Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Така ще става дума за секс,такаче надявам се да не съм сбъркала раздела С гаджето ми сме заедно от 10 месеца.Правили сме само анален(имам такава тема,сорри,че се повтарям),поради необясними и за мен точно причини,защото и 2та го искаме(да правим вагинален),но мн ме боли,мн съм страхлива,не издържам и на най-малка болка,той е малко по-грубичък,смисъл такъв си му е характера и структурата.. И май не може да ме предразположи добре.Та така всеки път пробваме,не става и отлагаме(с обещания от моя страна,че следващия път ще му дам).Така 10 месеца. Тази вечер ми каза,че колкото и да ме обича не може така повече да издържи,че един вид го държа без секс и го правя на глупак.. А аз може би просто не съм готова и не изпитвам ни най-малка нужда от секс(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)Каза,че ще ме зареже ако не го направим този път.Сега ми е обидно и криво,че толкова му е до секса,но е момче има си нужди и го разбирам..Той наистина ме обича,направи мн за мен и аз за него и искам той да ми е 1я,не искам за такова нещо да скъсаме и после да съжалявам и да го направа с некой тъпанар,дето не държи на мен Какво мислите за тази ситуация??За думите му,какво да правя,май нямам избор И въпроса ми е има ли двойки тук,които са заедно без секс?Може ли при истинска любов секса да остане на по-заден план Дали го вълнува само секса и няма толкова чувства,или просто иска да си задоволи нуждите и това не му пречи да ме обича
П.П Сорка,ако темата не е за тука
така според мен 1во ако толкова дуржи не теб ще изчака да си готова и 2ро има други начини освен жагиналния секс, които също могат да ви доставят удоволствие . . . оралния например аз още не съм го направила с приятеля ми а ходим от 7 месеца само орален но то си е до човека , с който си успех