.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Поредната или никоя?

Не знам колко хора са изпадали в тази ситуация,но мисля,че са много... та въпросът ми е поредния/поредната или стоиш настрана с чувствата?Мисля,че ме разбрахте,ако не питайте

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Дали аз се чувствам поредната? с чувства към момчето?
    Или дали възприемам момчета като поредната ми бройка?

Аз не разбрах.Разясни пове4е
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

amii.. ne ...predstavi si variqnta da obichash edno mom4e i trqbva da si ili porednata v legloto mu ili nqkva tam deto ne i obrushta vnimanie shtoto znae 4e go har ..
    btw mn qki komentari

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dark_shadow_f
    Аз не разбрах.Разясни пове4е
    Може би, пък да е нещо от сорта на:

"Имаш чувства към някого, но той само ги ебе девойките и ти ко прайш в тоя случай? Лягаш си с него и ставаш поредната или не си лягаш с него и продължаваш да изпитваш чувства към него".

Ко се прая и аз на гадателка....

imeno za tva govorq )

Аз предпо4итам да съм никоя но не и поредната
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от just_my_luck
    imeno za tva govorq )
    ААААААААА, виж ква съм умна, а

Ами, да, тази вечер като да не повярвате ми се случи точно това.
    Винаги съм била на мнение, че щом харесваш някой, а той не ти обръща внимание, трябва да се наебеш с него, за да ти мине мерака.

Гадното е като спиш с някого, който не познаваш, и после да го захаресваш а той да ти ебе майката!
    Ей тва ми се случи на мене.

Истината е, че не ми пука.
    До одеве ми пукаше, но вече всичко е минало.
    Щом не ме ще, ОК, негов проблем.
    И аз ще съм щастлива след време ахахахха

Цитирай Първоначално написано от just_my_luck
    amii.. ne ...predstavi si variqnta da obichash edno mom4e i trqbva da si ili porednata v legloto mu ili nqkva tam deto ne i obrushta vnimanie shtoto znae 4e go har ..
    btw mn qki komentari
    Ти, ако не си спала с него до сега, още имаш шанс да го впечатлиш някак си.
    Не се отказвай!
    Бори се! Това е твое право.
    Но не ставай нахална.

Та, в крайна сметка, не разбрах какво искаш да кажеш?

Град
    Варна
    Аз,мисля,че горе-долу хванах за какво иде реч...та не се чувствам поредната,въпреки че съм с човек,на когото му е такава славата.От месец и половина някъде сме заедно и не ме е притискал за секс.

btw:глупав,несвързан въпрос с темата:можеш да търсиш гаджето,ако ти трябва и нахално ли би било,ако го потърсиш в тях,но само ,за да се оговорите за излизане,а не да му седиш в къщата?и не е за мен,ако е от значение,но пък да правя тема...както и да е :0 ако някои обърне внимание,благодаря му

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Никоя...или всички?
    Или да стоя настрана с чувствата?
    Абе ше изпия всички бири
    от хладилника,мама им на чувствата.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    ХахХахХахХахХах....

Нз зависи от момчето за което трааа да с1м поредната или да си остана само с желанието!! В1преки че ако мн го харесвам..и знам че по друг начин няма да е с мен що п1к една нощ да не б1де мой !!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Предпочитам да съм никоя, а не поредната бройка. А и да ви кажа, може и малко, но със сигурност ще ви запомни... Момчето-сваляч.. Обръщайки се назад в спомените, едва ли ще си мисли за всички бройки. Ще си мисли само за най-интересните и може би за онова момиче, дето беше луда по мен... Пак е нещо..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Предпочитам да съм никоя, а не поредната бройка. А и да ви кажа, може и малко, но със сигурност ще ви запомни... Момчето-сваляч.. Обръщайки се назад в спомените, едва ли ще си мисли за всички бройки. Ще си мисли само за най-интересните и може би за онова момиче, дето беше луда по мен... Пак е нещо..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Колкото и силни да са чувствата ми,ще предпочета да съм "никоя",отколкото "поредната" в неговото легло.

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре да стоя настрана от чувствата и от него, ако знам, че съм поредното момиче, и че ще ме е забравил веднага след това...просто няма смисъл.

Град
    "градът на мечтите"
    И аз предпочитам да съм никоя,но не и да съм поредната,въпреки това не пожелавам на никой да се чувства по тези начини и да изпада в такива ситуации
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз бях готова да стана никоя, за да го задържа...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато бях по-млада бях поставена пред тази дилема. Обичах го, но знаех, че ще бда номер 32(примерно№, че ще ме изпълзва и захвъли. Добре, че ми изневери и не ми даде шанс да се поразмисля по-сериозно. Не исках да съм порредната, защото го обичах и исках да съм единствената и специалната. Но при такива хора е много трудно да си такъв. Та седнах си на задника и съм с мъж, на който съм първата, а да се надяваме и последната

Spored men e po dobre da si ostanesh nastrana otkolkoto da stavash porednata,edna ot vsi4ki s koito prosto si e igral i sled tova dori ne si spomnq, zashtoto sled neq shte ima oshte mnogo takiva.
    {Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}

Град
    там където си излишен!
    emi macko az bqx taka tochno predi mesec...s edno momche..i za sujalenie toi mi davashe nadejdi a nakraq prosto bqx porednata ot zabivkite my...e*e she me,e*eshe i oshte nekolko i si imashe gadje za koeto daje nz i razbrah sled tva no naistina ne e priqtno da si porednata nili po tochno v moq sluchai "DRUGATA" nai-dobre nastrani ao ne e sig..a i sega xoda s best frto na tva momche na koeto bqx broika no toi e acki svesten i veche 2 sedmici sme zaedno no ne mi iska sex i naistina sam shtasliva..kakto se kazva :NE E EDINSTVENIQ: I "KLIN KLIN IZBIVA " :P uspeh
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

на страна!Искам всичко,което може да ми даде,а не просто да си губи времето с мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си