- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли пушили по време на секс?
Харесва ли ви идеята, някой пробвал ли го е?
Да пушила съм. Няма разлика...
тъп въпрос /с извинение.../![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Да пушила съм, но ако трябва да съм честна беше когато вече бях отегчена ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
probvala sam mnogo pati ,no ve4e nepy6a,ne e ni6to ysobednoПървоначално написано от Nam3less
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ае може да е интересно за някой, ама според мен има далеч по интересни неща от това да запаля цигара
Все пак не съм самчка да си скучая, че да взема да пуша![]()
Правил сам го .. но чесно казано обида за партнера![]()
Е .. чак обида може би не .. макар че пък знам ли .. Все тая аз не бих го направила ..Първоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
чиста обида си е , в скоро време ше почнете и хамбургери да си хапвате по време на сексПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Да, вярно прав си.Първоначално написано от Yallama
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от kPuCkA
Като спреш да въртиш свирките...
А по темата ако някоя ми запали цигара обувам се и си заминавам...или е отегчена и й трябва някой изверг да я задоволи или е МЕГА тъпа...
и ква е разликата?
все едно да пушиш докато пиеш кафе...
Правила съм го,по точно бях запалила цигара и той ме награби ...
Да запалиш по време на секс си е обида,не бих се трогнала,ако човека срещу мен пуши докато правим секс,даже бих се обидила.
Za habmurgeri neznam,ama sym chuvala za sluchai,kydeto devoikata si chopli semki i si smenq kanalite po TV..."Milo mini malko,po vdqsno,che nemoga da si gledam filma"Първоначално написано от Yallama
![]()
A qui
Тва е пълна глупост. Все едно да играеш на компютъра да ядеш да незнам и аз какво още или ще е секс или не
Бачи Кико знае най-добре...
E sled tova posledstviqta za neq ne bqha rozovi...imashe si i vidimi belezi,no momicheto si kaza " e kakvo da napravq beshe mi skuchno "Първоначално написано от Yallama
Hora vsqkakvi - ideali razlichni...
A qui
МмМм 1 път пуших по жреме на секс но една цигара мие по сладка след секс а не по време на секс![]()
![]()
![]()
![]()