- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е пак имам питане :D:D:D
Защо слагаш всички под 1 знаменател със сигурност има повече наблюдения в/у колеги отколкото ти ама щом казваш.... че се мислим за повече от другите....окей ,но да знаеш че не си прав това впечатление идва просто от високото съмочувствие което имаме повечетоПървоначално написано от LastWarrior
В горния пост товорех за групата специално, винаги има изключение. И не съм кьосеПървоначално написано от PePeLePew
Не харесвам момчета с бръснати крака...!
Животът е адът описан в Библията!
21 век е,а аз не съм тесногръд човек с еснафски виждания,всеки може да прави каквото си поиска защо робувате на чуждото мнение?Ако ти харесва ги бръсни,ако ли не-не го прави и готово!
Shut the fuck up... Нервиш... Гей си и точка :PПървоначално написано от PePeLePew
My`OwN ти пък откъде изкочи не ме познаваш и как ме оцени така предлагам ти да млъкнеш докато ме стигнеш на бройки,а това няма да е скоро даже никога ..........
Да, противно и гнусно е приятелят ти да има по-хубав маникюр от теб,
да са му по-гладки краката и т.н.
Като поникнат, сигурно са изключително секси на допир, а...
![]()
![]()
![]()
Абе, мен ако питате, така както е тръгнал света, накрая само жени ще останем...![]()
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Не разбира се!!! Как, да е некой вунясалец ли?!? Амм ако ще да си ги бръсне, ако ще да не си ги, ако е некой идиоот нема да му помогне!!![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Не виждам нищо гейско в това
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
da,no vseki si re6ava za sebe si,ti predstavq6 li si nqkoe mom4e/muj da ima po gladki kraka ot edno momi4e/jena![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мМмМза мен си е гейско...нз що ама странно е приятелят ти да има гладки краченца като твоите
сега ако е космат като маймуна си е друг въпрос...
![]()
![]()
![]()
но мисля че косъмчетата по мъжките краченца ги правят по мъжествени... мъж с чисти краченца...странно е...
![]()
![]()
Не, разбира се че не е гейско![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Вие момичетата ги изкарахте маймуниПървоначално написано от soul1199
Според мен не космите правят един мъж да изглежда мъжествен, но съм твърдо против бръсненето на крака.
Първоначално написано от PePeLePew
to majete/mom4etata stanaha momi4eya/jeni
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
А,за наденицата ли питаш![]()
![]()
Аз си ги бръсна,ама не съм гей.
Значи кой какво си мисли ми е през..самобръсначката![]()
прочети на първа страница последният ми пост обяснил съм го като за идиоти (нямам намерение да те обиждам)Първоначално написано от fenkatakrisi952
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
анкетата доказва,че не е гейско да си обзекосмяваш тялото .... няма какво да добава повече... ето хората си дават мнението
ivakavlad направи ми впечатление едно изречение от подписа ти ..
"тъпите и ограничени хора завзеха света" не се ограничавай с това мнение,че е педалско да си бръснеш краката живеем в 21 век все пак
e tva e mn smisleno! (bez ironiq) priqtelqt mi e leko kosmat i mn se drazni i sa sybira pari za kola maskaПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
Първоначално написано от Riot
епа вие си живейте в 21-ви век аз живея при динозаврите ако ми дадеш логично обяснение ама логично не заучени фрази ще се съглася с теб аз мойто обяснение го дадох още на първа страница последното мнение на страница обориш ли логиката ми се съгласявам с тебПървоначално написано от PePeLePew
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Леле след 10 год покажи снимка да те видяяяПървоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен не е гейско ..всеки трябва да изгл добре независимо м1ж или жена...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..