- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Замислете се...Look here.. ;]]
Нарочно ударих всичко на макс.Първоначално написано от Spider4eto
Много мразя като почнат да ми говорят за екология. Иначе съм го правил теста преди и ми е около 3...
P.E.T.A. са фашисти, а A.L.F. са им SS...
Дееба тъпите копелета. Карат ме да замърсявам, само за да вървя срещу тях...![]()
2.06..![]()
2.36![]()
*loФ* лi* ме*, iлi не* ... I* dOn`т CaРe* ... нE* me* eБe*
2.41 planets![]()
Your footprint is 2.41 planets. We've also calculated your carbon footprint, which is 9.05 tonnes per annum..![]()
![]()
И как го направи като не разбираш ;oПървоначално написано от f3nkata__
Your footprint is 1.87 planets е моето...
Your footprint is
2.06 planets![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
2.31 planets
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
You're living as if we had 1.90 planets to support us. Although you are below the UK average, we obviously only have the one!
Your footprint is
2.60 planets
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1.70
3.01![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Your footprint is
2.59 planets
We've also calculated your carbon footprint, which is 9.55 tonnes per annum
![]()
Your footprint is
3.64 planets
това хубаво ли е?
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
моя резултат е 2,74![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
колкото по-малко,толкова по-добреПървоначално написано от 3vR
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
spokoino tvoq bog ot knijkata s prikazki se griji za prirodataПървоначално написано от Christ
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Моя Бог от книжката с приказки може да убие и създаде отново скапаната ти природка преди да можеш да кажеш "Я, аз съм тъпа езичница"Първоначално написано от justme__