- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка или секс за една нощ...?
Винаги съм искала сериозна връзка. сексът за една нощ не е за мен.
+1Първоначално написано от pasii_sladuranata
Даам... Зависи от много неща!
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
seriozna vruzka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В повечето случеи предпочитам сериозна връзка, но почти винаги се случва така, че когато търся сериозна връзка попадам на някакви лигли, а когато търся нещо не толкова сериозно и се получава нещо хубаво и никога не мога да се приготвя, както бих желал.. толкова да е объркано всичко.. :}
Я съм сериозен.
Сериозна връзка!Просто за мен е много по-стойностно и богато на чувства ,емоции и тръпка,отколкото просто едно чукане
сериозна връзка !
Аз съм за сериозна връзка!!!!! Но вече на мода е секса за една нощ.![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Emi predpo4itam seriozna vryzka ama neshty ne popadam na mnogo seriozni mom4eta....
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Доста съм старомодна,НО не приемам секса за една нощ....Падам си по сериозните връзки.
![]()
![]()
seriozna vruzka![]()
на този етап сериозна връзка,по-натам може и да си сменя вижданиятя :P
зависи...една нощ може да ти се прави само секс,а друга да искаш някой да е до теб и да разчиташ на него!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ако е някоя куха лейка от всякъде - нито държание, нито възпитание, нито отношение да има към мен бих правил секс за една нощ. Иначе си предпочитам сериозните връзки - по - скоро да имам момиче, с което да мога да си говоря за всичко, да не ми обсебва цялото време и да не се обременявам, когато съм с нея. Не държа толкова на външен вид или т.н.
Аз съм на мнение, че каквото дойде, не бива да го изпускаш.
От двете, честно казано, не знам кое предпочитам повече, тъй като и двете си имат и плюсове и минуси.
Но напоследък го карам на второто.![]()
Сериозна връзка.
Сексът за една нощ винаги мога да си го намеря, но сериозните връзки са нещото, което ценя наистина. Освен тва съм дърта ве4е, не ми е до глупости![]()
![]()
Робинята на Quench
каквото дойдее все пак може би дълготрайна връзка ...но ест то такива веъзки рядкост,или поне при мен ...... така че отговора ми е 50/50
![]()
По принцип сериозна връзка, но зависи от доста неща, най вече от човека с/у теб. И двете си имат предимствата, зависи човек на каква вълна е настроен.
Seriozna vraska!Seksa za edna no6t ne mi dopada!Obi4am da e sigurno.......... :P :P