Ето ти сега и мнението на един влюбен до уши МЪЖ, не случайно казвам мъж, а не момче, не бяха чак толкова отдавна тийнейджърските ми години, но се наложи да порасна. Ясно ми е, че той прави компромиси заради теб и че ти правиш и трябва да е така, но това е нещо, с което НЕ БИВА да правиш компромис и да му даваш нещо, за което не си готова. Не късай с него веднага, може би наистина те обича, макар че това ти трябва да го усещаш, любовта не е нещо само на думи, а и на действия, разграничавайки се от секса има много други неща в една връзка. По неговите действия и думи се разбира дали наистина те обича, знам, че една връзка не е само секс и има неща, които не си написала за това се разграничавам леко от мнението, че не те обича. Не му давай, докато ТИ не се почувстваш готова, а ти ще усетиш кога е момента, повярвай ми, ако той наистина те зареже само защото не му даваш вагинален секс, той не е човека за теб. Секса с любов е едно не само физическо удоволствие, но и едно неповторимо емоционално удовлетворение, особено първия път.
Много разбъркан пост се получи, но надявам се ме разбра, ако наистина те обича - ще чака, защото просто не може да живее без теб.