- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЧупЛиви Нокти
напоследък почнаха много да ми начупваат ноктите направо е ужасно!само да ги пипна и се чупят слагам си от тези по-светлите лакове.казаха ми ,че заздравявали ноктите.попринцип моите нокти не са чупливи,но не знам какво им прищукна![]()
![]()
моля ви помогнете ми!![]()
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Поэнато ми е.В последно време и моите доста се чупят.Вэех си някакъв эаэдравяващ лак против чупене на нокти и съм доволна,эащото наистина станаха по-эдрави и откакто си го слагам не се чупят.На Perfect e.Един оранжев е и пише Nail Bond Complex.На тая фирма от същата серия имам и эа бърэо иэсъхване на лака и и от него съм доволна.
И май са само по 3 лв.
Страхотен ден,тук има небе.
Стхотен ден на цветове.
Слънчевият живот аэ иэбрах эа мен,
не харесвам долната эемя...
Аэ иэбрах си сърце эа светлите неща,
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
най-добре си вземи заздравител.аз си къпих един мн хубав с брокат![]()
На мен ми се оправиха от тва с кактоса на Ейвън![]()
да и ся чакай да ти се оправят от брукатаПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
по темата-предлагам ти да си ги мажеш с йод...аз тъка правя и действа![]()
има го в аптеките![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
На мен се оправиха от кремчето Maxi...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
От личен опит ти казвам - йодът заздравява адски много ноктите. Можеш да им слагаш също така бадемово масло, витамин А, витамин Е. Яж повечко млечни продукти. Ако искаш синтетични витамини, една опаковка Калмацин ще ти се отрази много добре.
Ползвай заздравител и след всяко лакиране топ лак! Не оставяй ноктите без лак, както и избягвай ярките тонове!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
цитати от интернет,надявам се да са ти полезни
вземи си витамин А на ампули и мажи всяка вечер. Има страхотен ефект.Случва ми се на показалците само. Това което правя е просто да не пускам дълги нокти, и без това не ги търпя. Иначе единствената ми грижа за ръцете е крем за тях, а като разтривам с крема и пръстите, масажирам леко ноктите и около тях.Когато усетя,че ноктите ми започват да се предават поне 3 дневно си ги мажа с лимон, както и самите ръце, при мен опрефелено има добър ефект, ако искаш опитай...Има масло за нокти на Икаров, много добре ми се отразява и на ноктите, и на кожичките, иначи преди и моите се цепеха - ужас...Опитаи със зехтин!Изпитана рецепта!Мажи винаги когато се сетиш!Успех
абе търсих го тва крем4е макси...вси4ки ме изгледаха като теле в зеле..ина4е аз си взех заздравител на перфект за меки нокти
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Мн съм доволна от маслото на Икаров,откакто го ползвам ноктите ми почти не се чупят,а преди беше направо ужасно: пораснат с 2мм и почват да се чупят от крайщата.
Колко струва и от къде го купуваш ?Първоначално написано от little_elf
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Мм аз преди време имах същия проблем. Майка ми поръча гел стимулиращ растежа на ноктите от Oriflame. Помогна ми. Не само почнаха да ми растат бързо ноктите, а и кожичките се махнаха ии ноктите ми станаха по-здрави. Пробвай, може да ти помогне и на теб!
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
не помня колко точно струваше,мисля че беше около 2лв. и нещо,от аптеката си го взех![]()
Мм аз преди време имах същия проблем. Майка ми поръча гел стимулиращ растежа на ноктите от Oriflame. Помогна ми. Не само почнаха да ми растат бързо ноктите, а и кожичките се махнаха ии ноктите ми станаха по-здрави. Пробвай, може да ти помогне и на теб!
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Според мен трябва да обърнеш внимание на храненето и да приемаш повече витамини.Иначе заздравителите на OPI са много добри.
az nemoga da si pusna manikur mn e gadno i 6te se vuzpolzvam da pi6a tuk a ne v dr tema nali se se6tate gorniq plast na nokuta blqsuka ta malko kato mi porasnat i se otdelq tva luskavotoi nemoga da si pusna manikur ot4aqh se a mi trqbva ne mn prosto e nujno za kitarata
![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Вземи си някакви витамини и заздравител,но трябва да почакаш малко,за да видиш ефекта,ако ти е много спешно-ноктопластика.![]()
И моите нокти бяха преди чупливи , ама ужасно чупливи!На мен най-много ми помогна течният витамин А-продава се във всяка аптека и е някъде 2 и нещо - не е скъп.То е едно като олио . всяка вечер преди да си легнеш ги мажи с памуче напоено с витамин А и ще видиш как ще ти се оправят!![]()
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
Мда. И аз ползвам това кремче на MAXI, то се води балсам за нокти.Втрива се два пъти дневно. Струва към 5 лева мисля аз от скоро го ползвам и ми помага определено, но трябва 1 месец да си много постоянна.УСПЕХПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
В София Maxi го има в аптеки Ремедиум на Шишман.
Да, няма го в много аптеки. А ако кажеш някаде "Имате ли крем за заздравяване на ноктите?" те гледат като кон без опашка.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Други здравословни проблеми да имаш? Да си изследвала хормоните на щитовидната жлеза?
Аз си взех заздравител на Регон с формалдехид- единствено той се оказа ефикасен!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен ми казаха че като ги намажеш веднъж,двапъти със йод ти се заздравяват за извесно време,но проблема е че йод боядисва гадно!![]()