.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90

Re: Не иска с език :(

hgj

И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кво стана, пусна ли език вече??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Хрумвало ли ти е,че сигурно досега не се е целувала с език и може да я е срам..
    da moje da ne se e celuvala i da si pomisli 4e poneje oshte nemoje shte i se podigrasih po dobre i kaji napravo che ne ti puka che ne se e celuvala s nikogo i che shte se radvash da si 1-q koito shte q celune ili neshto takova za da q otpusnesh i posle probvai :P mislq 4e shte stane :P nqma k1v drug da e problema
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Просто ще се примириш със това когато тя е готова сама ще ти предложи тва е най-доброто решение според мен
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

xaxa az bqh absolutno sushtata i otgovarqh to4no taka ! da ne bi az da sum momi4eto.... abe verno az sum na 15 a moq e na 17.. ima logika =] samo che a z purvite 3-4 meseca ne iskah da se celuvam s ezik... predstavqsh li si... i na mene si mi e purvi taka che ))) prosto ne mojeh da se otpusna dostatu4no sramejliva sum mi trqbva vreme nese davam lesno inat sum ! MAGARE
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Може да има инфекция или смъртоносна зараза !!

Абе кво..и аз се мотах бая време докато се целуна с език..бая притеснено ми беше.Са момичето го е срам...при мен се случи така,че просто ме награби и нямах избор,ама ми хареса.Може и ти да пробваш.

ха,....еми ще чакаш бе,...аааа момичето не иска и толкоз,..аааа насилници малки

може да я е гнус .. имам една приятелка на 16 която е и само като си помисли че всички се целуват с език и иде да повърне.. за нея това не е нищо повече от разменяне на слюнки

Цитирай Първоначално написано от da_e
    може да я е гнус .. имам една приятелка на 16 която е и само като си помисли че всички се целуват с език и иде да повърне.. за нея това не е нищо повече от разменяне на слюнки
    kakvo li shte stane ako nqkoi i ze izplue v ustata...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    kakvo li shte stane ako nqkoi i ze izplue v ustata...
    може само да предполагаме

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ami moqta 1-vata celuvka be6e s ezik prosto nqma6e vreme dori da mrydna otna4alo se dyrpah tolko mng 4e ne e istina prosto me be6e strah misleh si 4e nemoga i tfa onova ama sled 1-viq pyt posledva 2-ri 3-ti 4-ti [tva za edin den] posle o6te me be6e sram oba4e postepenno s vremeto vseh sama da iskam i prosto ti trqbva mng tyrpenie

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    ami moqta 1-vata celuvka be6e s ezik prosto nqma6e vreme dori da mrydna otna4alo se dyrpah tolko mng 4e ne e istina prosto me be6e strah misleh si 4e nemoga i tfa onova ama sled 1-viq pyt posledva 2-ri 3-ti 4-ti [tva za edin den] posle o6te me be6e sram oba4e postepenno s vremeto vseh sama da iskam i prosto ti trqbva mng tyrpenie
    уау 4 целувки за един ден никога не ми се е случвало
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Просто не знае какво да прави с езика и затова не иска.Опитай се да поговориш с нея като и кажеш,че няма нищо срамно в това да не знаеш и,че никой не се е родил научен...Нещо от този сорт...Айде успех

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ау взе ми сумите от устата точно това и аз си мислих

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ау взе ми сумите от устата точно това и аз си мислих

ама как се ебавате е мен беше ме мнг срам понеже и на мен ми беше 1-виа и 1-вата ми целувка беше с език ако знаете кфи емоции бяха

И аз бях така в началото Преди вобще не харесвах целувките с език защото не бях толкова добра в целуването,но с времето всичко се оправи Според мен на 15 вече е крайно време да се вземе в ръце но все пак и дай малко време да се отпусне
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

az sq sum na 14 i vse o6te nqmam purva celuvka tka po edno vreme hodeh s edno mom4e i trqbva6e da doide tozi moment vse nqkoga pregry6thme se toi se opitva6e da me celune a az se obry6tah na drygata strana ne za6toto ne iskah a za6toto me be6e strah da ne se izloja pred nego mn jalko i sega sujelqvam dai i vreme i prikazvaite kaji i da ne se pritesnqva i vsi4ko 6te stane sled kato e ot li4en opit sega mom4eto e dale4 ot men i osuznavam kolko sum sgre6ila tka 4e deistvai i sled purvata celuvka i napravi kompliment kolko hubavo se celuva ili kakvi sladki ezici puska kolkoto i da ne ti e haresala celuvkata :P:P
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Мислех първо да не отговарям в темата,защото каквото и да кажа,няма да е по-различно от по-горните мнения.А аз мразя да се повтарям.Затова ще си го извъртя по моя си начин.
    Тя досега не се е целувала въобще,а ти се учудваш защо не ти пуска език.Егати гения трябва да си.Ти си й първото гадже,тя се притеснява.Особено при целувката с език.Страхува се да не те олигави,да не би да не ти хареса,да не се изложи.Напълно нормално е.Вместо да я предразположиш,ти директно действаш.Голяма грешка.Поизчакай малко.
    +1

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Aide kaji pusna li ezik ve4e

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Съвсем нормално е да не иска да се целува така,още повече,като се има предвид,че ти си й първото гадже.Дай й малко време,не я притискай.До колкото разбрах,тя е доста срамежлива-това е още една основателна причина.Дай й повече лично пространство и ще видиш,че след време,тя сама ще го пожелае.Просто изчакай малко,не бързай толкова.Карай я по-полека.За теб това може да е нещо нормално,но за нея е нещо много повече,нещо специално.Не я притискай толкова и ще видиш,че когато свикне да е с теб,ще разбереш дали е готова за следващата стъпка.Нали знаеш...Step by step.
    Успех!

Град
    SomeWhere!In Rave Paradise.
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Хрумвало ли ти е,че сигурно досега не се е целувала с език и може да я е срам..
    +1 Малко или много и сам трябваше да се досетиш че това е причината.Да не иска да се целуне.Просто накрай я по някакъв начин да не е толкова срамежлива и да се отпусне.

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    всяко нещо с времето си

Или до сега не се е целувала с език ,или не й харесва
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    РЮАР
    До 80 години дали ш'е могат да си направят сефтето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си