- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Жребий за третия квалификационен кръг на Шампионската лига!
Анортозис/ Рапид - Олимпиакос
Витория - Гьотеборг/Базел
Шахтьор Донецк - Домжале/Динамо Загреб
Шалке 04 - Атлетико Мадрид
Олборг/Мордича - Рейнджърс/Каунс
Барселона - Бейтар Йерусалим/Висла Краков
ЛЕВСКИ - Андерлехт/БАТЕ Борисов
Стандарт Лиеж - Ливърпул
Интер Баку/Партизан - Фенербахче/МТК
Твенте - Арсенал
Спартак Москва - Дрогеда/Динамо Киев
Ювентус - Тампере/Артмедия
Бран/Вентспилс - Олимпик Лион
Фиорентина - Славия Прага
Галатасарай - Стяуа
Панатинайкос/Динамо Тбилиси - Шериф/Спарта
Първите двубои ще се проведат на 12/13 август, а реваншите ще се изиграят на 26/27 август.
МАЧКАЙ ЛАВИНОО![]()
Отличен жребий.Не можехме да си мечтаем за по-добър![]()
Повече от сигурна съм,че ще влезем отново в групите!
САМО ЛЕВСКИ!!!![]()
![]()
![]()
Aиде,живот и здраве сме в групитеСамо Левски!!!
направо полудях като го изтеглихааа![]()
![]()
наистина страхотноооо
влизаме просто тва е положението ... па ще тряаа да хода в София
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
СЪДБАТА НИ ОБИЧА САМО ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИиии ОБИЧАМА ТЕЕЕЕ
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
+1 Съгласна.БРАВООООО!!!! САМО ЛЕВСКИ!!Първоначално написано от miss_darkness
![]()
![]()
![]()
групите нас чакат![]()
ЛЕВСКИ Напред !!!!!!!!!!!
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
И кое му е страхотното ? Въпреки, че съм заклет Левскар, нямаме шанс срещу Андерлехт ... С класа са над нас ... дерзайте![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
айде ся андерлехт или бате борисов ше ви сипат говедааа![]()
Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
![]()
Андерлехт са слабиПървоначално написано от HenykucT
айде стига завистайде ся андерлехт или бате борисов ше ви сипат говедааа![]()
![]()
миньорО ви чека![]()
Само да не са повтори манията от миналата година !! Тампере уж наи якия жребии СЛАБИ БИЛИ отбора им бил саздаден преди няколко год.... ама си загубихме тогава и 2та мача !!! АНДЕРЛЕХТ са доста добри яко касмет и може и Левски да ги излъжат проблема е само че ги няма вече ЗВЕЗДИТЕ НА ОТБОРА !!! И после са падат в една група с наи големия отбор в целия свят MANCHESTER UNITED и напрао смазва ЛЕвски и в 2та мача с по 3-4:0 и аз съм на стадиона и викам за MAN UTD FOREVER !!!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
абе ще се класираме...вЕрвайте ми![]()
Във "Б" сектор ли си ?Първоначално написано от MUFC
![]()
Кой пере ? ТАМПЕРЕ !
Епизод 2![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Атака ли си,Волен ли си,ама искам да ти кажа,за пореден път,че профил в бгстар нямам ! На мачове на Берое ходя от около 15 години ! Нося каквито си искам дрехи!Стадиона ни е един от най-добрите в цяла България!НИКОГА НЯМА ДА СТИСКАМ ПАЛЗИ ЗА ТУРЦИ!Мразя този отбор,защото е кръстен на най-големия българин в историята ни!ВИЕ се наричате Левски,кои сте вие бе ? Чакай малко !!
P.S. + това,по-добре да отпаднете рано рано,че да не влезете пак (едва ли) в ШЛ и тогава пак 04350349509435098345603465805684 гола във вашата врата и после какво ? САМО ИЗЛАГАТЕ БЪЛГАРИЯ !
Кур за говедата !
е никой български клуб не се представя така успешно в ШЛ като Берое признавам...Първоначално написано от Ендо
Нашият отбор,не е толкова комерсиален като вашият,а и нямаме такива цели за разлика от васПървоначално написано от Psychopath*
![]()
а какви са ви целите?Първоначално написано от Ендо
аз мисля, че всеки отбор се създава за да печели.
Целта на нашият отбор е ,да радва публиката ! И ВИНАГИ е успявал!
Това,че сега сме в "Б" група,не е по тяхна вина ! КОЦЕ - МАЦА И МИРИШЕ!!!
P.S.Айде да не сменяме темата на Берое?!
Обръщам се съм Ендо,MUFC и други фенчета разни....
Дайте да не злобеем чак толкова.Все пак преди да сме левскари,цесекари и т.н сме българи и когато става въпрос за интересите на България,трябва да забравим клубната си принадлежност.Лично аз,нищо че съм левскарка,много ще се радвам,ако другите ни отбори успеят да постигнат нещо в Европа(макар че малко се съмнявам,но това е друг въпрос).А какво правите вие?Веднага започвате да си хвърляте помията върху Левски.
И стига вече с това Тук пере,Там пере,защото не сте интересни...
Няма смисъл да ви убеждавам,че когато вашите отбори влязат в групите на ШЛ,както между другото направи Левски,тогава ще имате право да ни съдите за каквото и да било....
Бе, майната му ... ще се класираме мн ясно ... мен ми е интересно мачовете на Барселона и Арсенал как ще минат ... ако не играят с третите отбори, главата си режа ...Само Анри и Меси ще бият Байтар ...
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Фенове на жалки отбори, които не са помирсвали Европа нямат право да коментират, а пък страгозагорското селянче да отиде първия кръг в Б група в Бургас да му набият главата, та малко да поспре с форумните геройства.Като казваш, че излагаме България с какво точно я излагаме ? С това, че сме единствените, които една година играха четвърт финал в УЕФА, следващата играхме в най-тежката група В ШЛ, а сега пак имаме реален шанс да се класираме, а отборчета, които не са помирвали Европа да ми говорят за излагация е смешно, особено, като, дори нямат участие в А група .
ПП Ендо-мафендо, как така ходиш на стадионите от 15 години, като ти си на толкова?
- Носител на Балканската купа: 1968г., 1969г., 1982г., 1984г. (Рекорд на Балканите!)Първоначално написано от ULTRA'
- Четвъртфиналист в турнира за КНК- 1974г., 1/8-финалист за КНК - 1980г., 1/8-финалист за Купата на УЕФА - 1973г.
- Един от двата български отбора (Берое и Литекс) с положителен баланс в евротурнирите: 22 мача, 10 победи, 3 равни, 9 загуби, голова разлика: 39:21.
ПАК ГОВОРИ ДАЛИ НЯМАМЕ УСПЕХИ В ЕВРОПА
P.S.На доста повече съм,отколкото си мислиш![]()