- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Обичам те мн,но...."
лелел как го написах тряяше да е държи на теб и вагиналния сори
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
дам съгласна съмПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от baby_bitch
+1
Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти
мда, така си е работата...Първоначално написано от the_hottie
@the_hottie - по повод предишния ти пост - нали и аз това съм писал, че не одобрявам ултимативния начин. Както сама си писала има си начини да се кажат по тактично тия работи и да постигнат по-добър резултат, отколкото ултиматуми. А още повече не мога да разбере какъв му е зора на тоя човек като всъщност прави секс с нея...
Ама това май е потвърждение на мнението ми, че човека насищане няма - ако правите само вагинален - ще иска анален, ако прави пък само анален, ще почне да си умира за вагинален... Винаги се стремим към това, което нямаме![]()
Според мен като цяло си избързала с аналния ,защото това значи,че си готова и на нещо повече.Според мен колкото и да те обича като се замисля и аз не бих чакала 10 месеца да се сети и за моите нужди макар,че ако ме задоволява по други начини и година ще чакам вагиналния.Ако държиш на него толкова много или му пусни вагинален или се разберете по-честичко да му пускаш анален и да му правиш свирки.Все пак във всички случеи свършва.Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Всичките ти постове много ме кефят!Първоначално написано от Wrathchild
mindscan
С моя приятел ходим вече 1 год и 3 месеца и правихме секс чак на 6-тия.Той ми беше казал когато се чуствам готова да му кажа защото неискал да ме насилва..и така..мацка ако пича найстина те обича обесни му нещата както ги виждаш от твоя страна и се надявам да те разбере
Успех
![]()
мойто момиче, щом от една пишка те боли и те е страх толкова, какво остава като раждаш след време.
стегни се и му кажи да те предразположи МНОГО ДОБРЕ и ще ти се прииска и няма да те е страх.
според мен той няма от какво да се оплаква, все пак прави секс и то анален. доста мъже си мечтаят да са на неговото място, а той даже се оплаква..![]()
![]()
![]()
Не съм прочела като хоратаПървоначално написано от WaKo
![]()
moq priqtel kaza 4e 6te me iz4aka kogato sym gotova togava ... i taka i stana ... no purviq pyt naistina si bolq .. no se svikva ... no az sum na mnenie 4e analniq sex pove4e boli .. taka 4e nz kakvo se prenasq6 ... kaji mu kak ti haresva .. kak ti e priqtno .. da se opita da e po-nejen purviq pyt i taka![]()
sujelqvam ..o6te sum malka i daje nqqm ppravo da davam mnenieto si no mislq che ne si gotova o6te...apuk i ti si go kaza![]()
пф..тва че ти го е казал така вобще не означава,че не те обича..може да се дразни,че всеки път му обещаваш,а не го изпълняваш..илли че не държиш достатъчно на него![]()
ти явно смяташ,че това е човекът,с когото искаш да го направиш,така че не виждам проблем..ще се наложи да изтърпиш малко болка
айде успех;]![]()
![]()
ae pusni my ! za nas tfa mom4eta.. kolkoto i da vi ubi4ame.. tfa ni e kato da qdem.. prosto na nas ni e mn priqtno i ne mojem da izdurjame mn bez sex !
Ние със приятеля ми сме от година и 5 месеца заедно и никога секса не е бил главното нещо във нашата връска миличка..прави си изводите дали те "обича" толкова колкото ти казваш ..![]()
+1Първоначално написано от GiVe_mE_A_sMiLe:)
![]()
Auspuh ...!!!