- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- според вас
Нормално ли е едно момиче на 15 да носи токчета ???![]()
Зависи.. я погледни Шанел от Music idol..
Fall down seven times..
Stand up eight.
На мен момче на 15 с 10 см токчета, с които да се разкарва всеки ден ми идва в повече. Но въпреди това зависи колко е развито момичето, защото ако е дребничка и прилича на дете, не отива.. пък и закъде да се бърза с токчетата.. аз Ги почнах на 17![]()
ами за някакъв спецялен повод не виждам нищо лошо....ама секи ден така да си ходи...нах-малкото на неа няма да и е комфортно
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Стига да не изглежда като някое дете, да може да ходи на тях, да има с какво да ги сложи и да и отиват - защо не?
И все пак може да си разнообразява и с нещо нисичко, защото от 15 годишен да ходиш на кокили.. де да знам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми аз като бях на 15 носех, сега не нося![]()
Разбира се , че е нормално.Стига да не изглежда смешно,както по-горе ^^ каза miloto_girl-4e .![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ami estesveno napalno normalno e,az nosq tok4eta ot 13 godishna (sega sam na 16)![]()
Абе смешно е това..Смисъл горния пост на 13 с токчета
![]()
..А иначе е различно , на някои момичета им отива на други не.Според мен ако не си смешна носи ги,но някви пикли като обуят токчета а са 50 санти от земята са ми много смешни,късата пола и токчетата и голямите очила и направо като ги вида и се спуквам от смях
.Та важното е да не си смешна
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Зависи дали и отиват.Ако например не приличаш на 15 годишна/ако изглеждаш по-малка от 15/ си е малко смешничко, но ако си прилича на годинките е нормално.Но аз лично не нося токчета-не обичам да си тормозя краката.
Защо да не е нормално ?Аз от 15 годишна нося, но не всеки ден
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Нормално е, стига обувките да са съчетани добре с дрехите, момичето да може да ходи на тях... а и също така за всеки ден не са много удобни ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
1vo sujelyavam che pisha na latinica obache neam kirilica .. :s
A kolkoto do tokchetata ... mm zavisi ot vida na momicheto na 15 godini moje da e super razvita i da izglejda na 20 i da ima vid na 10 godishno dete .. no principno ne e smeshno (pone za men ne ) .. po smeshno mi e nek0a na 50 god da nosi tokcheta ;] Vse pak sa nie e vremet0 .. :P
I just called to say I lovee yah !
zavisi kak izglejda ima momi4eta na 15 kudeto izglejdat na 12 az primerno vinagi sa mi davali 2-3 godini pove4e no ve4e i po 5-6 xaxa mm no primerno ako se nagrimira6 i si napravi6 kosata s podhodq6ti drehi moje6 da sloji6 5-6 sm tok spored menПървоначално написано от krasawicataa
Ако можеш да ходиш - разбира се![]()
Ако не е с детско личице,ако не ходи смешно на токче и от самото токче зависи,защо да не?Няма лошо в токчетата,аз ги харесвам,но не мога да ги нося![]()
Just haters make me famous! εĭз