- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БОЛКАТА
искам да разкажа своята случка за да споделя мъката
днес ми се счупи дъската на 2болката е непоносима по гадно е отколкото бившата ми женка ме зареза
как да преодолея мъката
имам чувство че ми е счупено сърцето
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
алелеПървоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
приятелко нее смешно се едно да ти се скъсат любимите прашки
сърцето ми е жестоко наранено
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
алелеПървоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Никога няма да преодолееш мъката.Твоята дъска е незаменима.Винаги ще я оби4aш.Решението е само едно самоубии се
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
а мойто още повече!Най-добрия ми фр замина за Испания!Аз как се чувствам според тебе?!Ебати,само се подиграва!Първоначално написано от skatemore
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
знам кво е чувството обаче и дъската беше перфектна страшни извивки лека , красива поне ме съжалетеПървоначално написано от ^Miss_Independent^
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
не се нуждая от сексуален контант а от съчувствие и силна прегръдка изпълнена с любовПървоначално написано от cherinka
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
Искренно ти съ4увствам.Мойте саболезнования за дъскатаПървоначално написано от skatemore
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
А пишката ти не се ли нуждае от съчувствие, за това, че си й отказал едно лапане?Първоначално написано от skatemore
Нима и тя не се нуждае от прегръдка с език?
Сексуалните взаимоотношения са тясно свързани с емоционалното ни състояние.
Спокойно, сигурна съм,че ще намериш по-добра дъска![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да си плащал болките кажи - купи си сбогом![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
веднъж ми се скъсаха любимите пра6киПървоначално написано от skatemore
купих си нови
![]()
Разчувства ме.
![]()
ROCK
ON!
и моята се е чупила.болката отминава брато![]()
![]()
няма лек за теб![]()
![]()
![]()
Винаги има две мнения-грешното и Моето!
ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!
тя кретенията не ходи по животните а по хората само се чудя как още не е заключена темата![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
не , но толкова ти се правят свирки след като болката отмине можеш да ми направиш освен ако не си дебела гадна метълкаПървоначално написано от cherinka
и въпреки всичо нямам желание в момента
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
И мойта се чупи миналия месец ... голяма тъга бешеПървоначално написано от skatemore
къса ми се сърцето за дъската ти .. ае ше помагам,,кое ще лепиме първо дъската или сърцето?Първоначално написано от skatemore
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Болката никога не спира..Спира да ти пука,че те боли..п1к както е казано времето лекува![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ехх...ще ти мине...все някога...намери си друга дъска ама внимавай да не е изгнила като тая![]()
![]()