- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Обичам те мн,но...."
Така ще става дума за секс,такаче надявам се да не съм сбъркала разделаС гаджето ми сме заедно от 10 месеца.Правили сме само анален(имам такава тема,сорри,че се повтарям),поради необясними и за мен точно причини,защото и 2та го искаме(да правим вагинален),но мн ме боли,мн съм страхлива,не издържам и на най-малка болка,той е малко по-грубичък,смисъл такъв си му е характера и структурата.. И май не може да ме предразположи добре.Та така всеки път пробваме,не става и отлагаме(с обещания от моя страна,че следващия път ще му дам).Така 10 месеца. Тази вечер ми каза,че колкото и да ме обича не може така повече да издържи,че един вид го държа без секс и го правя на глупак.. А аз може би просто не съм готова и не изпитвам ни най-малка нужда от секс(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)Каза,че ще ме зареже ако не го направим този път.Сега ми е обидно и криво,че толкова му е до секса,но е момче има си нужди и го разбирам..Той наистина ме обича,направи мн за мен и аз за него и искам той да ми е 1я,не искам за такова нещо да скъсаме и после да съжалявам и да го направа с некой тъпанар,дето не държи на мен
Какво мислите за тази ситуация??За думите му,какво да правя,май нямам избор
И въпроса ми е има ли двойки тук,които са заедно без секс?Може ли при истинска любов секса да остане на по-заден план
Дали го вълнува само секса и няма толкова чувства,или просто иска да си задоволи нуждите и това не му пречи да ме обича
![]()
![]()
![]()
П.П Сорка,ако темата не е за тука![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Виж Мила..
Всички момчета се интересуват главно от секса. Аз и гаджето ми сме заедно от 7 месеца и той винаги е казавал, че ще ме чака колкото е нужно! Е да, хубаво, но аз го виждам, че не му е приятно и все някога трябва да отстъпя в името на любовта, защото и аз го обичам много. И всеки казва, че ще те чака докато е нужно, но един ден..![]()
Така че ако според теб той те насилва и не си готова за такава стъпка във връзката ви.. зарежи го!
.. Но пък ако мислиш, че той е момчето, с което би го направила.. дайствай
УСПЕХ![]()
Благодаря много![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Винаги съм се дразнела на ''Обичам те, но ако не го направим, ще скъсаме''. Това не е любов! Любовта е да си готов на ВСИЧКО за някого, да държиш на него повеше, отколкото на себе си! Ултиматумите винаги съм ги ненавиждала. Ако бях на твое място щях да говоря с него. Ако не стане... ще си търся истинския. Другото... не мисля, че ако си правила САМО анален секс си девстена. На практика - да, но наистина ли се чувставш така?
mindscan
еми както си му пуснала там така му пусни и отпред!какво толкова не мога да разбера...като не искаш да го направиш с някой загубеняк си го направи с приятеля ти!а относно връзката без секс!начи аз съм с приятелката ми от 8 месеца и няколко дни...от различни градове сме виждаме се но до сега не сме го правили(поради едно малко проблемче което възникна) но не мислим да се зарязваме заради това че не правим секс!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Е да, но все пак момчетата си имат своите нуждиПървоначално написано от preichetoy
![]()
айде, ако обичаш да не слагаш всички под общ знаменател ..моля,моляПървоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()
и момичетата сте мн неиздържали ай да си имаме уважението....защо все момчетата искат секс и все на тях им било в природата...а във ваща природа какво има ?![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Ако ОБИЧАШ даден човек, ще се лишиш най-малкото от секс заради него. А пък и те нали правят анален.Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
mindscan
остави брат те нямат нужди никаквиПървоначално написано от gamercheto_
те са невинни винаги ние сме виновните, винаги ние искаме всичко, а те какво .. пф остави се само се крият
Докато са девствени им е лесно, ама след това идва период, който може да се нарече нимфомания, макар и пресилено.
Вие правите секс. Анален, но е секс. А ти пък му кажи, че ако те обича ще те предразполага, ще ти прави франска любов, ще те възбужда. Иначе аз и гаджето ми не бяхме правили секс 18 месеца. Никакъв-нито орален, нито вагинален, а още по-малко анален. Анален опитахме на 3-тата си годишнина! А пък ти като не искаш, няма да правиш много ясно. Много те обича да му се невиди....изобщо не те разбира. При все, че в крайюна сметка той прави секс и предполагам свършва от него, нали?
Ебати глупака е тоя твоя приятел, без да го познавам ти го казвам..
добре вие, вие слепи ли сте в такива ситуации.. той ти казва 'ти не искаш да правим вагинален секс, значи те зарязвам' - при все че ти не просто 'не искаш', а си имаш най-нормално и разумно обяснение - боли те.
Естествено, че той не умее да те предразположи - не знам да има момиче, което при правилния начин и голяма възбуда да я боли чак толкова много, че да не може да го изтърпи. Като изключим първите пъти при повечето, когато е нормално..
Не стига, че по твоето описание ми изглежда като сексуално неграмотен олигофрен, ами има и претенции. Мен ако питаш - помисли си добре и му тегли една майна, щото е с теб явно само заради секса)
абе заеби го тоя,мачока е прав...
въпреки че в простичката ситуация`секс или късаме`бих ти казала че и той има своето право да те зареже и ти твоето да му откажеш...
иначе питаше дали може връзка без секс,май зависи от възрастта обаче може струва ми се (:
Напълно съгласна съм ..Първоначално написано от preichetoy
А и мила, не виждаш ли, че момчето иска просто да си задоволи нуждата?! .... За каква любов говориш?! Какво е това "обичам те, НО ако не го направим ще те зарежа.. " .. НЯМА такъв вариат в любовта .. Това за лигавщини !!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
[quote="sladkъ_mackъ"] Тази вечер Каза,че ще ме зареже ако не го направим този.quote]
при тези думи ти си мисли6 4е те оби4а.извинявай 4е го казвам но се заблуждава6,според мен той в момента е само заради секса с теб.ако преди е имало нещо,то вероятно ве4е го няма.
сажалявам
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
А не мислите ли, че като му отказва секс въпреки, че не се знаят от вчера, той може да си помисли "аз я обичам, а тя явно не" ? Защото ако и тя го обичаше наистина, нямаше да се дърпа толкова. Сексът е естественото продължение на връзката и е сегмент, който показва, че двама души се обичат.
Е да може и да има секс без любов, но когато истински се обичат да си спират секса?
Затова пича може би чуства, че ако не получи секс, това ще значи "ами не съм сигурна в теб, аз май нямам същите чуства" ....
А относно конкретно по темата - пича седи 10 месеца (така разбрах) без секс ... само веднъж/два пъти предполагам си му дала анален. Та ... 10 месеца пича се жертва и седи на сухо, заради теб. Не мислиш ли, че това е достатъчна жертва от негова страна. Той е доказал с тея 10 месеца, че те обича и е готов на много големи компромиси. Просто наистина се постави на негово място ... той очевидно си мисли, че ти го правиш на глупак.
Има нещо вярно в това, което казваш .. но все пак каквито и да са отношенията им тя трябва да се почувства готова за това .. Дори и да е решила, че той е човека, може би просто не е готова психически .. Няма желание и няма нужда от него .. Когато сама го поиска - тогава ще е готова .......Първоначално написано от kohboo
Хм ..![]()
изобщо не е така,сигурна съм.щото тя му е пуснала анален,той кво не може да и влезне в положението-боли я.тя не е виновна за тва..не е ли така.аз също бих из4акала ако приятелката ми я боли и ще пробваме и ще 4акаме докато спре да я боли.а не се ли замсиля6 4е може той да не я предразполага и за тва да я боли.......Първоначално написано от kohboo
Хм .. действията му по никакъв начин не показват, че я обича .. Да, и мен ме боля МНОГО .. Но моя ме изчака толкова, колкото трябваше .. Изчака ме, докато сама му кажа и покажа, че го искам .. И найстина не чака малък период от време .. Доста си почака .. Но за това време не ме е притискал, нито ми е поставял ултиматоми, а найстина му се искаше много. Това все пак са си нужди.. Но колкото и да е искал, след като съм му казала, че не съм готова никога не ме е притискал ..
така и трябва да е,аз съм на същото мнение,за тва казвам 4е и аз ако спя с моми4е което я боли(въпреки 4е ми се е слу4вало) ще 4акам докато е готова и няма да я насилвам колкото и да го искамПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Аве ти у ред ли си 10 месеца са това ... ае ти да седиш 10 месеца на сухо, защото 10 месеца мацката не може да се отпусне ... да го еВа ... ти имаш ли представа колко много време е това. 10 седмици да е - ПАК ЩЕ Е ОГРОМНО ВРЕМЕ. ПАК ЩЕ Е МЕГА ЖЕРТВА от страна на пича.Първоначално написано от lips_of_anegel
А той е търпял 4 пъти повече ... и не мислите ли, че щом 10 месеца (не случайно го повтарям толкова често, за да осмислите какъв огромен период от време е това) той я е чакал да се отпусне, не е направил голяма саможертва?
И всеки път се отлага, отлага, отлага. Ами извинявайте, ама т'ва който и от вас да е на негово място ще почне да се съмнява ... ще реши, че приятелката му е с него "за пред хората" или просто е решила да го мотае така и накрая да го скъса.
10 месеца ... ебахти ... па и още искат![]()
10 месеца ли те чака?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
"би изчакал", ама не си чакал 10 месеца нали?Първоначално написано от lips_of_anegel
![]()
Аз се очудвам, че е изтърпял толкова много време ... ако не му пукаше и беше само за ебането, щеше да изчака месец, месец и половина и като вижда, че не става да я отреже ....
Всъщност дали я боли или не .. има значение, но все пак тя трябва да се почувства готова и психически, не само физически.Първоначално написано от lips_of_anegel
..
Въобще .. приятеля на авторката е пълен боклук .. Ако найстина имаше чувства към нея, щеше да я чака 2 години ако трябва !! .. Защото любовта е да правиш компромиси, да се съобразяваш, да правиш и да даваш всичко за дадения човек .. а не да поставяш ултиматуми и да си гледаш собствения кеф..
Мацка,вярно е че ако те обичат истински ще направят всичко за теб,но ще видиш,че когато обичаш секса е прекрасен,а и момчетата наистина си имат нужди.Аз не съжалявам че го направих,няма такова удоволствие,повярвай ми,особено ако го обичаш и ако си готова ест,но 10 месеца...
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
"би изчакал", ама не си чакал 10 месеца нали?![]()
Аз се очудвам, че е изтърпял толкова много време ... ако не му пукаше и беше само за ебането, щеше да изчака месец, месец и половина и като вижда, че не става да я отреже ....[/quote]
първо съм моми4е...........и спя с моми4ета и второ 4акала съм.......4 месеца......и знам какво е....ти 4акал ли си ......а ебати говедата сте зан4и и после как жените да не танат лесбийки дееба![]()
![]()
![]()
![]()