- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Споделете методи за преписване
Tuk mojete da spodelite nqkoi zabavni i umni metodi chrez koito vie ili va6i frs ste prepisali ili pone opitali.
Т.7
swords1010
Много пъти ми се е случвало да преписвам особено като бях ученичкатогава беше някак си по-лесно,а сега в университета е малко по-трудно
аз не съм много изобретателна в преписванията но ще ти кажа как една моя колежка от университета преписа веднъж на единия изпит
![]()
тя беше обляква дълга пола и като седеше я сгъваше малко и там слагаше пищовите си,като не гледа учителя тя си разгръщаше полата и си гледаше и пишешемного хутро,накрая взе си изпита-успя
но това разбира се е подходящо за момичета,за момче не мога да кажа нищо
![]()
Don't think about yesterday!
Don't think about yesterday!
Имах гипс преди време на лявата ръка всички от класа ми бяха подраскали там и аз реших че за теста по история там ще си напиша пищова.Интересното беше че успях да препиша успешно но доста се съмнявах дали ще успея!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
аз така си лепа пищови по краката.перфектно е.Също си ги пиша на пс,принтирам и смалявам.Ставам много малки и лесно се преписва.На салфетка също съм залепвала или писала отгоре.Прз зимата е идеално.Имаш хрема и никой нищо не може да ти каже.От телефон също.
На тела също стаа ама така хванаха един мой фр.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
4esto pravim proekti po angliiski i gi lepim na stenata...i edin den to4no predi kontrolno po istoriq s edna fr re6ihme da si napi6em tam otgovrite...i se poly4ia ina4e edna dr fr be6e s plik,koito prozira6e i si sloji list4eto vutre...abe ima mn na4ini ob6to vzeto
![]()
Повечето пъти съм преписвала като си сложа листче в несесера. И също като си напиша някои работи на края на чина,закрия с ръката докато ми даде теста и всичко става
![]()
ами най-гениалното,което съм правила е да обработя етикет на кока-кола с фотошоп...вместо състава си написах пищова и после го лепнах върху бутилка и така....тя тая даскалката се видя в чудо,защото все не можеше да ме хване как преписвам - беше и ясно,че не съм учила...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ааа тва не съм го пробвала!Сещам се че го има като идея във vbox-а
tva go vze ot edno momi4e:
Къде да си скриете пищовите?!?
***Препиши нужната информация на листа, но само от едната страна на листа, и ги закачи с карфици от вътрешната страна на якето
***Напиши нужното от вътрешната страна на носна кърпичка за еднократна употреба, сгъни я така че да не се вижда текста и я остави на чина после само действай.
***Отиди на училище с не прекалено, но все пак прозрачно пликче вместо раница а листата с пищовите пъхни най- отгоре така че да можеш да четеш
***Можеш също да напишеш пищова върху самото пликче стига да е в по тъмни цветове
***Пишеш на правпъгълен лист, слепваш го с тиксо и го слагаш на ръката а отгоре обличаш блуза с по - широки ръкави
***(За момичета)Пишеш на листчета които слагаш под чорапогащника а обличаш дълга пола с по - големи цепки
***Напиши с вече непишеща химикалка всичко на биал лист и под определен ъгъл можеш да четеш на воля. На учителя казваш че е просто лист за чернова. Ако те хване казваш че си писал преди часа и то просто се е отпечатало и на този лист
***Можеш да напишеш част от урока на стола пред теб. Така хем ще гледаш уверено напред, хем ще си изкараш желаната оценка
***През междучасието си купи кифла, баничка или нещо от сорта и на хартииката (салфетката) си напиши нужното.
***Формули и таблици се пишат на гумичка която може дори да си подаваме.
***На дълго и тънко листче пишеш желаното и го увиваш около пълнителя на химикалката
***Можеш да залепиш листа с пищова на подметката на обувката или от вътрешната и страна
***Ако е по география или история и даскала позволява да се използва атлас напиши нужното на съответната карта ( за населението на картата за населението)
***Ако трябва да преписваш по литература или някой разказвателен предмет, си подложи с тетрадка по чужд език на която с латиница си си написала нужното
***Можеш да запишеш нужното под формата на SMS
Местата на,
които съм писала тва,
което ми е нужно:
1.На стола пред мен
2.На малко листче, което слагам:
2.1 В несесера
2.2 В джоба на дънките
3.На чина
4.В учебник по Литература (когато ни позволяват да го използваме)
5.На дъската (когато не е изтрито писаното от последния час)
6.На тела
7.На ръката
8.На гумичка
9.Зад безцветна подвързия
10.Най-често си вадя нужните учебник или тетрадка
Май само за тея се сещам,
но не всички минават пред
всички учители!
Аз зимата си крия пищовите в ботуша или ако е по-топло под полата ми.Ако седна по отзад направо си преписвам от тетрадката,а учителя кат се приближи я пъхвам по стола на седящия до мене или под краката си
Ама рядко ми се налага да си крия пищовите щот учителите ми са залухави има само 2-3ма дет са нащрек.
![]()
Най-често и най-ефикасния при мен е когато си откъсна 3 двойни листа и ги слагам един под-друг и чак на последния пиша нужната информация.Веднъж ме преместиха на втория чин и госпожата пак се върза![]()
![]()
![]()
др вид пищов е така наречения слънчев пищов,написах си информацията на учебника,а той беше гланциран и когато напечеше слънце се вижда,и даскалката така и не разбра, че преписвамно този пищтов не е за секи ден
![]()
Ааа имаше един приятел,който никога не учеше думите по руски (не че аз някога съм ги учела),та той преди да започне часа,късаше двоен лист и пишеше всички думи на втория лист с пергел
Винаги имаше 6,то която и госпожа да се мъчи да върти листа,не успява
дръта работа,министъра като нище да ги махне и да вземе нови ,на седът докато идът в старчески дом
![]()
![]()
Иначе аз съм си правила пищовите най-често с листче в несесера или на телефона,като си пишех думите от мтела и си ги пращах -завърших с 6 по английски
![]()
![]()
Писала съм на безцветна подвързия,когато целия клас не е учел-пишехме на дъската между редовете на предишния неизтрит урок
и много други методи
..Общо взето може да не си науча урока,което ще ми отнеме 20мин,но ще седна да си направя пищов за 30мин
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз на една класна по литература преди 3 години преписах по доста забавен начин.Значи стоя си аз на първия чин срещу катедрата на даскалката и си вадя черновата,върху която уж ще си наслагвам мислите.Листа,който вадя е написана цялата тема съвсем лекичко с моливче и после повторих молива.Абе кажи речи царски пищов и хоп 6 на класната.Смешното беше,че даскалката проверва листовете и изобщо не забеляза молива по черновата.Като дойде при мене да проверява да не би да имам пищов се изчервих като домат.Важното беше ,че нищо не видя.![]()
Аз по принцип не преписвам,защото се страхувам да не ме хванатно един път имахме контролно по география на едни много гадни уроци и аз си направих пищов
скрих го в джоба си
и след това отидох до тоалетната,за да видя Люксембург монархия ли беще или република
иначе едно фр си пише пищова на крака или залепя листчето с нужната информация на крака си и облича полата и готово
амм също така може като правим контролно и като си вземем някоя тетрадка или учебник за подложкаи в тет или учебника да скрием информацийката..но тука зависи от учителя...един мой учител проверявае подложките ни
![]()
![]()
mi az izpolzvam standartnite metodikato u4ebnik na krakata sms ot nqkoi brat4et pisane mejdu prastite (no tfa e riskovano);lis4e zalepeno za dankite ili ne6to podobno no maika mi raboti v texni4eskiq universitet v sf i mi kazva 4e e vidqla kfo li ne kato lak varxu noktite s nqkfi tam formuli napisani teorii po belioto
malko list4e uvito okolovatre6nata 4ast na ximikalka ot prozra4na plasmasa tam nqkfi gluposti napisani s fulmaster varxu zna4ki ta imalo 4ak nqkfo mom4e s tatuiravka na korema a tatooto se e sastoqlo ot uroci ot u4ebnicite
napray golqm smqxxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na rukata sum si pisala,edna fr na kecovete,ima edin mn hitar metod,slaga6 list otdolo i otgore natiska6 s prazna himikalka,mn e lesno,samo deto nz dali dobre go obqsnih,sa6o edna suy4eni4ka lepna pi6ova na 4ina pod lista i sa zalepi tam![]()
i tva i onaq nemoja da go mahne
i gospodina i go mahna
takuv cirk be6e
tq golemi obqsneniq izvudi
smsi,daje na mp3kata zapis
i gotovo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Охх...ами много са:
Слагам по полата.
Това с химикал, който няма мастило също действа 100%
Ако имам несесер в него пъхам.
В чорапа си съм крила.
На едно залепващо листче написваш нужното, залепяш го на другата страна на листа и преписваш.
Моят чин беше до прозореца и там на парното залепях и го прикривах с дреха.
На стола съм залепяла.
Учебника под чантата или на стола (това работи за много загубени даскалки а такива има)
Начини колкото искаш въпроса е да не те хванат![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Аз пиша с много малък шрифт и избирам най вайното за да се подсещам,не се оставям в ръцете на пищовано права листче с размер аватара ми след което просто го държа върху чина когато преписвам под ръката си и чета м/у пръстите ми.Когато не ми трябва или сядам в/у него или ако трябва да го скрия замалко с палеца от долната страна на плота
хващали са ме 1 единствен път по физика и то беше заради тоя до мене щото искаше помощ и аз се позачетох с няколко сек повече и госпожата ме скифа
Ноо пак си завърших с пет макар тая двойка
![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Аз например веднъж по билогия си предадох пищова, бях го планиралацарски пищов
![]()
m/ydr. tva sum go probvala oba4e dokat go pro4etaПървоначално написано от TellMeYourName
i svur6i 4asa
e to huu,ama ot de da znam,kvo pi6e tam
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!