Момиче на 15 съм. С едно момче от моя клас сме си най-добри приятели. Сега като почна лятната ваканция започнахме да излизаме заедно и си говорим по телефона всеки ден. Той мн често ми е казвал,че ме обича... но не мисля,че имаше предвид като гадже...
Още от началото на 2рия срок се убеждавам,че не го харесвам(замисляла съм се) и че нищо няма да стане... обаче май го харесвам. Когато няма с кой си излизаме само 2мата ии е мн весело... Гушка ме и ме целува по бузата и даже понякога ми казва "любов моя" ама...
Проблема е,че даже наще си мислят че сме гаджета защото всеги ден говоря и излизам с него.. 2фр също си го мислят..
Казах на най-добрата си приятелка,че малко го харесвам... тя ми каза че е по-добре да не му казвам, защото даже и да стане ещо вече отношенията ни няма да са същите, а аз не искам да го загубя като приятел...
Обичам си го супер мн... само че не съм сигорна дали съм влюбена и ако не ме харесва няма смисъл да развалям всичко...
офф нз кажете си мнението защото имам чувството че започвам да го харесвам само заради натякванията на останалите че сме влюбени.... кажете какво мислите за св т'ва