.

Виж резултатите на анкетата: гейско и е момче/мъж да си бръсне краката

Гласували
147. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

46 31,29%
  • не

101 68,71%
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 149
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

е пак имам питане :D:D:D

я си кажете мнението според вас гейско ли е или не момче/мъж да си бръсне краката мойто мнение ще го изразя в последствие
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Shove IT
    По-гейско е от това да си имо

WtF Аз няма да си бръсна краката никога.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Според мене не е гейско оба4е аз предпо4итам мом4ета с косми по краката защото ина4е е все едно 4е ходиш с първокласник.По мъжествено е да има косми.
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Лично на мен ми изглежда гейско.Е,разбира се всеки си решава сам за себе си и прави каквото си иска.За мен по-нормално е да си бръсне някои др работи ,но точно краката....това си е работа на момичетата/жените!

Не е геиско даже си е супер...Вместо некфи космати (приматчета) много е хубаво даже

Град
    София
    аз мисля че по гейско от това момче/мъж да си бръсне краката, ръцете, гърдите или гърбът няма
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Да!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    pz city
    я се разкарайте с комплексираните со коментари това дали аз си бръсна краката ръцете или някъде другате какво общо има със сексуалната ориентация.Аз се харесвам да нямам косми по тялото си....... а най-малкото че всичко е въпрос на хигиена... от 14 годишен се бръсна и не сажалявам.... мисля че е секси и готино... а вие скапани селяци си ходете вълнясали от глава до пети ... писнало ми е вече от такива типове

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    я се разкарайте с комплексираните со коментари това дали аз си бръсна краката ръцете или някъде другате какво общо има със сексуалната ориентация.Аз се харесвам да нямам косми по тялото си....... а най-малкото че всичко е въпрос на хигиена... от 14 годишен се бръсна и не сажалявам.... мисля че е секси и готино... а вие скапани селяци си ходете вълнясали от глава до пети ... писнало ми е вече от такива типове
    само не ми е ясно за каква хигиенна ми говориш при бръсненето на краката айде като си толкова умен обясни ми защо жените си бръснат краката определено не е за хигиена

Град
    Shove IT
    Дейба тия футболистчета как ги мразя

Град
    Испания
    Не е естествено.Някои момчета така се чувстват по-добре.Няма нищо гейско
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Един мъж ако не е космат и потен не е мъж!

Незнам к'во толкоз лошо виждате в това...Ако на някое момче му е кеф така 'що да не....По-добре от някъв космясал......... А и повечето момчета не се бръснат а си правят кола маска

Град
    София
    с много прости думи мога да докажа че е гейско такаче някой хора да ме разберат

момчетата/мъжете копират от жените и то не само бръсненето на краката ама за това по натам може да повдгна въпоса а хората с каква сексуална ориентация копират от мимичетата/жените само хомосексуалисти и травестити (то е почти едно и също ама карай) такаче от това до какъв извод се стига че тези който копират от жените са гейове бръсненето на краката е копирано от жените и от тука следователно стигаме до извода че момчетата/мъжете който си бръснат краката са с лева резба

на мене ми харесват повече момчетата,които си бръснат краката ( и не само ) ама ся и косми да си има ако го харесвам .. няя да го върна ;dd
    Шегувай се когато обичаш,но не обичай на шега ; ]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    А и повечето момчета не се бръснат а си правят кола маска
    не по врат а по шия

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    aa да футболист съм и моля те запази си мнението за себе си когато не е по темата

каква хигиената ли???Ако имаш нужда ще ти дам на лично няколко линка към салони за козметика да прочетеш да видиш за какво говоря и тогава да продължим с темата ?

Град
    София
    aa да футболист съм и моля те запази си мнението за себе си когато не е по темата

каква хигиената ли???Ако имаш нужда ще ти дам на лично няколко линка към салони за козметика да прочетеш да видиш за какво говоря и тогава да продължим с темата ?
    няма нужда да ми даваш никакви линкове мисля че съм чел повече по тази тема от теб и мога да ти кажа че точно космите на краката непозволяват на голяма част от микроорганизмите да стигнат директно до кожата а и космите на краката невпаряват като космите под мишниците примерно такаче не гледай само какво пише в сайтове на козметични салони а прочети някоя друга книга

Град
    Испания
    Това ,че са футболисти не значи че са нещо по-малко от другите
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    Shove IT

Това ми е достатъчно ... Не мога да разбера само какво му е нехигиеничното, като се къпиш редовно.

Град
    pz city
    ivakavlad козметиката и поддържането не изискват просто една кола маска епилация или бръснене кожата на краката може да се третира с няколко кремчета и лусиони ,които също са от знаечение

Не си падам по космати.. За мен е по-добре да се обекосмяват, отколкото не.Прим при някои, може да не са налага, ама в други случеи като видя някой мн космат и ми иде да си изповръщам червата..

Град
    pz city
    LastWarrior ти да не би да си кюсе ?

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Това ,че са футболисти не значи че са нещо по-малко от другите
    Дразни ме, че се мислят за повече от другите. И фешъните ме дразнят по същата причина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си