Цитирай Първоначално написано от kohboo
А не мислите ли, че като му отказва секс въпреки, че не се знаят от вчера, той може да си помисли "аз я обичам, а тя явно не" ? Защото ако и тя го обичаше наистина, нямаше да се дърпа толкова. Сексът е естественото продължение на връзката и е сегмент, който показва, че двама души се обичат.

Е да може и да има секс без любов, но когато истински се обичат да си спират секса?

Затова пича може би чуства, че ако не получи секс, това ще значи "ами не съм сигурна в теб, аз май нямам същите чуства" ....

А относно конкретно по темата - пича седи 10 месеца (така разбрах) без секс ... само веднъж/два пъти предполагам си му дала анален. Та ... 10 месеца пича се жертва и седи на сухо, заради теб. Не мислиш ли, че това е достатъчна жертва от негова страна. Той е доказал с тея 10 месеца, че те обича и е готов на много големи компромиси. Просто наистина се постави на негово място ... той очевидно си мисли, че ти го правиш на глупак.
да той ми призна,че си мисли,че го правя на глупак,но далеч не седи 10 месеца на сухо Аз си мисля,че момчетата просто искат там да свършват и така,какво толкова има значение къде ше го ръгат И аналния е секс нали И изобщо не са 1/2 пъти за тея месеци-Винаги,когато сме заедно го правим! Имало е случаи,в които прай по 5/6 тека изобщо не е на сухо!Иначе и аз мисля,че търпеливо ме чака доста време,ако не ме обичаше,щеше да ме зареже и да си търси курви,които лесно да му пускат