Тааакааааааааа....
Ся първо се извинявам за грешките които ще направя.....
Почвам....Гледам има десеткии хора, които са с не споделена любов или харесват някого или имат чувства,симпатии....или такис неща и от двата пола...
Само че се нервя най-много на едно...Че половината ги е страх да кажат кво чувстват...Добре бе кво коства да кажеш"Виж падам си по теб" или нещо от тоя род кво може да ти стане да й/му вземеш номера от някого да пратиш няколко смсчета и то става ясно.....
Тааа мисълта ми е че кво толкова може да стане ако кажете кво чувставате ?Ще ви колят ли,ще ви утрепат ли??Какво толкова лошо има да обичаш някого и какво лошо има в това да си увлечен/а по някои ?и кво лошо има да.....
аууууууу на това се нервя най-много...Защото от там идват половината теми в тоя раздел-"как да му/й кажа че я/го харесвам"
Не искам да изглежда че все едно ми е писнало от такива теми-не,не е така.ПРосто искам да вдъхна доверие на тия които ги е страх да изкажат чувствата си.
За момичетата-да вярно е че е малко странно ако вие правите първата крачка,но...
Оф за момичетата момичетата да дават съвети,вие сте много.....Бе момичета с една дума Без вас не може да се жиее нищо че ни вдигате нервите.... :P Базик да стаа
За момчетата-момчетата да дават съвети,аз не съм никъв...НЕ бе...Става дума за срамежливковците...
НЕ че и аз съм цвете,защото и аз съм срамежлив признавам си...Ама вече няма да ми пука защото няма какво да загубя,поне не ме е срам да й взема номера и да я питам дали ще иска да излезем на кафе,ала бала...
Айде мерси че го прочетохте...
А и за тия тъпите коментари които вероятно ще ги има....Аре ако може без тях,става ли ? Щото дразнят....