- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те...3 days later - лапаш пишки,не ми пука за теб
Как става тоя номер.От нищото,изведнъж идва някакво огромно безразличие от същия човек,който доскоро ти се е топил в ръцете.
Грубоо...И не е задължително да става така.
Понякога грам не ги разбирам тея момчета![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Кви момчета?Говоря,че момиче направи това наскоро.Забила се с някав на фона на всичките любовни излияния,които ме накараха да се влюбя в нея.Имам усещането,че съм в някакъв мн лош сън или тя е дрогирана.Първоначално написано от didi_baby
![]()
Говори с нея,чудя се как за отрицателно време има такава огромна промяна как ли не тя е друг човек,има много неща за които трябва да я питаш-друго момче,проблеми и т.н.
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Просто,точно и ясно-лигла.
Не зная дали човек с нормален акъл би направил подобно нещо.Не,сигурна съм,че не би.Така,че съвета ми е просто да не се занимаваш с такива малки неорентирани момичета.Потърси момичето за теб.И не се отказвай!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Знам,тя просто си е такава.Но съм влюбен нея...всички знаете как е.Не можеш да сложиш чертата от нищото.Липсва ми.Тя замина на море,там каза на най-добрата си приятелка за нас и изведнъж всичко се промени.Започна безразличието,трябва да ти затварям и една вечер просто ми каза,че се е забила с някаф и не ме обича вече.Преди това всичко беше перфектно.
govori s neq zaduljitelno,trqbva da se izqsnite,ne moje 1 den da ti kazva,4e te obi4a,a na sledva6iq-ne![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма да е зле да си напишете и 2мата възрастта.... ако съм на тебе и съм в същата ситуация, бих и забил един силен шамар и теглил чертата.не си влюбен спокойно, за толкова малко време не може да се влюби човек. това е моментно хлътване ако мога така да го нареча. ще ти мине просто гледай да не ти е много пред очите тая пикла и да не забравиш шамара.
Как е възможно ли .. еми лесно..
Просто като ти е говорила всички тези хубави неща те не са били истина, а просто го е направила, за да се влюбиш в нея(както е и станало)и за да останеш с нея..
Човек не се разлюбва така бързо...
Преодолей я, няма смисъл отново да се съберете и пак да и писне един ден от теб, и да си разнообрази живота с друг..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Всичко идва от съвременната представа за любов - лапането на пишки.
И аз бях в същата ситуация като тебе.Точно 3 дена ходихме докато не се появи едно момче и започнаха да се зарибяват.Аз й бих шута.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не сме ходили 3 дена точно,а малко повече от месец,а аз съм си влюбен в нея от преди това даже,но да прави сте...Ще поговоря с нея,но има ли някакво значение щом вече не ме обичала.За шамар нз,но тя самата си знае кво ми е направила и съм 1 милярд процента сиг,че я боли.ЩЕ я преодолея,но защо трябваше да става точно така.
Момичета никога не казвайте нещо,ако не сте сиг,че то е истина.И двамата сме на по 16
Някаква супер лигла, която незнае от кой и се иска - не се занимавай с нея и не си трови нервите, ще си намериш някое по-добро момиче![]()
Намери си някоя,която знае какво иска и няма да те изпозва кат тая лигла дет не знае дали и се пикае или ебе ...!!Сори,че го казвам ама според мен е точно така![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
На 25 сги ще се видим и ще ви кажа развитието.
С'а... че момичето не е много умно си личи де, ама понякога се случва пича/мацето дето си си харесал да е супер отегчителен и няма как да не ти писне.
Мм даам .. аз се правя че не ми пука, ама да знаете - боли страшно много.Първоначално написано от bEbsI
Амм така е .. кат те нараняват постоянно .. и ти тряа да се праиш че не ти пука.
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Както всичко и това зависи от много неща.. като на пример: има момчета и момичета, които им е интересно само в първите дни - преди да сте "опитали повечето неща" и след това им писва и това наистина е проблем, но за самите тях.. може пък и да си е харесвала друг успоредно с теб и ти да си казал нещо, което да е наклонило везните.. а може просто ти да си се държал добре, но тя да не си пада по такъв вид отношение.. има доста да се мисли по този въпрос, затова просто го забрави и давай напред..
Oкеей, той каза, че като е отишло въпросното маце при приятелката си и всичко се е променило.
Ами, вие, случайно да сте чували за промиване на мозъци? За наливане на акъл, от който никой не се нуждае? Един разговор с приятел, когато тя се е чудела дали иска да е с теб може да сложи край на всичко, сещаш ли се? И самото "лапане на пишки" да е поредната измислица, просто тая тъпа патка, приятелката й да й е казала "Я се виж ква си хубава, не си момиче на един мъж, по-добре да си свободна"
Едно напиване може да предизвика това,
един разговор дори.
Не разбирам защо на никой не му хрумна за това...![]()
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Дам,а приятелката и учи в мойто даскало и в началото тя не искаше да и казва за нас,но като отиде на морето и прас и каза,аз се очудих,даже се зарадвах,че един вид нещата се качват на по-високо ниво.тя на всичките си гаджета до момента е изневерявала.Стана ми ясно,че и с мен ще стане така,но боже тя така ми казваше,че изпитва нещо към мен,че просто...Сравняваше ме с едно момче,което и се водеше голямата и любов.Нз,защо но вярвах,че няма да стане така с мене.Смисал тя беше момичето,което никога не съм се замислял дали съм обичал или не.От момента,в който я видях до ден днешенПървоначално написано от Звездичка
Това е било "Обичам те", някои хора незнаят истинското значение на тази дума
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Еми първо си лапала на него,
ся лапаш чужди...
тва са си теореми![]()
всичко е възможно примири се че има всякакви хора!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....