Много харесвам едно момиче от дълго време и наскоро се пристраших да кажа на някои от приятелите ми за съвети, обаче за сега не помагат. Самото момиче е с малко по-странен характер. Понякой път не мога да я разбера, имало е случаи, в които се държи привързано към мене, но има и случаи в които имам чувството или поне тя така го показва, че ме отблъсква и показва безразличност, а не мога да и кажа директно че я харесвам, защото сме в един клас и се виждаме всеки ден. Наистина много я харесвам, но както ви казвам характерът и е по-странен и не мога да използвам подходи както в минали връзки, защото биха били безполезни. Някои от приятелите разбраха, че я харесвам, то си е очевадно и се опитват да помогнат, но за сега съветите им не помагат. Незнам за самата нея дали тя е разбрала, но и не мога да установя. защото ако знаеше или щеше да си ми каже и да ме отблъсне напълно или можеше да каже, че имам шансове. А малко се съмнявам да не е се е осетила, защото то си личи много ясно. Нямала си е приятел от много време (няколко години), движи се предимно с момичета (не е лесбийка ако някой си помисли това). И на кафета сме излизали и по барове сме ходили, обаче то е като някаква въртележка ту се отблъсква, ту се привлича, най-вероятно и тя да не е нясно със себе си.
Моля ако някой има някакви съвети или е имал връзка с подобен тип момичета или дори ако вие самите сте такъв тип момиче, да ми каже да опитам с какво мога да се опитам да я впечатля, какво да направя за да ме забележи повече от нормалното.