- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не иска с език :(
Да, сигурно не може и е страх да опита, предразположи еПървоначално написано от gangstata
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ем щом си и първтото гадже...ест...че ще я е срам...ще се притеснява...дали ще го направи добре или не...дай и време...накай я да си мисли така че може да ти има доверие...и че не си поредния идиот на който всяко момиче трябва да пусне език... давай го по полека...може би някой ден тя самата ще те целуне по тоя начин
![]()
Абе как няма да я натиска,бе.Първоначално написано от AnzaRe
Той ше ръждяса,ако не се мляскат
до 3-4 дена.
П.П.Готин вълк![]()
ми може и да я е гнус преди да се целувам си мислех че е гнусноХрумвало ли ти е,че сигурно досега не се е целувала с език и може да я е срам..след 2 часа предгръдки аз го поисках така че не и говори за това прегръщай си я и от само себе си ще стане успех
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
edna poznata q iznasiliha vyv vhoda na bloka i i ot togava ne iska da se celuva s nikoi.... prosto kato si zatvori o4ite i vijda toq iznasilva4a. tva e mn gadno, moje da i se e slu4ilo ne6to takova (nedai si boje).
ideqta mi e 4e sig e ne6to psihi4eski....
Първоначално написано от Riot
Елементарно Уотсън, малка е, първо гадже си й, не се е целувала с език до сега, срамежлива е.....ти вместо да я предразположиш направо действаш. Или ше почакаш още (тъпо ама...) или ще я светнеш за схемата "кис кис"Първоначално написано от ali_baba
Сигурно се притеснява,може да я е страх да не се изложи или да не те отблъснес "невежеството" си(не го казвам с лошо чувство),може пък и да е гнуслива...има достатъчно причини да не иска!Просто недей да си толкова настоятелен,кажи И,че няма нищо страшно,че ще мине супер,успокой я!
Айде успехче!![]()
Маже би и е малко рано де да знам... Може пък верно да се притеснява да не се изложи, може да не ти се кефи толкова много или просто да не се зарибява по целувки с език... Кой я знае... Аз примерно също съм леко невежа, ама не се дърпах![]()
С всяка изминала тема все по изтрещяли неща казваш...Първоначално написано от drun-drun!
![]()
![]()
![]()
Тази вечер като си сложих ръчичката между краката и не се дърпаше много......После като останахме сами започнах да и казвам да се отпусне, че няма нищо страшно, и че няма от какво да се притеснява, но пак нямаше успех с целувката![]()
значи според мен момента наближава още малко пойсчакай имай търпениеУспех от мен
![]()
давати да я бараш за пържолата пък целувки не даваПървоначално написано от ali_baba
![]()
тва е жена като за мене, ако ти омръзне да ми кажеш
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е ти пък остави на момчето приятелкатааПървоначално написано от tuzaro
![]()
ще и дойде музата,не се бой :P
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди тва с рачичката щях да ти кажа момичето се притеснява и за тва, ама там да пуска пък език не, я се увери че няма психически проблеми
Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice...
I`ll let the wind blow out the light
'cause its gets more painful every time i die.
tq se e pritesnila,tova e momentno sustoqnie
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от feniksSs
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тваааа е неква ненормална работа..Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми щом си и първото гадже е нормално до са да не се е целувала. Не обвинявай , а имай малко търпение. Това рано или късно ще се случи , просто трябва време. рАдвай се на времето прекарано с нея и покажи че си загрижен за нея. Пъвата целувка при момичетата е много важна и повечето я помнят.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
+1 ...или пък го смята,за лигавоили пък смята,че няма да й хареса..Първоначално написано от gangstata
варияанти много..ти изчакай,не я пришпорвай![]()