- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как момичето свършва?
ami sry moje bi zat1piq v1pros no bih te li mi obqsnili poveche za tova ?![]()
Ето какво намерих из интернет като определение .. или по-скоро като обяснение
"При жените настъпването на удоволствието е по-бавен процес, отколкото е при мъжете и не се учудвайте, но и получаването на оргазъм е по същия начин. Съществуват няколко вида преживяване на оргазма - когато към кулминацията се пристъпва бавно и удоволствието нараства плавно, като се разтоварва в една конкретна точка и момент от времето, който трае няколко мига и е свързан със съкращения на влагалищните мускули. Другия вид е, когато до кулминационната точка се достига, като по пътя към нея има няколко по-малки и леки подобни на оргазми преживявания. Следващия тип е разреден оргазъм - когато удоволствието е "разхвърляно" във времето и не се достига до някоя конкретна точка на по-силно от другите удоволствие.
Дамите не трябва да се притесняват да изискват от партньора си да ги "изчаква" или да им "помогне" да достигнат до оргазъм, дори и ако той самият вече го е преживял. Ако партньорът ви има много бърза еякулация, то можете да му предложите да продължите любовната игра, за да може и ви е да преживеете оргазъм."
С мои думи ще кажа, че при мен свършването се свързва с .. треперене на цялото тяло, няколко секунди направо не знам къде се намирам ... и после съм доволно уморена![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
браво за обяснениятаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
има много такива теми...........................
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
boje![]()
miloto_girl-4e
10 x![]()
![]()
Като почне да им излиза пяна от носа.
Обоснови се.Първоначално написано от terminatorа
Първоначално написано от Jоnny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jоnny написа:
terminatorа написа:
Jоnny написа:
Като почне да им излиза пяна от носа.
Голям си простак ве ееееей
Обоснови се.
Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
![]()
![]()
![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
pfffffffff![]()
......... ta po temata
![]()
ami kakkato i dade6 20 30 kinta
i svar6vat
![]()
![]()
Полезна темичка![]()
Как момичето свършва? .... Трудно![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Кажи, какво точно искаш да ти обясня. Жените са различни и свършват по различен начин.
Eating isn't cheating - Arnold
Като свършвам цялото ми тяло започва да трепери и наистина от удоволствие не знам на кой свят съм,а след това,ако не продължим,ми се доспива и то много![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
20 30 са малко...Първоначално написано от Mazalo
![]()
Chuvstvoto e strahotno.Raztreperva6 se ,zapo4va6 da se gur4i6 i naistina ne znae6 kade si ,kakto opisaha po gore...Use6ta6 oblek4enie,raztovarva6 se,abe mnogo e hubavo![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз обичам когато усетя,че ми идва,през това време да се целуваме.![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
Това е напълно нормално,защото по време на секс и особенно по време на оргазма,сърцето работи по-бързо и изтласква повече кръв в минута,колкото обикновено.Затова след секс се чустваш изморена.Първоначално написано от didi_baby
![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill