.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    НякЪде...ТаАм ;)

учебници за 8ми клас

здРавейте! искам да питам дали знаете на кой автор е учебника по бълг.език, по литература и по математика!ще уча в езикова гимназия-профил англ с немски.благодаря предварително
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

кое ти е училището за да ти кажа ?
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    ами Н.Й.Вапцаров

мм това не е в СФ нали?
    но все пак учебника по Математика 100% ще е на ''Анубис''
    а по Български език на ''Булвест''
    за литературата незнам ще те излъжа
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    А на мен някой може ли да ми каже... Аз съм в 22-ро със английски и испански.
    mindscan

Град
    Пловдив
    По- лесно, вместо да питаш отиваш няколко седмици преди да започне даскало отиваш в твоито и там 100% или ще има списъци или някои ще ти каже. Ние не можем да ти кажем щот не ги избираме ние, само това кфи са били миналата година можем да ти кажем

Re: учебници за 8ми клас

Цитирай Първоначално написано от bubenceee
    здРавейте! искам да питам дали знаете на кой автор е учебника по бълг.език, по литература и по математика!ще уча в езикова гимназия-профил англ с немски.благодаря предварително
    az shte y4a v EG v lovech a u4ebnika po matematika mi e na"arhimed" ,po bg na:"prosveta" a po literatyra - "krugozor"
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Би трябвало да са ти дали списък при записването...По-добре отиди в училището си,щото не всички са по едни и същи учебници Примерно мойта математика беше на Тонов,но никой не може да ти каже ти по каква ще си... Не бързай да купуваш преди да провериш в училището
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Би трябвало да са ти дали списък при записването...
    Ъ на мене никакъв списък не са ми давали. Казаха само да си купя учебниците по английски от библиотеката на даскалото

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    амии никакъв списък не ми дадоха,дори не са споменавали за учебници.Даже не ни казаха дали ще има род.среща и кога
    мисля да отида до у-ще.блъгодаря за отговорите

Град
    Pays de la Loire
    Както писаха и преди мен, отиди края на Август или началото на Септември до училището, тогава със сигурност ще са изготвили списъци с учебниците.

На теб май още отсега ти се ходи на даскало...

за училищата в София това са учебниците които написах

Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Както писаха и преди мен, отиди края на Август или началото на Септември до училището, тогава със сигурност ще са изготвили списъци с учебниците.

На теб май още отсега ти се ходи на даскало...
    na mene mi se hodi.. vse pak si4ku mi e interesno v novoty
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Няма ли някой деветокласник да каже миналата година кога са ги изнесли? Защото ,ако наистина ги изкарват към края на август,то по книжарниците няма да е останало нищо

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от presito.
    Няма ли някой деветокласник да каже миналата година кога са ги изнесли? Защото ,ако наистина ги изкарват към края на август,то по книжарниците няма да е останало нищо
    Как така няма да е останало, като никой не знае какви са
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Ем,на една фр миналата година учебниците и излязоха доста по-късно от на другите училища Те не излизат на всички училища по едно и също време .Щом даскалите са готови ги изнасят

Град
    София, Люлин
    Ем,на една фр миналата година учебниците и излязоха доста по-късно от на другите училища Те не излизат на всички училища по едно и също време .Щом даскалите са готови ги изнасят
    Е не си ли ги намери в крайна сметка. То ако ги няма по книжарниците.. в борсите за секънд хенд учебници ще има сто процента, аз от там си купувам втория срок, като си изгубя или ме хванат, че цяк срок съм била без учебник
    mindscan

Е не си ли ги намери в крайна сметка. То ако ги няма по книжарниците.. в борсите за секънд хенд учебници ще има сто процента, аз от там си купувам втория срок, като си изгубя или ме хванат, че цяк срок съм била без учебник
    Намери си ги от един познат

На нас ни казаха, че на 10-ти септември ще имаме род. среща и там ще кажат какви учебници да си вземем
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си