- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Останаха ли зрели жени.......
Да бе... и ти като си набиваш чекията, 'щото си мислиш за изискванията, нали? Ай бя'ай от тука с тея логики!Първоначално написано от loveandemotion
![]()
![]()
![]()
Да му имам логиката на тоя изклецак... hxAXAHXhAHxHAXhAX
Не обединявай всички под общ знаменател !
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Бий си една и
си пусни Ивана и щи мине.
сестра ми/аз още не съм станала пълнолетна но когато стана ще съм такава 99% съм убедена/
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Оооо,със сигурност има,стига да знаеш къде да търсиш!!!![]()
Първоначално написано от N0_feAR
ti gi razbira6 teq raboti
izvod-trqa stanem ligli
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами от части съм съгласен с теб!Първоначално написано от N0_feAR
сериозните кучки в горната възрастова границаПървоначално написано от loveandemotion
ний сме малки за сериозни отношения.И ако лиглите са ти конкуренция съжелявам, ама тях си избираме
I Love
Vania
Kabakova
Има ги навсякъде.Просто трябва да не си толкова сляп,за да ги видиш.Обръщай внимание на малките неща,жестове.С повече усърдие ще се научиш да ги различаваш.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
има защо да няма, аз сам на 19 не се друсам и не гледам портфейла на човека който обичам. И едва ли сам само аз
Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice...
I`ll let the wind blow out the light
'cause its gets more painful every time i die.
и очакваш в Тийн форум да ти кажат дали ги има..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ако не е в тиин форума къде на друго място .
не съм жена (все още),затова ще се въздържа от коментар![]()
Ми аз за нормална се приемамЕдинственото, което ме доближава донякъде до описания модел е мисълта за парите, но аз мисля за това как бих могла сама да си ги изкарвам за вбъдеще. Не обичам да съм зависима, най-малкото материално. До едно време мама и тати помагат, но трябва 1 ден да сме самостоятелни. Как да се чувстваш личност като нямаш 5 лв в джоба - твои лични пари..
Не бе,всичките сме курви.![]()
По тая логика остана ли мъж,който да не мислиза ебане,а?