- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- учебници за 8ми клас
здРавейте! искам да питам дали знаете на кой автор е учебника по бълг.език, по литература и по математика!ще уча в езикова гимназия-профил англ с немски.благодаря предварително![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
кое ти е училището за да ти кажа ?
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
ами Н.Й.Вапцаров
мм това не е в СФ нали?
но все пак учебника по Математика 100% ще е на ''Анубис''
а по Български език на ''Булвест''
за литературата незнам ще те излъжа
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
А на мен някой може ли да ми каже... Аз съм в 22-ро със английски и испански.
mindscan
По- лесно, вместо да питаш отиваш няколко седмици преди да започне даскало отиваш в твоито и там 100% или ще има списъци или някои ще ти каже. Ние не можем да ти кажем щот не ги избираме ние, само това кфи са били миналата година можем да ти кажем
az shte y4a v EG v lovech a u4ebnika po matematika mi e na"arhimed" ,po bg na:"prosveta" a po literatyra - "krugozor"Първоначално написано от bubenceee
![]()
![]()
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
Би трябвало да са ти дали списък при записването...По-добре отиди в училището си,щото не всички са по едни и същи учебнициПримерно мойта математика беше на Тонов,но никой не може да ти каже ти по каква ще си... Не бързай да купуваш преди да провериш в училището
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ъ на мене никакъв списък не са ми давали. Казаха само да си купя учебниците по английски от библиотеката на даскалотоПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
амии никакъв списък не ми дадоха,дори не са споменавали за учебници.Даже не ни казаха дали ще има род.среща и кога
мисля да отида до у-ще.блъгодаря за отговорите
за училищата в София това са учебниците които написах![]()
na mene mi se hodi.. vse pak si4ku mi e interesno v novotyПървоначално написано от BeboP
![]()
![]()
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
Няма ли някой деветокласник да каже миналата година кога са ги изнесли? Защото ,ако наистина ги изкарват към края на август,то по книжарниците няма да е останало нищо![]()
Как така няма да е останало, като никой не знае какви саПървоначално написано от presito.
![]()
mindscan
Ем,на една фр миналата година учебниците и излязоха доста по-късно от на другите училищаПървоначално написано от preichetoy
Те не излизат на всички училища по едно и също време .Щом даскалите са готови ги изнасят
![]()
Е не си ли ги намери в крайна сметка. То ако ги няма по книжарниците.. в борсите за секънд хенд учебници ще има сто процента, аз от там си купувам втория срок, като си изгубя или ме хванат, че цяк срок съм била без учебникПървоначално написано от presito.
![]()
mindscan
Намери си ги от един познатПървоначално написано от preichetoy
На нас ни казаха, че на 10-ти септември ще имаме род. среща и там ще кажат какви учебници да си вземем![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.