.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Останаха ли зрели жени.......

Останаха ли пълнолетни,зрели жени дето не мислят за пари и за големи к*рове....... дето не се друсат и са долу горе нормални??????????? Или маи са дифицит в наши дни? И които наистина търсят любов не пари не други облаги..........

Град
    в лайната!
    не се имам още за жена...момиче съм си ама не търя тва в една връзка...щото просто не търся връзка

Град
    там някаде

!

аз например
    Винаги има две мнения-грешното и Моето!

ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ест,че има
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Не останаха всички презреха,отмина сезона на дините.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хората не могат да се свеждат до един точно определен критерии.
    Всички ЖЕНИ в тоя живот имат моменти като това например да търсят само пари и секс от един човек.
    Или да вземат наркотици за известен период от време.
    Както и да търсят любовта на живота си.
    Но в даден момент всичко се преобръща и тръгват в съвсем различна посока.

Никое момиче не може да каже, че никога не го е блазяло това да има за гадже човек с кола и пари (Ще ме извинявате, но колата си е преди всичко УДОБСТВО). И това човек да има разни материални неща отсреща го виждат като човек, който може да им осигури някакво бъдеще, въобще.

дето не мислят за големи к*рове.......
    Ами, до сега никъде не съм чула и видяла някоя жена да си мисли за малък кур.

Това, че си се депресирал, че имаш малка пишка, нямаш пари, нито кола си е изцяло твой проблем.
    Щом мислиш така, явно завбъдеще ще залагаш да впечатляваш жените по този начин.
    Еми няма да спечелиш.
    Но, спокойно, продължавай да си задаваш този смотан въпрос.
    Не е мой проблем.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: Останаха ли зрели жени.......

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Останаха ли пълнолетни,зрели жени дето не мислят за пари и за големи к*рове....... дето не се друсат и са долу горе нормални??????????? Или маи са дифицит в наши дни? И които наистина търсят любов не пари не други облаги..........
    1. Пълнолетна съм
    2. Какво имаш предвид под "зряла"? Казват ми че съм надраснала възрастта си ама не знам ти какво точно имаш предвид...
    3. Жена не знам дали съм все още... Изгелждам и се държа като такава но на моменти съм си дечко (ама тя и майка ми е така а е на 44 )
    4. Опредлено не мисля само за пари и големи пишки но е добре да ги има :P
    5. Не се друсам
    6. Какво значи "нормални"?
    7. Любов искам.

e jena sam realistka sam teq det tarsqt lubovta sa po malkite me4tatelki za princa koity 6te gi kara da letqt kogato sazreem ako ne sme q sre6tnali lubovta minava na zaden plan gadny e da ma stavame po prakti4ni i gledame drugi ka4estav sled tva mislim za lubovta tva e istinata...s vremety lubovta prosty izblednqva i drugi ka4estva se gleat kakty i blaga ...
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Град
    В бъдещето.

Позволявам си да кажа че аз съм една зряла жена.
    I LVE 69. I LVE

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Хората не могат да се свеждат до един точно определен критерии.
    Всички ЖЕНИ в тоя живот имат моменти като това например да търсят само пари и секс от един човек.
    Или да вземат наркотици за известен период от време.
    Както и да търсят любовта на живота си.
    Но в даден момент всичко се преобръща и тръгват в съвсем различна посока.

Никое момиче не може да каже, че никога не го е блазяло това да има за гадже човек с кола и пари (Ще ме извинявате, но колата си е преди всичко УДОБСТВО). И това човек да има разни материални неща отсреща го виждат като човек, който може да им осигури някакво бъдеще, въобще.

дето не мислят за големи к*рове.......
    Ами, до сега никъде не съм чула и видяла някоя жена да си мисли за малък кур.

Това, че си се депресирал, че имаш малка пишка, нямаш пари, нито кола си е изцяло твой проблем.
    Щом мислиш така, явно завбъдеще ще залагаш да впечатляваш жените по този начин.
    Еми няма да спечелиш.
    Но, спокойно, продължавай да си задаваш този смотан въпрос.
    Не е мой проблем.
    всяка кола е удобство хубавата кола е газария... имам чувството че с тоя пост разкриваш своята вътрешност и това което всъщност си ти. а да и си права за жените.. но не напълно. търсят истинската любов в пубертета след това го удрят на гуляй и търсят златната мина, иначе казано голямата любов. иманярщината все пак е вродено в жената не можем да виним.

не знам за какво ама все с тебе се захращам тая вечер

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от umri

не знам за какво ама все с тебе се захращам тая вечер
    Тамън и аз тва щях да кажа.........

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Останаха и такива
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Сигурно има останали такива зрели жени,но не вярвам да ги намериш във форума.Женската част се състои от много момичета и малко жени.И какво общо има пълнолетието със зрелостта на една жена ? Много странно мислене.И какво разбираш под други облаги ? Съгласна съм с cherinka,че колата преди всичко си е удобство.И по принцип всеки успял мъж,който аз познавам има кола.Банковата му сметка не е шестцифрена,но той има кола.Ако ти не можеш да осигуриш на една жена сигурност-разбирай под това апартамент и кола(примерно),тя няма да тръгне с теб.Ако ти не си финансово обезпечен(пак казвам:не 6-цифрена банкова сметка да имаш,а просто пари,които да изхранват семейството),няма как някоя да ти се върже.Представи си следната ситуация:хващаш си гадже,жените се,ражда ви се дете,вие живеете при майка ти и карате лада.Как ти се струва ? Това,че някоя ти е свалила самочувствието,като ти е казала че ти е малка оная работа,или че бившето ти гадже е била наркоманка,не значи че всички са такива и ти трябва да задаваш такива тъпи въпроси и да слагаш всички под общ знаменател.Задълбах куп други теми,като написах половината от това цялото,но няма значение.

аз пък няа чета постовете ви чаршафи.. но да се изкажа - писнало ми е от такива теми

но си е човещинка във фантазиите да си представям голям кур, нали? както ти когато мечтаеш не си представяш какво-да-е момиче, ами точно някоя много красива как ти го лапа, нали?
    сори че съм груба.. ама.. така си е отделен е въпроса че alivе всички си знаем възможностите и се задоволяваме с нещо, различно от идеала.. и го обикваме.. и т.н.

тва за колите и парите.. писна ми да го слушам и въобще няма да го коментирам. точно толкова тъпо е колкото "вие мъжете само за ебанЬе ли мислите?" ...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на bEbsI
    O,Боже. Някой като пита така направо се изумявам. Има ли мъже който не мислят само за секс има ли свестни момичета има ли курви...?!
    Разбира се че има! От всички типове. Просто ти не знаеш къде да търсиш...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има и такива.Аз не се вписвам в тези характеристики,защото имам месец и малко отгоре,докато навърша 18,а и не търся любов(в момента имам достатъчно)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    moje i da sa ostanali i takiva
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    демек ако няма бмв и 200 лв джобни/дневни не става? материалистки...
    ами от гледна точка на пича с голямата пачка и бмв-то.. жени много ама истинска любов няма, щото ако спре кранчето с парите и жените ще изчезнат и няма да го погледнат повече...
    и друго... мечтаете си за голяма пишка.. искате голяма пишка да си представим, че сте намерил някой с голяма чурка и после крещите от болка и нещете да видите повече такова нещо аи моля ви са... be real.. недейте да живеете в измислен свят

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    демек ако няма бмв и 200 лв джобни/дневни не става? материалистки...
    ами от гледна точка на пича с голямата пачка и бмв-то.. жени много ама истинска любов няма, щото ако спре кранчето с парите и жените ще изчезнат и няма да го погледнат повече...
    и друго... мечтаете си за голяма пишка.. искате голяма пишка да си представим, че сте намерил някой с голяма чурка и после крещите от болка и нещете да видите повече такова нещо аи моля ви са... be real.. недейте да живеете в измислен свят
    Говориш глупости.Никой не е казал да е милионер а просто да е независим. След като търсиш жена трябва да можеш да и предложиш това което може и един МЪЖ. Жените искат МЪЖЕ които по принцип са самостоятелни и дори и да нямат в момента кола спестяат за да си купят. Иначе вече като се влюби в тебе и се заобичате няма да и пука какво имаш или нямаш.. Когато се запознах с бившия си имаше кола,пари ала бала а после изведнъж изгуби работата си а колата му се повреди и беше така 3 месеца. Не скъсах с него само заради тези подробности.
    Колкото до големината на... Зависи и от момичето колко е широко и дълбоко. Има някои на които и 16 им се струват мн така че не можеш да слагаш всички под общ знаменател. И все пак не мисля че повечето ще се зарадват особено на 13-14см..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз

Над 2 години гаджето ми нямаше кала, а после баща му тегли заем, който има да изплаща сума ти години и му взе настаро. Сега е с Опел Астра, сигурно на 10-тина години. Няма пари. Дори семейството му няма собствено жилище, а живеят в това на баба му. Не мога да кажа, че шщка с размера на пениса си, но аз съм доволна. И стига да не е микро пенис, не ми е пукало дали е 11 или 18 см. На 23 съм и мисля, че съм относително зряла...

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    аз пък няа чета постовете ви чаршафи.. но да се изкажа - писнало ми е от такива теми

но си е човещинка във фантазиите да си представям голям кур, нали? както ти когато мечтаеш не си представяш какво-да-е момиче, ами точно някоя много красива как ти го лапа, нали?
    сори че съм груба.. ама.. така си е отделен е въпроса че alivе всички си знаем възможностите и се задоволяваме с нещо, различно от идеала.. и го обикваме.. и т.н.

тва за колите и парите.. писна ми да го слушам и въобще няма да го коментирам. точно толкова тъпо е колкото "вие мъжете само за ебанЬе ли мислите?" ...
    Ами аз не търся мис свят аи никога не си представям някоя много красива как ми го лапа.......... просто защото точно много красивите са твърде недостъпни и имат твърде големи изисквания.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    O,Боже. Някой като пита така направо се изумявам. Има ли мъже който не мислят само за секс има ли свестни момичета има ли курви...?!
    Разбира се че има! От всички типове. Просто ти не знаеш къде да търсиш...
    Аз не мисля само за секс дори не съм и правил Я сега кажи къде да ги търся ?

Град
    там където мечтите стават реалност

не брато,Господ е в обедна почивка и останаха само первездни кукли...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    "градът на мечтите"
    Има ги всякакви
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от vamp
    не брато,Господ е в обедна почивка и останаха само первездни кукли...
    Стига се подиграва с Господ ами пиши по темата

Град
    РЮАР

Рядкост са, но ако извадиш к1смет можеш да намериш някоя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си