Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
Цитирай Първоначално написано от kohboo
А не мислите ли, че като му отказва секс въпреки, че не се знаят от вчера, той може да си помисли "аз я обичам, а тя явно не" ? Защото ако и тя го обичаше наистина, нямаше да се дърпа толкова. Сексът е естественото продължение на връзката и е сегмент, който показва, че двама души се обичат.

Е да може и да има секс без любов, но когато истински се обичат да си спират секса?

Затова пича може би чуства, че ако не получи секс, това ще значи "ами не съм сигурна в теб, аз май нямам същите чуства" ....

А относно конкретно по темата - пича седи 10 месеца (така разбрах) без секс ... само веднъж/два пъти предполагам си му дала анален. Та ... 10 месеца пича се жертва и седи на сухо, заради теб. Не мислиш ли, че това е достатъчна жертва от негова страна. Той е доказал с тея 10 месеца, че те обича и е готов на много големи компромиси. Просто наистина се постави на негово място ... той очевидно си мисли, че ти го правиш на глупак.
изобщо не е така,сигурна съм.щото тя му е пуснала анален,той кво не може да и влезне в положението-боли я.тя не е виновна за тва..не е ли така.аз също бих из4акала ако приятелката ми я боли и ще пробваме и ще 4акаме докато спре да я боли.а не се ли замсиля6 4е може той да не я предразполага и за тва да я боли.......
Аве ти у ред ли си 10 месеца са това ... ае ти да седиш 10 месеца на сухо, защото 10 месеца мацката не може да се отпусне ... да го еВа ... ти имаш ли представа колко много време е това. 10 седмици да е - ПАК ЩЕ Е ОГРОМНО ВРЕМЕ. ПАК ЩЕ Е МЕГА ЖЕРТВА от страна на пича.

А той е търпял 4 пъти повече ... и не мислите ли, че щом 10 месеца (не случайно го повтарям толкова често, за да осмислите какъв огромен период от време е това) той я е чакал да се отпусне, не е направил голяма саможертва?
И всеки път се отлага, отлага, отлага. Ами извинявайте, ама т'ва който и от вас да е на негово място ще почне да се съмнява ... ще реши, че приятелката му е с него "за пред хората" или просто е решила да го мотае така и накрая да го скъса.

10 месеца ... ебахти ... па и още искат

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Хм .. действията му по никакъв начин не показват, че я обича .. Да, и мен ме боля МНОГО .. Но моя ме изчака толкова, колкото трябваше .. Изчака ме, докато сама му кажа и покажа, че го искам .. И найстина не чака малък период от време .. Доста си почака .. Но за това време не ме е притискал, нито ми е поставял ултиматоми, а найстина му се искаше много. Това все пак са си нужди.. Но колкото и да е искал, след като съм му казала, че не съм готова никога не ме е притискал ..
10 месеца ли те чака?

Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
Цитирай Първоначално написано от kohboo
А не мислите ли, че като му отказва секс въпреки, че не се знаят от вчера, той може да си помисли "аз я обичам, а тя явно не" ? Защото ако и тя го обичаше наистина, нямаше да се дърпа толкова. Сексът е естественото продължение на връзката и е сегмент, който показва, че двама души се обичат.

Е да може и да има секс без любов, но когато истински се обичат да си спират секса?

Затова пича може би чуства, че ако не получи секс, това ще значи "ами не съм сигурна в теб, аз май нямам същите чуства" ....

А относно конкретно по темата - пича седи 10 месеца (така разбрах) без секс ... само веднъж/два пъти предполагам си му дала анален. Та ... 10 месеца пича се жертва и седи на сухо, заради теб. Не мислиш ли, че това е достатъчна жертва от негова страна. Той е доказал с тея 10 месеца, че те обича и е готов на много големи компромиси. Просто наистина се постави на негово място ... той очевидно си мисли, че ти го правиш на глупак.
изобщо не е така,сигурна съм.щото тя му е пуснала анален,той кво не може да и влезне в положението-боли я.тя не е виновна за тва..не е ли така.аз също бих из4акала ако приятелката ми я боли и ще пробваме и ще 4акаме докато спре да я боли.а не се ли замсиля6 4е може той да не я предразполага и за тва да я боли.......
"би изчакал", ама не си чакал 10 месеца нали?

Аз се очудвам, че е изтърпял толкова много време ... ако не му пукаше и беше само за ебането, щеше да изчака месец, месец и половина и като вижда, че не става да я отреже ....