добре, гледам обсъждан стана.
По-добре не пускай, че критиците веднага ще се нахвърлят като свиня на дробен хляб!!!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ