.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

тънки или дебели :)

kakvi momicheta haresvate -slabi ili pylni (da preskochim otgovoryt SREDNI ) neka i momichetata se vkliuchat.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    е ,кой харесва дебели момичета.. ?

Тънки !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

SK0RP10N
    Guest
    Slabi razbira se

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Хора, не си мислете, че дебелите жени никой не ги харесва. За всеки влак си има пътници.
    mindscan

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не си падам по тънките с 2-та кокала за крака и едно малко дупенце Падам си по нормални като мойто гадже

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Хора, не си мислете, че дебелите жени никой не ги харесва. За всеки влак си има пътници.
    Повечето харесват слаби, ама има такива, които харесват да има къде да пипнат, ама да не е навсякъде цица нали

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Не си падам по тънките с 2-та кокала за крака и едно малко дупенце Падам си по нормални като мойто гадже
    Abe, Ceci, tova ti li si bil ?
    Az sam Ivo Kaspara (nadiavam se, che me pomnish ot diablo II servera na optisprint (10.10.0.9))
    p.p. Niakoi be napravil izkazvane: "Obicham debelite jeni - kadeto hvanesh - vse e cica"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Abe, Ceci, tova ti li si bil ?
    Az sam Ivo Kaspara (nadiavam se, che me pomnish ot diablo II servera na optisprint (10.10.0.9))
    p.p. Niakoi be napravil izkazvane: "Obicham debelite jeni - kadeto hvanesh - vse e cica"
    Помня те естествено и без да споделяш диаблото

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Повечето харесват слаби, ама има такива, които харесват да има къде да пипнат, ама да не е навсякъде цица нали
    И такива ги има!
    mindscan

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy

И те имат чар.. не си мисли , че си единствена..
    Аз лично нямам притенции.. Е освен ако не е някое 80 кг. което не е нормално.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен
    Еми гледах едно предаване по тв за най-дебелия мъж на света.Та този пич си има жена, която споделя, че колкото по-дебел става толкова повече го обича.Има нещо като фетиш спрямо дебели мъже.Не е ли мило...

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Puky

И те имат чар.. не си мисли , че си единствена..
    Аз лично нямам притенции.. Е освен ако не е някое 80 кг. което не е нормално.
    Ебати, 80 не е нормално
    mindscan

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от anna1989
    interesno mi e da popitam za mnenieto vi, zashtoto imam nova rabota ,koqto vkliuchva obshtuvane s mnogo hora.Radvam se na myjko vnimanie, no ot strana na kolejka poluchih slednoto izkazvane:" Tolkova si slaba, che kto te vidqh za pyrvi pyt shtqh da povyrna,misleh che si anoreksichka"...estestveno ne e priqtno da chuesh takova neshto.
    Завист! Дори и да си анорексичка не би трябвало да предизвикваш отвращение. Ограничени злобни хора винаги ще има
    mindscan

Ем аз ако бях момче щях да си падам по слаби момичета xD иначе и пълните ги харесват..най-якото момче което познавам си пада по пълни момичета
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

interesno mi e da popitam za mnenieto vi, zashtoto imam nova rabota ,koqto vkliuchva obshtuvane s mnogo hora.Radvam se na myjko vnimanie, no ot strana na kolejka poluchih slednoto izkazvane:" Tolkova si slaba, che kto te vidqh za pyrvi pyt shtqh da povyrna,misleh che si anoreksichka"...estestveno ne e priqtno da chuesh takova neshto.
    Завист! Дори и да си анорексичка не би трябвало да предизвикваш отвращение. Ограничени злобни хора винаги ще има
    mne, ne sym anoreksichka ,no ot malka sym mnogo slaba, kolkoto i da qm. ne se ogranichavam ot absoliutno nishto.imam problem s metabolizma i ot tam idva vsichko.

E ти пък... трябва да ти кажа ,че си супер ограничена в мисленето...щото аз съм била слаба , била съм и много пълна (98кг) поради болест , сега съм 63кила ... ама през цялото време интересесът на момчетата не се е загубвал !!! Такаче ,не ми говори ти кой харесвал дебели и кой не ... тва е супер тъпо и абсурдно дето го правите ... никой не си избира какъв да е , дали тънък или по - пълен ... за това си играят много фактори , но най - абсурднотото е , че си избивате комплексите върху такива хора (пълнички)
    @ddIcTeD To HOUSE mUsIc 4eVeR ....

Гласувай за мен в hotco.eu

Цитирай Първоначално написано от fate_f
    E ти пък... трябва да ти кажа ,че си супер ограничена в мисленето...щото аз съм била слаба , била съм и много пълна (98кг) поради болест , сега съм 63кила ... ама през цялото време интересесът на момчетата не се е загубвал !!! Такаче ,не ми говори ти кой харесвал дебели и кой не ... тва е супер тъпо и абсурдно дето го правите ... никой не си избира какъв да е , дали тънък или по - пълен ... за това си играят много фактори , но най - абсурднотото е , че си избивате комплексите върху такива хора (пълнички)
    nqma takova neshto. vseki izbiva kompleksite si na po-razlichnite.poradi zatlystqvaneto v BG, tejestta pada vyrhu pylnite hora

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от fate_f
    nqma takova neshto. vseki izbiva kompleksite si na po-razlichnite.poradi zatlystqvaneto v BG, tejestta pada vyrhu pylnite hora
    Евала, че това го казва едно слабо момиче! А пък Ели да я попитам... ако никой не харесва дебелите хора, защо те си имат гаджета(съпрузи)?
    mindscan

Мега фен
    прейчето искаш да ми кажеш, че няма дума "незнам" ли?
    По темата:Нова работа, предполагам си получила злобната забележка от някоя на конкурентен пост...хорска злоба.Свиквай

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    По темата:Нова работа, предполагам си получила злобната забележка от някоя на конкурентен пост...хорска злоба.Свиквай
    da kajem che e na po- nisyk post ot moq i mi e pylna fizicheska protivopolojnost

Мега фен
    da kajem che e na po- nisyk post ot moq i mi e pylna fizicheska protivopolojnost
    Еми нормално е.Завижда ти, че си по-нагоре от нея.Остави я да си лае, като не и давай да ти подронва самочувствието.А каква е работата ако не е тайна

Град
    София, Люлин
    [quote="Чичко_Полицай"]прейчето искаш да ми кажеш, че няма дума "незнам" ли?
    [quote] За повечето хора в този форум я има!

това май стана ясно от самото начало... завистта играе ...
    mindscan

Еми нормално е.Завижда ти, че си по-нагоре от нея.Остави я да си лае, като не и давай да ти подронва самочувствието.А каква е работата ако не е тайна
    krupie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си