.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    лелел как го написах тряяше да е държи на теб и вагиналния сори
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Каква любов какви пет лева,хората са казали "Любовта е сляпа",според мен ако при любовта има ултиматоми то това не е любов,това си е чисто изнудване .

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Каква любов какви пет лева,хората са казали "Любовта е сляпа",според мен ако при любовта има ултиматоми то това не е любов,това си е чисто изнудване .
    дам съгласна съм
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    а ти не се ли възбуди поне веднъж през цялото това време, за да си поискаш сама отпреде? ....иначе, ако аз бях щях да скъсам с това момче......!!!

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch

+1
    Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Тук проблема идва от ултиматома. Мен ако ме питате и двамата не държат толкова един на друг, колкото казват.
    мда, така си е работата...
    @the_hottie - по повод предишния ти пост - нали и аз това съм писал, че не одобрявам ултимативния начин. Както сама си писала има си начини да се кажат по тактично тия работи и да постигнат по-добър резултат, отколкото ултиматуми. А още повече не мога да разбере какъв му е зора на тоя човек като всъщност прави секс с нея...
    Ама това май е потвърждение на мнението ми, че човека насищане няма - ако правите само вагинален - ще иска анален, ако прави пък само анален, ще почне да си умира за вагинален... Винаги се стремим към това, което нямаме

ако той е на 15-връзка без секс може
    ако е на 20-съмнявам се

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ебати глупака е тоя твоя приятел, без да го познавам ти го казвам..

добре вие, вие слепи ли сте в такива ситуации.. той ти казва 'ти не искаш да правим вагинален секс, значи те зарязвам' - при все че ти не просто 'не искаш', а си имаш най-нормално и разумно обяснение - боли те.
    Естествено, че той не умее да те предразположи - не знам да има момиче, което при правилния начин и голяма възбуда да я боли чак толкова много, че да не може да го изтърпи. Като изключим първите пъти при повечето, когато е нормално..

Не стига, че по твоето описание ми изглежда като сексуално неграмотен олигофрен, ами има и претенции. Мен ако питаш - помисли си добре и му тегли една майна, щото е с теб явно само заради секса)
    +1

Re: "Обичам те мн,но...."

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Така ще става дума за секс,такаче надявам се да не съм сбъркала раздела С гаджето ми сме заедно от 10 месеца.Правили сме само анален(имам такава тема,сорри,че се повтарям),поради необясними и за мен точно причини,защото и 2та го искаме(да правим вагинален),но мн ме боли,мн съм страхлива,не издържам и на най-малка болка,той е малко по-грубичък,смисъл такъв си му е характера и структурата.. И май не може да ме предразположи добре.Та така всеки път пробваме,не става и отлагаме(с обещания от моя страна,че следващия път ще му дам).Така 10 месеца. Тази вечер ми каза,че колкото и да ме обича не може така повече да издържи,че един вид го държа без секс и го правя на глупак.. А аз може би просто не съм готова и не изпитвам ни най-малка нужда от секс(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)Каза,че ще ме зареже ако не го направим този път.Сега ми е обидно и криво,че толкова му е до секса,но е момче има си нужди и го разбирам..Той наистина ме обича,направи мн за мен и аз за него и искам той да ми е 1я,не искам за такова нещо да скъсаме и после да съжалявам и да го направа с некой тъпанар,дето не държи на мен Какво мислите за тази ситуация??За думите му,какво да правя,май нямам избор И въпроса ми е има ли двойки тук,които са заедно без секс?Може ли при истинска любов секса да остане на по-заден план Дали го вълнува само секса и няма толкова чувства,или просто иска да си задоволи нуждите и това не му пречи да ме обича
    П.П Сорка,ако темата не е за тука
    Според мен като цяло си избързала с аналния ,защото това значи,че си готова и на нещо повече.Според мен колкото и да те обича като се замисля и аз не бих чакала 10 месеца да се сети и за моите нужди макар,че ако ме задоволява по други начини и година ще чакам вагиналния.Ако държиш на него толкова много или му пусни вагинален или се разберете по-честичко да му пускаш анален и да му правиш свирки.Все пак във всички случеи свършва.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Тук проблема идва от ултиматома. Мен ако ме питате и двамата не държат толкова един на друг, колкото казват.
    Всичките ти постове много ме кефят!
    mindscan

С моя приятел ходим вече 1 год и 3 месеца и правихме секс чак на 6-тия.Той ми беше казал когато се чуствам готова да му кажа защото неискал да ме насилва..и така.. мацка ако пича найстина те обича обесни му нещата както ги виждаш от твоя страна и се надявам да те разбере Успех

Фен
    Град
    под масата ;)
    мойто момиче, щом от една пишка те боли и те е страх толкова, какво остава като раждаш след време.
    стегни се и му кажи да те предразположи МНОГО ДОБРЕ и ще ти се прииска и няма да те е страх.
    според мен той няма от какво да се оплаква, все пак прави секс и то анален. доста мъже си мечтаят да са на неговото място, а той даже се оплаква..

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    мда, така си е работата...
    @the_hottie - по повод предишния ти пост - нали и аз това съм писал, че не одобрявам ултимативния начин. Както сама си писала има си начини да се кажат по тактично тия работи и да постигнат по-добър резултат, отколкото ултиматуми. А още повече не мога да разбере какъв му е зора на тоя човек като всъщност прави секс с нея...
    Ама това май е потвърждение на мнението ми, че човека насищане няма - ако правите само вагинален - ще иска анален, ако прави пък само анален, ще почне да си умира за вагинален... Винаги се стремим към това, което нямаме
    Не съм прочела като хората

moq priqtel kaza 4e 6te me iz4aka kogato sym gotova togava ... i taka i stana ... no purviq pyt naistina si bolq .. no se svikva ... no az sum na mnenie 4e analniq sex pove4e boli .. taka 4e nz kakvo se prenasq6 ... kaji mu kak ti haresva .. kak ti e priqtno .. da se opita da e po-nejen purviq pyt i taka

sujelqvam ..o6te sum malka i daje nqqm ppravo da davam mnenieto si no mislq che ne si gotova o6te...apuk i ti si go kaza

пф..тва че ти го е казал така вобще не означава,че не те обича..може да се дразни,че всеки път му обещаваш,а не го изпълняваш..илли че не държиш достатъчно на него
    ти явно смяташ,че това е човекът,с когото искаш да го направиш,така че не виждам проблем..ще се наложи да изтърпиш малко болка
    айде успех;]

ae pusni my ! za nas tfa mom4eta.. kolkoto i da vi ubi4ame.. tfa ni e kato da qdem.. prosto na nas ni e mn priqtno i ne mojem da izdurjame mn bez sex !

сладка моя, осъзнай се - мъжете са свине! Каквото и да правим за тях, те никога не са доволни и наситени...

Ние със приятеля ми сме от година и 5 месеца заедно и никога секса не е бил главното нещо във нашата връска миличка..прави си изводите дали те "обича" толкова колкото ти казваш ..

Град
    Etropole
    Цитирай Първоначално написано от GiVe_mE_A_sMiLe:)
    Как го търпиш още?!
    Не те обича. Или поне не достатъчно. Или след време страшно ще съжалява за тая постъпка. Скъсай с него. Ако наистина те обича, ще разбереш. Ако ли не, толкова по-добре за теб. И стига с тия нужди. Аз като съм момиче, к'во нямам ли нужда от секс. Напротив, почти всеки ден си искам.. Т'ва са глупави оправдания, както каза някой преди мен от секс имат нужда и момичетата и момчетата, и т'ва е естествено продължение на връзката, когато има любов. Обаче когато и 2мата искат и са готови. И ако има любов, не можете да ми кажете, че той си има нужди и я обича ама не може да я изчака. Да, бе. Моя ме изчака близо година. Не ме е карал нито веднъж. Само си каза, че му е кеф, обаче ако аз не искам и той не иска. Далече съм от мисълта, че не му се е искало. И все пак се държа човешки с мене и даже изчака аз да си поискам. И през цялото време ме подпитваше боли ли ме, добре ли ми е и т.н. Направо си го беше страх да не ми причинява болка. А тоя твоя при положение, че тебе те боли толкова много, че изобщо и не искаш, секс к'во се прави и на всичкото отгоре твърди, че те обича. И не е и на сухо даже. Правите анален... Честно, ако гаджето ти ми беше пред очите, щеше да му изредя родата....
    А, и бтв ти стига си се лигавила... изглеждаш свестна и мисля, че ще ме разбереш без да се обиждаш. Боли те, 'щото не си предразположена, не искаш а го правиш заради горе споменатия сульо... Намери се някой, който държи на теб и който ще се погрижи да ти остави хубави спомени от първия ти секс и тогава ще търпиш много по-малко болка...
    +1
    Auspuh ...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си