- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка или секс за една нощ...?
Мисля че заглаавието е пределно ясно.Вие какво предпочитате![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
зависи какъв е човека с който искаш да си ... аз предпочитам сериозна връзка
но в други случаи бих предпочела секс за една нощ..
Зависи от много неща,но предпочитам сериозна връзка.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
т'ва секса за 1 нощ ми е омр1знал... т1рся нещо по - сериозно ама уви... всичко курволясва и предпочита да си го получи за 1 нощ и да мине на другия...![]()
Сериозна вр1зкаМа колко ще б1де сериозна ..;( винаги очаквам нещо сериозно а то кво илиза ...
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Винаги съм била сериозна, ама напоследък започвам да си променям мнението...![]()
Сериозна връзка !
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Това е толкова относително,че няма накъде повече...Секса за една нощ,може да доведе до доста сериозна връзка.И аз със бившо гадже си мислех,че всичко е само за една нощ и дотам...,ама ехе още колко нощи и дни прекарахме заедно......Със един друг си мислех,че всичко е сериозно и ала бала,ама уви оказа се човека просто е искал поредната в леглото...Получи това което искаше и черта,кой от където е..."ама аз туй,ама аз онуй,не съм готов за връзка,но ако искаш може да се виждаме за спорта от време на време..."Така че - незнам.Всичко си зависи от момента,емоциите,настроени ето и още куп неща.Понякога ти се иска нещо сериозно,понякога ти се иска просто да изживееш мигът,а след това да става каквото ще.Трудно е да погледнеш някои и да кажеш "искам го за една нощ" , " с този ще имаме сериозна връзка " ...Всъщност можеш,но не зависи само от теб
.За тези неща трябват двама.
Пфуф,както винаги много се разписах...
Сериозна връзка.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
и аз предпочитам сериозна връзка,макар че не винаги се получава.
Шегувай се когато обичаш,но не обичай на шега ; ]
Сериозна връзка![]()
Суетата.Моят любим грях.
I az sym za serioznite vryzki vypreki che te sa slojni.
{Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}
I az sym za serioznite vryzki vypreki che te sa slojni.I ne vinagi se poluchavat kakto trqbva.
{Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}
Предпочитам сериозните връзки.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Сериозна връзка, можеше като анкета да го направиш така ще имаш и по-точни резултати
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
искам сериозна връзка
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Сериозна връзка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Определено сериозна връзка!!!
Предпочитам и двете, но не едновременно.
I L♥VE 69.I L♥VE♀