- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смятам че е нужно да свърша едно нещо !!!
Тъй като настанаха доста глупави моменти със много хора от форума искам да се извиня на хората, с които се карах и с които се разправях толкова много ! Като Дразнител/Пльок/Край бейби и още много !
СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГА ДО ТАКОВА НЕЩО НАИСТИНА ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЧЕ БЯХ ТАКЪВ ПРОСТАК , СЕЛЯК И ГЛУПАК И СЕ ЗАЯДОХ С ХОРА КОИТО НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ТЪРПЯТ ДЕТСКИТЕ МИ ИСТОРИИ !!!
Това е основната причина заради която няма да влизам повече във форума , тъй като ми е отвратително, никой от вас не беше виновен и грешката е изцяло моя ! Пак съжалявам че трябваше да се случат всичките тези простотии !
Довиждане!!!!
De-Phazz - Anchorless
Еиййй Vichko0o те ще ти простят бе, споски, влизай си във форума, колкото искаш![]()
Свърши и 2 пъти ако искаш![]()
Я не се излагай.![]()
Що не им писа ЛС, нещо?
А тука пред целия форум се храниш къв си селяк, глупак и т.н. Направо не знам как можеш да говориш така за себе си. Едно "Извинявай" е достатъчно, какво се нареждаш тука![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако се държиш като човек никой няма да има нищо против теб!
Виж онази вечер и аз мразех всички,обаче ако го намяше форума щях да направя нещо 3-пъти по-глупаво.Недей се излага.Ние от Сф-то ,че сме селяци-така е,но си имаме и добри моменти.
ПП:Като сме тръгнали с разкаянията, сори,че ви мразех всички,ама мъжките ми бяха дошли в поече онази вечер.
Спокойно,и аз се скарах с доста хора заради мненията ми,но всеки си знае,аз не мога да задължа никой да се държи добре с мен или не,ако не го заслужавам,ще им мине,стига да не си ги засегнал много
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Вероятно знаеш 4е в живота не може вси4ки да те харесват ....
и какво заради 3/4 човека ще спреш да влизаш ?!![]()
По таз логика трябваше и аз да спра да влизам..
понеже бях ''любимката'' на мн хора след като си нау4их оценките от изпитите с връзки ...![]()
![]()
Ама спрях ли ?! ......... НЕ
Тъй 4е и ти не го прави :P![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
NeV3R Go DoWn![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Нямам мнение по темата![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ние не казваме да не влизаш в форума - влизай си, но се др1ж по човешки с хората.
Не мисля,че на някой действително му пука.![]()
Лоша сииначе на мене ми се викаше, че с1м шубе, но както и да е извинявам се
![]()
Lol chesno kazano awe bali go,spored mene na draznitel,cry_babycry i na pliok im e se taa za tebe i se sumnqvam che si gi obidil s tupoto si povedenie
абе младеж за к'во по дяволите ни натоварваш с този факт ..... цент не ми пука к'во ще правиш
Стегни се малко бе, брато. Където ти видя ника все хленчиш нещо. И да ти кажа нещо под секрет - на никой не му пука дали се извиняваш или си правиш чекия. А и ти се извиняваш(1) и напускаш форума(2), съответно за да прехвърлиш топката в тяхното поле (1) и за да имаш последната дума (2), което първо не е искрено извинение и второ е изключително плоско. А състраданието и симпатиите на хората няма да спечелиш като се наричаш с разни нискооригинални и слабообидни прилагателни. Още веднъж - вземи се в ръце.
Не е важно да умреш за родината, важното е да накараш врага да умре за своята.
И аз ще се извиня. Намесих се в тема, която изобщо не ме засягаше и спорех за неща, които не ме интересуват. Казах ти неща без да имам конкретно мнение за теб, просто ей така... защото говореше глупости, имах свободно време и ми се стори забавен начин да го запълня.
Приемам и твоето извинение.
И все пак във форума има място за всичко това - за скандали, за дребни спорове, но най-вече за помощ.
На мен лично ще ми е приятно да останеш.
споко бе няма смисал да не влизаш в форума заради това че си се скарал с няколко човека а пък и мисля че за някой неща си прав такаче гледай напред и въобще да не ти пука![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
влизай си във форума но не се дръж като простак!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Можи би защото му казах някой работи за мен, и на какво с1м способен и той се оплаши.. Не искам да с1м човека, който сега ш'е б1да обвиняван, че ти не влизаш. Просто с твойте просташки изказвания спрямо Марина ( ~cry_baby_cry~ ) ме изкара изв1н контрол. Наистина с1м способен на нещата, който казах в скайп, но недей да се плашиш... не я пипаш - оставям те намира... Д1ржиш се като човек - можи бе приятели ш'е станем.
Ха и уважавам това, че си написал темата на кирилица![]()