Ето какво намерих из интернет като определение .. или по-скоро като обяснение
"При жените настъпването на удоволствието е по-бавен процес, отколкото е при мъжете и не се учудвайте, но и получаването на оргазъм е по същия начин. Съществуват няколко вида преживяване на оргазма - когато към кулминацията се пристъпва бавно и удоволствието нараства плавно, като се разтоварва в една конкретна точка и момент от времето, който трае няколко мига и е свързан със съкращения на влагалищните мускули. Другия вид е, когато до кулминационната точка се достига, като по пътя към нея има няколко по-малки и леки подобни на оргазми преживявания. Следващия тип е разреден оргазъм - когато удоволствието е "разхвърляно" във времето и не се достига до някоя конкретна точка на по-силно от другите удоволствие.
Дамите не трябва да се притесняват да изискват от партньора си да ги "изчаква" или да им "помогне" да достигнат до оргазъм, дори и ако той самият вече го е преживял. Ако партньорът ви има много бърза еякулация, то можете да му предложите да продължите любовната игра, за да може и ви е да преживеете оргазъм."
С мои думи ще кажа, че при мен свършването се свързва с .. треперене на цялото тяло, няколко секунди направо не знам къде се намирам ... и после съм доволно уморена
браво за обясненията
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес