- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Обичам те мн,но...."
Как го търпиш още?!
Не те обича. Или поне не достатъчно. Или след време страшно ще съжалява за тая постъпка. Скъсай с него. Ако наистина те обича, ще разбереш. Ако ли не, толкова по-добре за теб. И стига с тия нужди. Аз като съм момиче, к'во нямам ли нужда от секс. Напротив, почти всеки ден си искам.. Т'ва са глупави оправдания, както каза някой преди мен от секс имат нужда и момичетата и момчетата, и т'ва е естествено продължение на връзката, когато има любов. Обаче когато и 2мата искат и са готови. И ако има любов, не можете да ми кажете, че той си има нужди и я обича ама не може да я изчака. Да, бе. Моя ме изчака близо година. Не ме е карал нито веднъж. Само си каза, че му е кеф, обаче ако аз не искам и той не иска. Далече съм от мисълта, че не му се е искало. И все пак се държа човешки с мене и даже изчака аз да си поискам. И през цялото време ме подпитваше боли ли ме, добре ли ми е и т.н. Направо си го беше страх да не ми причинява болка. А тоя твоя при положение, че тебе те боли толкова много, че изобщо и не искаш, секс к'во се прави и на всичкото отгоре твърди, че те обича. И не е и на сухо даже. Правите анален... Честно, ако гаджето ти ми беше пред очите, щеше да му изредя родата....![]()
А, и бтв ти стига си се лигавила... изглеждаш свестна и мисля, че ще ме разбереш без да се обиждаш. Боли те, 'щото не си предразположена, не искаш а го правиш заради горе споменатия сульо... Намери се някой, който държи на теб и който ще се погрижи да ти остави хубави спомени от първия ти секс и тогава ще търпиш много по-малко болка...![]()
Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.