.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как бихте постъпили вие на мое място?

Здрасти на всички!Искам да ви помоля за съвет,защото съм мн объркана и вече нз какво да правя... така ... обичам едно момче страшно мн вече от години... той знаеше че го обичам и е имало намеци тва онва излизания, плажове лятото ,дискотеки и такива разни,но никога не сме ходили и аз реших вече да не му показвам чувствата си ,защото той е такав,че се интерисува от секс,дискотеки,момичета за едно нощ... но напоследък мн често излизам е с неговата компания и ест той е там и аз виждам промяната в него ... вече не е толкова повърхностен замисля се.. общо взето се променя към добро ,но вече нямаме нищо с него освен общия мохабет с др ,той знае,че не съм момиче за една нощ.И аз съм мн объркана,защото искам да съм с него обичам го още и нз ся кво да прая...ако преди имаше нещо,то сега няма нищо... моля ви дайте ми съвет как да го заинтригувам отново... мерси мн предварително

Град
    "градът на мечтите"
    Дръж се естествено,а ако мислиш че има смисъл си поговорете малко по-задълбочено
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    София
    Ако си сигурна, че се е променил ... опитай пак. А и няма какво да направиш да го заинтригуваш освен да бъдеш себе си, ако има нещо да става то ще стане ... Успех
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    Slivnica

....

Ми дръж се с него така както преди си го правила и мисля че той ще разбере...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Абе най-добре за сега си дай малко пауза изкачай седмица две и поговори с него на 4 може и на 4 очи+шамар

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Като го видиш - Усмивка и един влажен поглед. Като го забележи, се извърни на другата страна.

Говори по-често с него.Това,че вече нямате нищо общо не означава,че неможе да има И да...Бъди себе си
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Град
    Shove IT
    Забий му клечка за зъби в ректума ... определено ще го заинтрегуваш

badi bezgrijno gotina sexy palava zaintriguvai go flirtyvai nakrai go da te revnuva ako 6te6 1vo vij dali 6te reagira dali 6te ima nekvi priznaci 4e te har posle ve4e badi sebe si i go izlu6vai nakarai go da si izlee makata ako 6te6 alkohol malku i 6te zapee 6toty te majete po trudny si razplitat ezicite
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

мисля че откровението е най-добрия начин...кажи му какво чувстваш все още...попитай го дали и той има подпбни чувства....може би така ще се убедиш че наистина се е променил

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми почнете да си говорите и станете близки(както преди-ако в1обще и тогава сте били) ии после то ше си дойде само ..След като виждаш че има промяна се в1зползвай
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    РЮАР
    На твое място бих си обр1снал краката и деликатните части и бих си легнал да спя.. haha

Град
    Париж
    Кфо бих направила на твое моясто?
    Това:Ще се опитам да съм красива,забавна,винаги да съм център на внимание и след няколко дена съм сиг.,че ще ми лази в краката и ще ми казва колко ме обича и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си