.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    sofia

Как да преодолея себе си ?

Zdr na all ,odavna ne sam pisala tuk no napolsedak imam nujda da spodelq slednoto koeto se slu4va s men.Predi pove4e ot poluvin godina skasah s gadjeto si i ot togava mina mn vreme prez koeto nito go vijdah nito ni6to ,no ne bqh go zabravila i spomena za nego vinagi se poqvqvashe kato se se6tah za ne6to milo i hubavo :) no sled tolkwoa vreme toi zapo4na otnovo da idva v moqta kompaniq i az iskah ne iskah se prinujdavah da se pravq 4e ne e tam za6otot pr mn me boleshe ot tozi fakt , postepenno zapo4nah pak da izpitvam silni 4uvstwa kam nego no toi haresva drugo momi4e i kazva na moite frki 4e ne iska da ima ni6to ob6to s men.Towa ne me obijda za6oto kakto toi me narani predi vreme taka i az nego, vaprosa e 4e az mu jelaq kasmet ot vse sarce s momi4eto koeto haresva no tq ne tragva s nego. Kato sedq otsrani i go nabludavam sam mi e mn gadno . Pr iskam da spra da mislq za nego no ne moga pr ne moga i da spq ne mga da go pogledna bez da se usmihna :) Kakn da preodoleq sebe si ,kak da spra da me4taq za towa koeto e pred men i znam 4e ne moga da go imam ve4e ?
    Tu es un r

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Намери си някой друг!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    РЮАР

Re: Как да преодолея себе си ?

Ми почни да пишеш на кирилица и ш'е го забравиш

Ограничи всякакви контакти с него. Ако трябва смени и компанията или излизай само с част от тях, когато него го няма. Гледай да не мислиш за него, ингажирай си цялото внимание с други неща. Но ще те посъветвам да не тръгваш с друго момче, докато не забравиш сегашното.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ограничи всякакви контакти с него. Ако трябва смени и компанията или излизай само с част от тях, когато него го няма. Гледай да не мислиш за него, ингажирай си цялото внимание с други неща. Но ще те посъветвам да не тръгваш с друго момче, докато не забравиш сегашното.
    +1 Да.. Най-добре е известно време ако може да не го виждаш. Илии най-добрее никога повече да не се срещате. Ти сама осъзнаваш, че вече нищо не може да стане. Просто се отдалечи от него ии се разсейвай с нещо друго. Запълни си времето с нещо! УСПЕХ!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Познато чувство мацка!Като за начало спри да живееш в спомените,отвори очички и виж това което представлява в момента,а не си мисли за това което някога е бил!Просто сложи черта на илюзиите!Трябва ти нещо което да отнема вниманието ти в друга посока-било то приятелки,хоби,музика или пък някое свястно момче с което ще можеш да изградиш нови моменти ,които да изместят от съзнанието ти отживелите мигове със бившият ти!Успех ти пожелавам

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    ела в реалността булка..седни и помисли..след като той не мисли за теб,заслужава ли си ти да мислиш за него..съсредоточи се върху нещо друго..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Кажи му какво изпитваш към него,после ако нищо не направи пак си стани и тръгни на някъде обърни се дръж се като жена и отивай на шопинг терапия

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Няма смисал да сменяш компанията и приятелите просто се дръж сякаш нищу не е станало и на тоя момък може и да му доиде ума в главата....С една дума живеи си живота,забавляваи се,и си намери някакво хоби с което да прогониш мислите за него Аиди успех!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Няма смисал да сменяш компанията и приятелите просто се дръж сякаш нищу не е станало и на тоя момък може и да му доиде ума в главата....С една дума живеи си живота,забавляваи се,и си намери някакво хоби с което да прогониш мислите за него Аиди успех!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не си намирай друг,защото ще си мислиш че е той...просто за миг забрави момчетата и него най-вече и му покажи че си силна и че не ти пука особено.Ако те обича,сам ще дойде при теб!
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Няма лек толкова ефикасен,който д ти помогне да забравиш бившия напълно. Казвам го защото аз се чувствам в момента така макар че полагам усилия- излизам с приятели , занимавам се с други неща, опитвам се да стоя по-далече от него и т.н. В момента съм се отдала на пълна почивка, но от време на време доста помага и ако се отдадеш на нещон разпускащо, например един неангажиращ флирт. По този начин се зареждаш с положителни емоции и се откъсваш от мислите за него. Наистина помага и то по-добре от шопинга. А и не си заслужава да мислиш за човек който не иска да бъде с теб. просто пътищата ви са се разделили.

дам..разбирам..почти всички сме изпадали в такъв тип ситуация..

сигурно имаш чувството че никога няма да го забравиш..че не можеш..но колкото и гадно да зучи
    всичко минава с времето..аз преди около година бях в подобно положение и полека лека се забравят
    нещата.още не съм забравила напълно всичко,което се случи но се надявам да стане в най-скоро време..
    ..иначе е много тежко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си