- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тънки или дебели :)
kakvi momicheta haresvate -slabi ili pylni (da preskochim otgovoryt SREDNI) neka i momichetata se vkliuchat.
![]()
![]()
е ,кой харесва дебели момичета.. ?
Тънки !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Slabi razbira se
Хора, не си мислете, че дебелите жени никой не ги харесва. За всеки влак си има пътници.
mindscan
Не си падам по тънките с 2-та кокала за крака и едно малко дупенце![]()
![]()
![]()
![]()
Падам си по нормални като мойто гадже
![]()
Повечето харесват слаби, ама има такива, които харесват да има къде да пипнат, ама да не е навсякъде цица налиПървоначално написано от preichetoy
![]()
Abe, Ceci, tova ti li si bil ?Първоначално написано от Vin Diesel
Az sam Ivo Kaspara (nadiavam se, che me pomnish ot diablo II servera na optisprint (10.10.0.9))
p.p. Niakoi be napravil izkazvane: "Obicham debelite jeni - kadeto hvanesh - vse e cica"
Помня те естествено и без да споделяш диаблотоПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
И такива ги има!
mindscan
Първоначално написано от ELiTyYy
И те имат чар.. не си мисли , че си единствена..![]()
Аз лично нямам притенции.. Е освен ако не е някое 80 кг. което не е нормално.
Еми гледах едно предаване по тв за най-дебелия мъж на света.Та този пич си има жена, която споделя, че колкото по-дебел става толкова повече го обича.Има нещо като фетиш спрямо дебели мъже.Не е ли мило...![]()
Ебати, 80 не е нормалноПървоначално написано от Puky
![]()
mindscan
Завист! Дори и да си анорексичка не би трябвало да предизвикваш отвращение. Ограничени злобни хора винаги ще имаПървоначално написано от anna1989
![]()
mindscan
Ем аз ако бях момче щях да си падам по слаби момичета xD иначе и пълните ги харесват..най-якото момче което познавам си пада по пълни момичета![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
mne, ne sym anoreksichka ,no ot malka sym mnogo slaba, kolkoto i da qm. ne se ogranichavam ot absoliutno nishto.imam problem s metabolizma i ot tam idva vsichko.Първоначално написано от preichetoy
![]()
E ти пък... трябва да ти кажа ,че си супер ограничена в мисленето...щото аз съм била слаба , била съм и много пълна (98кг) поради болест , сега съм 63кила ... ама през цялото време интересесът на момчетата не се е загубвал !!! Такаче ,не ми говори ти кой харесвал дебели и кой не ... тва е супер тъпо и абсурдно дето го правите ... никой не си избира какъв да е , дали тънък или по - пълен ... за това си играят много фактори , но най - абсурднотото е , че си избивате комплексите върху такива хора (пълнички)Първоначално написано от ELiTyYy
nqma takova neshto. vseki izbiva kompleksite si na po-razlichnite.poradi zatlystqvaneto v BG, tejestta pada vyrhu pylnite horaПървоначално написано от fate_f
Евала, че това го казва едно слабо момиче! А пък Ели да я попитам... ако никой не харесва дебелите хора, защо те си имат гаджета(съпрузи)?Първоначално написано от anna1989
mindscan
прейчето искаш да ми кажеш, че няма дума "незнам" ли?![]()
По темата:Нова работа, предполагам си получила злобната забележка от някоя на конкурентен пост...хорска злоба.Свиквай![]()
da kajem che e na po- nisyk post ot moq i mi e pylna fizicheska protivopolojnostПървоначално написано от Чичко_Полицай
Еми нормално е.Завижда ти, че си по-нагоре от нея.Остави я да си лае, като не и давай да ти подронва самочувствието.А каква е работата ако не е тайнаПървоначално написано от anna1989
![]()
[quote="Чичко_Полицай"]прейчето искаш да ми кажеш, че няма дума "незнам" ли?![]()
[quote] За повечето хора в този форум я има!
това май стана ясно от самото начало... завистта играе ...da kajem che e na po- nisyk post ot moq i mi e pylna fizicheska protivopolojnost
mindscan