- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въздух от вагината
Ако не ти харесват услугите му, кажи тука, имаме SWAT тиймПървоначално написано от Just_say_no
![]()
Малко ще се посмеете,няма нищо лошо!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Сладурче,няма смисъл да се притесняваш,съвсем нормално е![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Всички ти казаха, че е нормално. А аз в добавка смятам да препиша едно каре от сп. Cosmopolitan, за да "осветля" въпроса. Не че и други не го направиха преди мен де.
"Въпрос: "Пръцкам" (сериозно, така пише) доста с вагината си, докато правя секс. Това проблем ли е?
Oтговор: Понякога този смешен звук се получава в иначе романтични моменти и ти идва да се самоубиеш, но произходът му е банален - това е въздухът, който е влязъл при неговия тласък и си е намерил начин да излезе - макар и по-шумно, отколкото ти се иска. Често се случва, когато си с разтворени крака, защото тогава въздушната струя нахлува по-лесно."
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
normalno e i na men mi se e slu4vala i daje ni stana sme6no i na dvamata![]()
![]()
i posle produljih me da si vut6im rabotata
![]()
![]()
![]()
Това е нормално и не трябва изобщо да те притеснява получава се защото си била мокричка и от там вакуум и звукът.На много жени се е случвало и няма нищо срамно,а и не може да го задържиш просто няма как.
A възможно ли е да се получава и не по време на секс?
няма от кво да се сдухваш тва си е напълно нормално кажи го и на приятеля ти ако вече не го знае
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
възможно еПървоначално написано от krisi_pat
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Даа . .на мене ми се е случвало по време на секс и не по време на секс .. Ама да кажа и аз де не се спичай .. И на мене първият пъ ми беше кофти,ама после свикваш и не те бърка толкова ...Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И на мен ми се е случвало. Спираме, смеем се и после пак продължаваме. Да няма да ревем, я.)) Не се притеснявай. Не е чак толкова срамно. Малко смущаващо, ама...
![]()
Тряа ти тапа.
Голям праз пък.Намерила си за к'во да спичаш. Аз ако го задържа в себе си тоя въздух и започва да ме боли.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Как го задържаш ?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
spoX.. normal...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от TomHanks
![]()
![]()
спокойно, няма от какво да се здухваш...
![]()
i pri men se e slu4valo nqkolko puti no nqma ot kakvo da se pritesnqva6-normalno e![]()
slu4va se i na men edin put mi se slu4i az umrqh em ot sram em ot smqh dori zapo4nah da si burkam dumitemeshto da kaja vratata e otvorena kazah vuzduha e otvoren
smeise kat se slu4i nqma d ase bezpokoish
![]()
да случва се и на мен ми се е случвало неприятно е става малко кфти ама е нормално
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
мда, ние редовно си се смеемПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()