Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Хм .. действията му по никакъв начин не показват, че я обича .. Да, и мен ме боля МНОГО .. Но моя ме изчака толкова, колкото трябваше .. Изчака ме, докато сама му кажа и покажа, че го искам .. И найстина не чака малък период от време .. Доста си почака .. Но за това време не ме е притискал, нито ми е поставял ултиматоми, а найстина му се искаше много. Това все пак са си нужди.. Но колкото и да е искал, след като съм му казала, че не съм готова никога не ме е притискал ..
така и трябва да е,аз съм на същото мнение,за тва казвам 4е и аз ако спя с моми4е което я боли(въпреки 4е ми се е слу4вало) ще 4акам докато е готова и няма да я насилвам колкото и да го искам
Всъщност дали я боли или не .. има значение, но все пак тя трябва да се почувства готова и психически, не само физически. ..
Въобще .. приятеля на авторката е пълен боклук .. Ако найстина имаше чувства към нея, щеше да я чака 2 години ако трябва !! .. Защото любовта е да правиш компромиси, да се съобразяваш, да правиш и да даваш всичко за дадения човек .. а не да поставяш ултиматуми и да си гледаш собствения кеф..