- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната или никоя?
Не знам колко хора са изпадали в тази ситуация,но мисля,че са много... та въпросът ми е поредния/поредната или стоиш настрана с чувствата?Мисля,че ме разбрахте,ако не питайте![]()
Дали аз се чувствам поредната? с чувства към момчето?
Или дали възприемам момчета като поредната ми бройка?
Аз не разбрах.Разясни пове4е
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
amii.. ne ...predstavi si variqnta da obichash edno mom4e i trqbva da si ili porednata v legloto mu ili nqkva tam deto ne i obrushta vnimanie shtoto znae 4e go har ..
btw mn qki komentari![]()
Може би, пък да е нещо от сорта на:Първоначално написано от dark_shadow_f
"Имаш чувства към някого, но той само ги ебе девойките и ти ко прайш в тоя случай? Лягаш си с него и ставаш поредната или не си лягаш с него и продължаваш да изпитваш чувства към него".
Ко се прая и аз на гадателка....![]()
imeno za tva govorq)
Аз предпо4итам да съм никоя но не и поредната
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ААААААААА, виж ква съм умна, аПървоначално написано от just_my_luck
![]()
Ами, да, тази вечер като да не повярвате ми се случи точно това.
Винаги съм била на мнение, че щом харесваш някой, а той не ти обръща внимание, трябва да се наебеш с него, за да ти мине мерака.
Гадното е като спиш с някого, който не познаваш, и после да го захаресваш а той да ти ебе майката!
Ей тва ми се случи на мене.![]()
Истината е, че не ми пука.
До одеве ми пукаше, но вече всичко е минало.
Щом не ме ще, ОК, негов проблем.
И аз ще съм щастлива след време ахахахха
Ти, ако не си спала с него до сега, още имаш шанс да го впечатлиш някак си.Първоначално написано от just_my_luck
Не се отказвай!
Бори се! Това е твое право.
Но не ставай нахална.
Та, в крайна сметка, не разбрах какво искаш да кажеш?![]()
Аз,мисля,че горе-долу хванах за какво иде реч...та не се чувствам поредната,въпреки че съм с човек,на когото му е такава славата.От месец и половина някъде сме заедно и не ме е притискал за секс.
btw:глупав,несвързан въпрос с темата:можеш да търсиш гаджето,ако ти трябва и нахално ли би било,ако го потърсиш в тях,но само ,за да се оговорите за излизане,а не да му седиш в къщата?и не е за мен,ако е от значение,но пък да правя тема...както и да е :0 ако някои обърне внимание,благодаря му![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Никоя...или всички?
Или да стоя настрана с чувствата?
Абе ше изпия всички бири
от хладилника,мама им на чувствата.![]()
ХахХахХахХахХах....
Нз зависи от момчето за което трааа да с1м поредната или да си остана само с желанието!!В1преки че ако мн го харесвам..и знам че по друг начин няма да е с мен що п1к една нощ да не б1де мой !!
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Предпочитам да съм никоя, а не поредната бройка. А и да ви кажа, може и малко, но със сигурност ще ви запомни... Момчето-сваляч.. Обръщайки се назад в спомените, едва ли ще си мисли за всички бройки. Ще си мисли само за най-интересните и може би за онова момиче, дето беше луда по мен...Пак е нещо..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Колкото и силни да са чувствата ми,ще предпочета да съм "никоя",отколкото "поредната" в неговото легло.
По-добре да стоя настрана от чувствата и от него, ако знам, че съм поредното момиче, и че ще ме е забравил веднага след това...просто няма смисъл.
И аз предпочитам да съм никоя,но не и да съм поредната,въпреки това не пожелавам на никой да се чувства по тези начини и да изпада в такива ситуации
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Аз бях готова да стана никоя, за да го задържа...![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Когато бях по-млада бях поставена пред тази дилема. Обичах го, но знаех, че ще бда номер 32(примерно№, че ще ме изпълзва и захвъли. Добре, че ми изневери и не ми даде шанс да се поразмисля по-сериозно. Не исках да съм порредната, защото го обичах и исках да съм единствената и специалната. Но при такива хора е много трудно да си такъв. Та седнах си на задника и съм с мъж, на който съм първата, а да се надяваме и последната![]()
Spored men e po dobre da si ostanesh nastrana otkolkoto da stavash porednata,edna ot vsi4ki s koito prosto si e igral i sled tova dori ne si spomnq, zashtoto sled neq shte ima oshte mnogo takiva.
{Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}
emi macko az bqx taka tochno predi mesec...s edno momche..i za sujalenie toi mi davashe nadejdi a nakraq prosto bqx porednata ot zabivkite my...e*e she me,e*eshe i oshte nekolko i si imashe gadje za koeto daje nz i razbrah sled tva![]()
![]()
![]()
![]()
no naistina ne e priqtno da si porednata nili po tochno v moq sluchai "DRUGATA"
nai-dobre nastrani ao ne e sig..a i sega xoda s best frto na tva momche na koeto bqx broika
![]()
no toi e acki svesten i veche 2 sedmici sme zaedno no ne mi iska sex i naistina sam shtasliva..kakto se kazva :NE E EDINSTVENIQ: I "KLIN KLIN IZBIVA "
:P
uspeh
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
на страна!Искам всичко,което може да ми даде,а не просто да си губи времето с мен![]()