.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от gab4eto_gr
    Аз например веднъж по билогия си предадох пищова, бях го планирала царски пищов
    iha,br i az
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Когато правим тест и от двете страни на листа има задачи. Най-отгоре си пишеш името .. и т.н
    С един приятел си бяхме разменили листите И така и не ни хванаха..
    Но не беше от голяма полза,защото почти всичко
    ни беше еднакво ^^
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

Guest
    Като е топло - слагам си пищовите на рамото на ризата. Като се обърне прасето, вадя го и преписвам, после уж се пипам по рамото и ги прибирам.
    Слагам си ги в портфейла който е много обемен и преписвам.
    Слагам си пищовите в косата и ги вадя.
    Яко царските. Нося си кимоното уж за тренировка в един голям плик, написвам всичките теми и ги обозначавам. Пиша си на друго листче "легенда" за това как ги разпознавам. Даскалаката дава темата - пиша винаги глупости и измислици но винаги горе-долу толкова колкото е реално написаното.
    Чакаш, тея дето реално са научили да предадат, после ако онази не крие тестовете, но обикаля, винаги може да и вземеш единия и да го препишеш .
    После ГГ, Мажестик е отличник, макар единствения предмет по който учи да е Математика.

Моите методи са следните
    Сядам на по-заден чин и пищова или учебника под краката.
    Или си написвам цялата ръка.
    [/quote]

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

na4ina da se zdobiete s carski pi6tov e ako susednite klasove sa pravili testa predi va6iq pitate za otgovorite i sled tova ot u4ebnika si otgovarqte

su6to mojete da si napi6ete na 4ina s prust godini po istoriq ili ne6to po geografiq i ot opredelen ugul si prepisvate

men sa me hva6tali pri na4ina s rukata za6toto poglednah rukatasi predi daskala da se e oburnal i polu4ih dvoika ama vse pak za sroka i godinata imah 6-ica

drug na4in e predi 4asa ako sedite do stenata si napisvate otgovorite i ot vreme na vreme poglejdate seedno mislite no trqbva da sedite su6totaka po dale4 ot y4itelq za da ne vijda 4e e napisvano ne6to

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    И аз съм фенка на пищовите,най често като искам да ме испитат писмено по някой предмет си преписвам урока вкъщи и на другия ден уж пиша нещо на листа и накрая сменявам листовете Сещам се за един път когато си писах пищов на ръцете,даже понякога си оставям учебника отгоре и госпожата като се загледа някъде отварям и пиша квото ми трябва,но предварително съм си отбелязала страниците Слагала съм и пищов под стола или под долното рафтче на чина и тфа ноу помага
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Много е доре като седите до стената,пишете ниско долу каквото ви трябва аз по математика най важните неща от 1 година до сега си ми седят на стената,по точно на кулоната която е там..ии каквото и да ми потрябва си го имам пред мене а иначе което не се сещам си подпирам главата с лявата ръка и гледам в листа на тоя до мен който преписва от тоя зад мен който е тъп зубар но се пак тоя до мене е баси идиота да се обръща назад да преписва.. но не ми пука нали и аз си изкарвам добре покрай негу
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    ами най-гениалното,което съм правила е да обработя етикет на кока-кола с фотошоп...вместо състава си написах пищова и после го лепнах върху бутилка и така....тя тая даскалката се видя в чудо,защото все не можеше да ме хване как преписвам - беше и ясно,че не съм учила...
    ти си ми чудна, след като го обработиш с фотошоп, което ме съмнява заради интелигентноста ти като го принтираш ти излиза хартия доколкто знам, а не найлон от вида на етикета. айде обясни ми това как става и получаваш извинение

Цитирай Първоначално написано от 3vR
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    ами най-гениалното,което съм правила е да обработя етикет на кока-кола с фотошоп...вместо състава си написах пищова и после го лепнах върху бутилка и така....тя тая даскалката се видя в чудо,защото все не можеше да ме хване как преписвам - беше и ясно,че не съм учила...
    ти си ми чудна, след като го обработиш с фотошоп, което ме съмнява заради интелигентноста ти като го принтираш ти излиза хартия доколкто знам, а не найлон от вида на етикета. айде обясни ми това как става и получаваш извинение
    И аз това се питам ... Никога през живота си не съм преписвала от никого и от никъде , защото ми е много по-лесно да си науча урока за 30 минути , отколкото да се чудя два часа какво да напиша на пищова .

Голям фен Аватара на asasfdf
    много разбира госпожата, че не е найлон..а и има различни видове хартия, зависи и от принтера какво може..
    ако контролното е някакво по-сложно, на самия ден отсъствам, а след това като ме сложи на първия чин самичък, просто пращам задачките на някои по-разбиращи от мен и ми ги решават..

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    много разбира госпожата, че не е найлон..а и има различни видове хартия, зависи и от принтера какво може..
    ако контролното е някакво по-сложно, на самия ден отсъствам, а след това като ме сложи на първия чин самичък, просто пращам задачките на някои по-разбиращи от мен и ми ги решават..
    брат, не че нещо ама точно преподавателя няма да разбере, че е хартия. аз хубу, тъп съм и няма да разбера, ама учител?

Имам един въпрос , към вас , драги преписвачи : не се ли чувствате гузни , след като предадете контролно за шестица , знаейки , че въобще не сте се постарали да научите нещо ?

аз си имах по английски отговорите на сички тестове и само си ги изрязвах и между краката никога не са ме хващали и винаги имах 6 а пък един път имахме мн трудно контролно по биология и аз нямах време да уча и казах да ми направят пищов,а преди тва госпожата ни беше казала че на някво момиче и е бил супер як и й е писала 6 само заради пищова без да прави тест и аз си го дадох в началото на часа и та ми писа 6 беше мноу яко що'т целия клас ма гледаха супер злобно че нищо не знам пък имам 6

Цитирай Първоначално написано от Poison_Heart
    аз си имах по английски отговорите на сички тестове и само си ги изрязвах и между краката никога не са ме хващали и винаги имах 6 а пък един път имахме мн трудно контролно по биология и аз нямах време да уча и казах да ми направят пищов,а преди тва госпожата ни беше казала че на някво момиче и е бил супер як и й е писала 6 само заради пищова без да прави тест и аз си го дадох в началото на часа и та ми писа 6 беше мноу яко що'т целия клас ма гледаха супер злобно че нищо не знам пък имам 6
    И се гордееш с това , че не знаеш нищо пък имаш отлична оценка ? На твое място бих потънала в земята от срам !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Poison_Heart
    vai i az iskam takava gospoja e normalno e da sa ti zavideli
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    София
    Не се гордея, когато преписвам, но има предмети, които ми трябват единствено и само заради дипломата- с тях не мисля да се занимавам, не са ми интересни или просто не разбирам от тях. Такава например е математиката.

Мега фен
    аз си имам доста на4ини например на ръката съм си писала; на стола с молив и сядам отгоре и като не гледа-леко се отмествам и 4ета, а после с гуми4ка го трия. писала съм с молив и по стола на тоя до мен, и на 4ина, а когато седях до стената- тая 4аст от нея, която бе6е под нивото на 4ина, цялата я бях изписала с молив и си преписвах. тоя на4ин е мн добър, винаги работе6е после просто си триех молива и за следващото контролно-пак в гсм-а си пи6а квото ми трябва в съобщения и го запаметявам. а когато седях на 1-ия 4ин пред бюрото на г-жата - пи6ех по него с молив жялко 4е ни смениха 4иновете и столовете с нови,ненадраскани и сега не мога да пи6а по тях щото 6е се забележи ооо а веднъж взех отговорите на 1 тест по математика от др-ия клас оба4е нещо стана обърквация и преписах отговорите не на моята, а на другата група. имах 4 преписвам и от фр-ката до мен ако слу4айно сме 1 група. веднъж оба4е ни хванаха и 2-те имахме 2-ки ама пак завър6ихме с 6 а също и на лист4е съм си писала и съм сядала на него или пък просто съм си го държала в ръката
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

земам едно листче и го сгъвам 6 пъти на половина и го пъкам измежду зърната на ланеца или веригата на часовника и така

П.П:ако някой ми прегъне лист на половина повече от 7 пъти му давам 2000 лева
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Имам един въпрос , към вас , драги преписвачи : не се ли чувствате гузни , след като предадете контролно за шестица , знаейки , че въобще не сте се постарали да научите нещо ?
    Ами да тва е някси тъпо,аз прая пищоф само когато ми е трудно контролното и го прая да фана 4 а не да искарам 6 щото тва в мойто даскало некой кат изкара 6 (в моя клас,и то в цялото даскало е така) сички се чудат някфо..затва 1 пищовче,да фана 4 и се радфам ама предфарително съм учил де,се пак само на пищова да разчитам тва са некфи(без да се убиждате ако има някой от вас)адски тъпи мързели ебаси... да те мързи да научиш за 30 мин д*ба тва е адски тъпо ве не ви е срам ебаси..

а преди тва госпожата ни беше казала че на някво момиче и е бил супер як и й е писала 6 само заради пищова без да прави тест и аз си го дадох в началото на часа и та ми писа 6 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy беше мноу яко що'т целия клас ма гледаха супер злобно че нищо не знам пък имам 6 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cool

ПФФФФФ ти 1-ви клас ли си бе брат? тва аз ако съм учител щи сдъфкъм пищова и щи го изплуя ф лицето и щи пиша 2 100%... ти или си в некфо даскало за..без да се обиждаш..изоставащи ученици..или си 1-ви клас брат..
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

dark_sw
    Poison_Heart написа:

dark_sw

И се гордееш с това , че не знаеш нищо пък имаш отлична оценка ? На твое място бих потънала в земята от срам !

А да те попитам някаде да видя да пише ''гордея се с това'' защото аз не виждам.
    И не означава че като си препиславал няколко пъти не знаеш нищо!

Ами да тва е някси тъпо,аз прая пищоф само когато ми е трудно контролното и го прая да фана 4 а не да искарам 6 щото тва в мойто даскало некой кат изкара 6 (в моя клас,и то в цялото даскало е така) сички се чудат някфо..затва 1 пищовче,да фана 4 и се радфам ама предфарително съм учил де,се пак само на пищова да разчитам тва са некфи(без да се убиждате ако има някой от вас)адски тъпи мързели ебаси... да те мързи да научиш за 30 мин д*ба тва е адски тъпо ве не ви е срам ебаси..

а преди тва госпожата ни беше казала че на някво момиче и е бил супер як и й е писала 6 само заради пищова без да прави тест и аз си го дадох в началото на часа и та ми писа 6 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy беше мноу яко що'т целия клас ма гледаха супер злобно че нищо не знам пък имам 6 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cool

ПФФФФФ ти 1-ви клас ли си бе брат? тва аз ако съм учител щи сдъфкъм пищова и щи го изплуя ф лицето и щи пиша 2 100%... ти или си в некфо даскало за..без да се обиждаш..изоставащи ученици..или си 1-ви клас брат.. [/quote]

Нито съм в училище зе изоставащи нито съм в 1-ви клас тва че ти имаш такова мислене не означава че е така

Има един сайт Там се предлага химикалка-справочник.Хвашта информация 20 страници голям формат има и видео инструкции.Перфектна е за преписване. Ще ви напиша сайта с отделни думи заштото не ми дава да го пусна наведнъж.Пишете www точка pissalka точка com

препиС

На Писмените Изпитвания ( Само Ако Са ТЕСТОВЕ {т.е. със заграждане} ) Си Измисляте Знаци Примерно В Нашия Клас *А* Като Се Почешен По Главата *Б* Като Се Хванем За Брадичката *В* Като Се Облегнем И Се Подпираме На Челото Си *Г* Чешем Си Ухото Умно Нали И На Вас Ви Го Препоръчвам... Сигурно Някои Се Питате Как Ще Разберем Кой Има Нужда От Помощ Просто Тези Които Са По-Малко Знаещи Просто Се Изкашлят И По-Умните Го Гледат А За Кой Въпрос Показвате С Пръсти На Чина ---> taka [/b]
    Никога Не Се Целувай Пред Вратата, Защото Любовта Може Да Е Сляпа, Но Съседите Не Са !!!

Големи преписвачи сте бе .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    БЕЛ- царски е процедурата, но не ми се налага (мързи ме, пък и с есета и подобни простотии се справям повече от добре без шашми, но с допълнителна стимулация - не казвам каква вече. xD)
    Математика- там вече, не е до преписване
    История- почти винаги има осигурени отговори, царски върши работа, писания от тетрадка, учебник... там е лесно
    АЕ- винаги има предварително тестове, решени предварително и ако се пише на листа даден от госпожата, се преписват отговорите, ако на собствен направо царски (тоест царски правиш)
    не за друго, а просто защото е по-бързо...не, че сам няма да имам 6ца, но просто се губи повече време, оня ден например ме домързя да ги преписвам и си ги написах без да преписвам.
    НЕ- там се допълваме, кой каквото е учил и си подсказваме... xD
    no chance for cheat (и това не е точно така, защото съм преписвал не 1 и 2 пъти...от телефон )
    Химия- вече не учим, но там тъпото е, че контролно правят по 6 човека (на първите чинове)...и даскала проверява за пищови и т.н зад теб няма никой и е тегавно, но с повече импровизация се получават нещата
    Биология, География - пак не учим, но от тетрадката...и евентуално ако имаме отг.

По "необичайните предмети" пак къде с отговори, къде без...

като цяло всичко зависи от учителя, но на практика няма учител, при който да не можеш да препишеш (стига да има от къде)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си