Абе хайде стига плюхте човека - понеже приятелката му писала тук и всички зад нея - като при Мартина Вачкова... Ако той вземе да пусне една тема отдолу всички ще му пишете "махай я тая, не те обича, иначе досега да ти е пуснала"... Какво значи не я обичал, пък тя много го обичала и затова 10 месеца се лигави да й го вкарат. Хайде сега - никоя не е умряла от тази болка. Издържала на анален секс, за който казва, че не я болял - значи си е била доста отпусната и приятеля й доста е успял да я предразположи - е, все ще е успее и да изтърпи и другото - още повече е повече от ясно, че й се иска, въпреки че друго казва. Пък и защо той да не я обича? Тя не му пуска 10 месеца, нормално човека да си помисли обратното и да реши да действа на принципа "или или" - все пак не може човек да си губи безкрайно времето с лигавщини. Момичетата и жените не разбирате малко мъжката психика и си викате, че "е, какво толкова, най-малкото ще се откаже от секса" Най-малкото.... За мъжа да откаже секса е възможно най-голямото нещо, от което може да се откаже, повярвайте ми. Пък и в крайна сметка секса е нормалното развитие на една връзка, защото след време останалите неща почват да се изчерпват. А и за мен няма по-добър начин за изразяване на чувствата от секса и това какво правиш в него.
А, иначе мацка, по твоя въпрос няма един отговор - ти сама трябва да решиш като най-добре се абстрахираш от феминистките и лесбийските изказвания тук - ти си преценяваш. Ако го обичаш толкова и се чувстваш готова - направи го. Все някога ще стане - дали с този, дали с друг. Пък и вече като си правила анален секс за мен не си девствена, така че не виждам какво толкова има да му мислиш. От друга страна, ако не се чувстваш готова - ами, не го прави - това са неща, които си ти оставят следа в съзнанието за цял живот и като цяло на нагласата ти към секса, а щом казваш, че не си готова и нямаш нужда от секс, по-добре да не го правиш, защото направите ли го веднъж нали си наясно, че ще иска да го правите отново след това. Но ако избереш тоя вариант ти е ясно какво ще последва. Каквото и да решиш трябва да си готова да си понесеш последствията. Въпреки, че горе защитавам мъжката позиция и аз не одобрявам точно тоя ултимативен начин на изказване, въпреки че го разбирам. Така че ти си решаваш. Но имай предвид, че колкото и да ти се струва, че го обичаш и е единствен и т.н. .... Вярвай ми - не е така. След него ще имаш много други, така че ако имаш някакви съмнения недей се поддава на лъжливи любовни чувства.
А това за истински влюбения, че ще чака... ми за мен това са глуспости - ако е девствен, може и да чака, но ако е по-зрял и е правил секс - да, ще изчака определен период, но поне за мен 10 месеца неколкократно превишават този период - колкото и да съм влюбен няма да изчакам толкова, да не говорим, че колкото по-влюбен е един човек толкова повече му се иска да е с другия.