- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е пак имам питане :D:D:D
я си кажете мнението според вас гейско ли е или не момче/мъж да си бръсне краката мойто мнение ще го изразя в последствие![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
WtF Аз няма да си бръсна краката никога.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Според мене не е гейско оба4е аз предпо4итам мом4ета с косми по краката защото ина4е е все едно 4е ходиш с първокласник.По мъжествено е да има косми.
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Лично на мен ми изглежда гейско.Е,разбира се всеки си решава сам за себе си и прави каквото си иска.За мен по-нормално е да си бръсне някои др работи,но точно краката....това си е работа на момичетата/жените!
Не е геиско даже си е супер...Вместо некфи космати (приматчета) много е хубаво даже![]()
аз мисля че по гейско от това момче/мъж да си бръсне краката, ръцете, гърдите или гърбът няма
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
я се разкарайте с комплексираните со коментари това дали аз си бръсна краката ръцете или някъде другате какво общо има със сексуалната ориентация.Аз се харесвам да нямам косми по тялото си....... а най-малкото че всичко е въпрос на хигиена... от 14 годишен се бръсна и не сажалявам.... мисля че е секси и готино... а вие скапани селяци си ходете вълнясали от глава до пети ... писнало ми е вече от такива типове
само не ми е ясно за каква хигиенна ми говориш при бръсненето на краката айде като си толкова умен обясни ми защо жените си бръснат краката определено не е за хигиенаПървоначално написано от PePeLePew
Не е естествено.Някои момчета така се чувстват по-добре.Няма нищо гейско![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Един мъж ако не е космат и потен не е мъж!
Незнам к'во толкоз лошо виждате в това...Ако на някое момче му е кеф така 'що да не....По-добре от някъв космясал......... А и повечето момчета не се бръснат а си правят кола маска
с много прости думи мога да докажа че е гейско такаче някой хора да ме разберат
момчетата/мъжете копират от жените и то не само бръсненето на краката ама за това по натам може да повдгна въпоса а хората с каква сексуална ориентация копират от мимичетата/жените само хомосексуалисти и травестити (то е почти едно и също ама карай) такаче от това до какъв извод се стига че тези който копират от жените са гейове бръсненето на краката е копирано от жените и от тука следователно стигаме до извода че момчетата/мъжете който си бръснат краката са с лева резба
на мене ми харесват повече момчетата,които си бръснат краката ( и не само) ама ся и косми да си има ако го харесвам .. няя да го върна ;dd
Шегувай се когато обичаш,но не обичай на шега ; ]
не по врат а по шияПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
aa да футболист съм и моля те запази си мнението за себе си когато не е по тематаПървоначално написано от LastWarrior
каква хигиената ли???Ако имаш нужда ще ти дам на лично няколко линка към салони за козметика да прочетеш да видиш за какво говоря и тогава да продължим с темата ?
няма нужда да ми даваш никакви линкове мисля че съм чел повече по тази тема от теб и мога да ти кажа че точно космите на краката непозволяват на голяма част от микроорганизмите да стигнат директно до кожата а и космите на краката невпаряват като космите под мишниците примерно такаче не гледай само какво пише в сайтове на козметични салони а прочети някоя друга книгаПървоначално написано от PePeLePew
Това ,че са футболисти не значи че са нещо по-малко от другитеПървоначално написано от LastWarrior
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Това ми е достатъчно ... Не мога да разбера само какво му е нехигиеничното, като се къпиш редовно.Първоначално написано от PePeLePew
![]()
ivakavlad козметиката и поддържането не изискват просто една кола маска епилация или бръснене кожата на краката може да се третира с няколко кремчета и лусиони ,които също са от знаечение
Не си падам по космати.. За мен е по-добре да се обекосмяват, отколкото не.Прим при някои, може да не са налага, ама в други случеи като видя някой мн космат и ми иде да си изповръщам червата..
Дразни ме, че се мислят за повече от другите. И фешъните ме дразнят по същата причина.Първоначално написано от AnChItOoOo