.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Да бъдеш един от всичките или един-единствен?

Срещате се с момиче, което е много хубаво, интелигентно, умно, чаровно и всички качества събрани в 1. Тя е луда по вас, а вие я възприемате като приятелка, но от време на време като малко повече, но не искаш да й казваш, защото си моментен и не искаш тя да страда. Тя може да има всеки, но иска точно вас. С друг е, но мисли за вас. Какво бихте направили ? Бихте ли се държали дистанцирано от нея и тя така да мисли за вас постоянно, защото не може да ви има или бихте тръгнали с нея и след някоя друга седмица да се разделите, щот просто не си пасвате и да си прецакате и приятелството. Знам, че тази ситуация може да се погледне и от други страни, но конкретно от тази я гледам аз - какво бихте избрали?

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре си останете приятели.

Можеш да и обясниш ситуацията така както на нас и да и кажеш, че не искаш да я нараняваш.

О, да й кажа, че искам винаги да мисли за мен, щот не мога да бъда с нея По добре да се правя на ударен и да не забелязвам как се държи с мен

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    епа ако наистина е толкова хубава и умна прати я при мен, пък нека си мисли за тебе... ше ти я давам от време на време
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    епа ако наистина е толкова хубава и умна прати я при мен, пък нека си мисли за тебе... ше ти я давам от време на време
    ne si glupav, ei...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Momentnost?
    Shtom e perfektnata, ako naistina go mislish, edva li shte si momenten s neq, pi4. Kakvo to4no 6te ti lipsva, a?
    Ne mi se vryzva istoriqta. Ne si siguren, 4e e perfektna.
    I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
    You're all I want
    And without you I don't know what I'd do
    I could never ever live a day without you
    Here with me do you see
    You're all I need... <3

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    О, да й кажа, че искам винаги да мисли за мен, щот не мога да бъда с нея По добре да се правя на ударен и да не забелязвам как се държи с мен
    Явно не можах да се изразя правилно, ама хайде...

Град
    Dreamland Varna
    Е как само от време на време я мислиш за нещо повече?
    Някак ми е много объркано ,,,
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Определено не е по-добре ..
    Обясни и останалото, изрежи това
    Наистина, ще се почувства добре след като го разбере 100%

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Стани жиголо

Град
    Sofia
    Обясни и ситуацията и я остави тя да реши какво иска да става оттам нататък....и разбери,че перфкетни хора няма....

Град
    "градът на мечтите"
    Цитирай Първоначално написано от kiki_riki90
    Можеш да и обясниш ситуацията така както на нас и да и кажеш, че не искаш да я нараняваш.
    +1
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    София

Re: Да бъдеш един от всичките или един-единствен?

Срещате се с момиче, което е много хубаво, интелигентно, умно, чаровно и всички качества събрани в 1. Тя е луда по вас, а вие я възприемате като приятелка, но от време на време като малко повече, но не искаш да й казваш, защото си моментен и не искаш тя да страда. Тя може да има всеки, но иска точно вас. С друг е, но мисли за вас. Какво бихте направили ? Бихте ли се държали дистанцирано от нея и тя така да мисли за вас постоянно, защото не може да ви има или бихте тръгнали с нея и след някоя друга седмица да се разделите, щот просто не си пасвате и да си прецакате и приятелството. Знам, че тази ситуация може да се погледне и от други страни, но конкретно от тази я гледам аз - какво бихте избрали?
    Е ти сам го казваш щом не я харесваш и мислиш, че не можете да бъдете заедно си останете приятели, ако мислиш, че имаш нещо към нея опитайте. И ако наистина сте били приятели, ще останете и след това ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    Slivnica

..

Мисля че е по добре да си останете приятели...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Направи си нова прическа!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Направи си нова прическа!
    черешке да та еба на криво, много си гадна!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    STARA ZAGORA
    izpadala sum v takiva situacii .. ot tvoita gledna to4ka.. ne ot neinata. i vinagi si preebavam priqtelstvoto, i sega6nata mi vruzka taka 6a stane. Az su golqm karuk, ako naistina q haresva6 trugni s neq, oba4e ako se sumnqva6 4ak tolkova, iz4akai.

ако мислиш че можеш да я обикнеш с времето...опитай...но не я наранявай напразно ако не си сигурен

Град
    pz city
    щом не ти е подпалила главата и не си луд по нея ..... останете си приятели това е моето мнение няма смисъл след седмица или месец да се разделите и по този начин да съсипете приятелството си

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: Да бъдеш един от всичките или един-единствен?

Ако мн иска да е с мене.....ше тръгна и ше го остаа след известно време ама поне да му мине мерака ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    bila sym ot drugata strana i znam 4e bih dala vsi4ko za da byda priqtelka s toq 4ovek... to4no syshtata situaciq... i pri nas priklu4i s mnogo bolka zashtoto toi me narani mnogo gadno to4no s cel da me otblysne . I uspq!
    prosto smqtam 4e trqbva da imash nqkakvo uvajenie kym neq,zashtoto ti ne si dlyjen da q priemesh no si dlyjen da ocenish kogato ti se predlaga neshto tolkova hubavo.Bydi i istinski priqtel! Pomogni i da nameri 4oveka koito shte se radva 4e moje da e s neq...
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си