.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Болно ми е,но ще се оправя.Определено обаче няма никакъв смисъл да се опитвам да продължа тази връзка.Нз защо,но с мойте гаджета никога не се карам,но идва няква подобно ситуация и скъсваме форевър .КИтарата ми е само верна,ще и купя подарък(струни i suppose)

Голям фен
    pogovori s neq nai dobre
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Re: Обичам те...3 days later - лапаш пишки,не ми пука за теб

Цитирай Първоначално написано от Strongbeard
    Как става тоя номер.От нищото,изведнъж идва някакво огромно безразличие от същия човек,който доскоро ти се е топил в ръцете.
    тфа междо другото е вярно,поне при мен..и точно от мен идва безразличието
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Оф с такива да си нямаш работа...щом е изверявала на всичкките си гаджета проличава колко добра душа има...направо слънчице... ... детински работи... разкарай я...намери си някоя за която си заслужава да страдаш... а относно такива подобия...тегли им една..

Може твойта пишка да е малка,затова да лапа чуждите това в кръга на шигата Или е курва и ти не си го осъзнавал,или си я провокирал с нещо

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    И аз бяп в същата ситуация! Каза ми "Обичам те" и след една седмица тръгна с мой уж мн добър приятел.Резултат-бих им шута и на двамата

Голям фен
    Как да се изразя, може би хммм... Ами това е напълно нормално за адски много хора и 95 процента от 16-годишните! Знаеш ли, и аз съм на 16 и любовта на тази възраст е наистина рядкост да не кажа, че не съществува. Да ме прощават половината от 13 до 18-19, обаче наистина няма смисъл да се държите така все едно сте женени. Като гледам момчетата и момичетата на моята възраст, си мисля всичко другo, само не и че се обичат. Защото любовта не е да се кефите на интимните части и задника на партньора си, с който се познавате от месец-два, и да си повтаряте мило обичам те всеки ден по пет пъти. Или да късате, когато момчето погледне задника на друго момиче. Айде да не дрънкам повече, защото съм по-неопитна и от теб.
    Не казвам че е невъзможно да се влюбиш сега обаче това, за което говориш, почти сто процента не е любов( поне от нейна страна). Надявам се да ти мине скоро.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ми еби й майката като ходи при друг.Най-добре й кажи вече не те познавам и здрасти не й казвай да видиш после как ще те потърси и ще й го върнеш

Ми може да се е топила в ръцете ти, но явно е намерила нещо което с теб и е липсвало и го нямаш
    Има и друг вариянт да си приел нещата прекалено навътре, а тя да не е имала същите чувства към теб

Май си е просто курва

Град
    Враца

Re: Обичам те...3 days later - лапаш пишки,не ми пука за теб

Цитирай Първоначално написано от Strongbeard
    Как става тоя номер.От нищото,изведнъж идва някакво огромно безразличие от същия човек,който доскоро ти се е топил в ръцете.
    ебем ли ги , по грубо е да твърди,че те обича и никога няма да се разделите и неможе без теб и в следващия момент да ти го набива тайно в гъза
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си