Zdraveite V momenta sym mnogo obyrkana.Problema e sledniq : Gadjeto mi e nai golqmiq revnivec na toq svqt.Prosto drug takyv nqma.Povqrvaite mi.Postoqnno se vkarva v nqkakvi filmi i si izmislq vsqkakvi istorii.Napravo me iskarva izvyn nervi s negovite izmislici.Prosto nqma den v koito da ne se karame zaradi tova negove durjane.Dori ot bratov4ed mi me revnuva, ot nai dobriq mi priqtel,koito mi e kato brat ot 10 godini sme nerazdelni, a toi kazva che imalo neshto gnilo v taq istoriq,che nemojelo taka.Postoqnno mi proverqva telefona.Chete sms-i, preglejda obajdaniqta.Ot telefonniq ukazatel trie vsi4ki 'Samnitelni' majki imena.Abe prosto e ujasno vsi4ko tova za men. No nai mnogo me revnuva ot bivsheto mi gadje.Kato obseben e ot nego.Vse kazva che az oshte sym go obichala, i che go sravnqvam s nego, a tova ne e taka.S bivshiq mi imame mn obshti priqteli i poznati.I vse stava che sme zaedno na razni rojdeni dni,imenni dni i taka natatuk.Toi sashto taka e mn dobyr priqtel na bratov4ed mi.A priqtelq mi vse mi kazva da napravq vsi4ko vazmojno da ne go vijdam.Kak da stane tova kato nie sme ot edin kvartal,uchim v edno i syshto uchilishte,hodim na edni i syshti mesta,vsi4kite mi priqteli poznati i dori rodnini sa i negovi priqteli.I za da ne go vijdam poveche trqbva da se premestq v dryg grad.No toi kazva che se opravdavam i taka natatuk. Mnogoo e zle naistina tova polojenie.Mnogo puti sym go molila da se razdelim zashtoto edvam izdyrjah, no toi neiska.Kazva che me obicha mnogo,che shte preodoleem vsi4ko, i che nikoga nqma da se razdeli s men. E kvo mislite za vsi4ko tova ?

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)