- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за....
Апф, как изопачава нещата само нашият...Първоначално написано от tuzaro
Ами не, не харесвам вашата "култура", по простата причина, че вие не признавате човечеството...
ти нали го признаваш, кво ни гледаш насПървоначално написано от Emo Doll

Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
по-добре да се ебе с негри и да се раждат мулати, отколкото да се ебе с цигани и да се раждат нахакани боклуци от крайните кварталиПървоначално написано от ATAKABG
Дет се вика +1.За 130 менения за първи или втори път го казвамПървоначално написано от quench

Иначе не я познавам,ама на външен вид нещо не ме кефи.Нищо лично
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Сори, ама расизмът не е култураПървоначално написано от tuzaro

-> Обикновено момиче, кво трябва да мисля за нея? Прави ми впечатление, че имаше свалки с някво момче и че изглежда симпатична.
Мулатка ли е верно? Това е готино
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Какво толкова имате против момичето - много печена мацка е и много вярни неща говори. Вие пък, големите расисти - и за банани въобще няма да си говорим, вече се повтаряте.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
забравих че ти си навътре в тия работи и знаеш всеки какъв е... тва че си фен на цска и навсякъде ви бием е друга тема на разговор... гадно ти е ама шанз... ей чуй цска локо пак ви на*баПървоначално написано от exploitedteen

да ти разкажа края ако искашПървоначално написано от exploitedteen

Симпатична е девойката.
What you give is what you get!
БОЖЕ КАЗНИ ЈА ОВАА МАЈМУНА!!!
ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!
Dobro jutro moja voljena
Dal te iko voli kao ja
Dobro jutro moja voljena
Ne voli te niko kao ja
оф абе ако не беше черна/тъмнокожа/мулатка или както е точно нямаше да и обръщате толко внимание ама айде прайте се на интересни тука.. о.О
Абе......Вие луди ли сте бе!

preichetoy не е негърка, муладка или там каквато я наричахте.....
Това, че на аватара и има снимано тъмнокожо момиче, не означава, че това е тя. Не говорете за нея такива простотии без дори да знете, че тя не е негърка!
да нахраним и тебе, а?Първоначално написано от stefity
Ай де......Вие тука явно само чакате някой с по различно мнение да се изкаже и да го погнете....Първоначално написано от tuzaro
познаПървоначално написано от stefity

Ха и ся к'во.....да чакам ли някой да почне да се заяжда с мене или да си ходяПървоначално написано от tuzaro

ходи си, че имам малко работа. Ела довечераПървоначално написано от stefity

Ми....довечера съм на работа.....ама след като се прибера ще дойдаПървоначално написано от tuzaro

Бива.
Диша се.
Още не се е заяла с мен и за тва няам нищо против нея.
Не трябваше ли до сега тази тема да е изчезнала ?
Или пък модераторите са безчувствени ..
Хмм, мисля, че е тъпа, гадна, грозна чернилка, която няма място сред нас, САМО И ЕДИНСТВЕНО, защото е мулатка. Мразя всички различни от мен хора, обичам само лигавите, мазни чалгарки, които ми духат по всеки ъгъл.
mindscan
Не я познавам. Нямам мнение.
Далеч не съм от най-толерантните хора, но не познавам никои който да е мулат/крео, за имам някаква предценка за тях.
мисля, че трябва да получиш бан на расистка основа по точка 12012384 от правилника на форума.Първоначално написано от preichetoy

Абсолютли агрий!Първоначално написано от Alco
mindscan