- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е пак имам питане :D:D:D
Според мен не е , даже мисля,че в днешно време е нормалнои ест е по приятно като няма косми
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
няма нищо гейско в това момче/мъж да се избръсне...който иска го прави,а който не иска-не го прави!въпрос на лично мнение...важен е човека отвътре,а не отвънка!не може да се причисли един мъж/момче към графата с гейовете,само защото се е обръснал!щом не им е приятно да ходят обрасли като горили-ок!![]()
Според мен няма нищо гейско в това.![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Lele kak me draznish,ide mi te namera i da ti otkurta malkata p*tka
Koi si da kazvash koe e geisko ili ne we?
Az haresvam momcheta koito si brusnat krakata,ili pone malko s aim naboli,ne nekfi gorili
I kfo obshto ima s tfa dali si gei ili ne?
Che geiovete ne sa li muje?
След като вие имате претенции към нашия външен вид, защо и ние да нямаме?Първоначално написано от ivakavlad
За мен не...Първоначално написано от paranoia
Точно така за вас го правим бе за васПървоначално написано от babity
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Разбира се че Не е гейско....Много по добре е да видиш гладки крака, отколокото вместо крака да има гора![]()
![]()
NormaL PeopLe wWorry Me...!
ne e geisko tova ako e geisko prosto :shock: mn si e normalno daje
iSka6 Li dA iGrAeM nA KrIeNiCa..?!aKo Me NAmeRi6 Ti daljS EdnA celyfKa..:*..AkO NE V gArDEroBA saM:]
то е и нормално да си обръснеш главата на знака на хтлер да си облечеш женско потниче и поличка
П.П. това го взех от една друга тема непомня кой беше споменал за тоя случай![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
normalno e vsqko mom4e da se poddarja za da izglejda dobre razbira se az naprimer mn mrazq kosmqsali mom4eta
Ich habe nichts nur eine Liebe
Ако п1к си мислиш, че някои го интересува...П.П. това го взех от една друга тема непомня кой беше споменал за тоя случай
Само патката и мишниците бръсна, нема нужда да става джунгла, иначе краката хич не, ми аз кат си ги обръсна направо да туря и червило и в градските тоалетни, тъпа работа.
Ходи си с храсталиците по краката... п1к ако трябва да се скриеш някога просто клекни, т1по с1щество![]()
Някой мъже сте толкова глупави същества, че направо ми призлява, имам чувството, че не знаете каква е разлика между гей и травестит?!?Първоначално написано от Romeo_is_dead
Юксел Кадриев, водещия на новините по БТВ е гей, е мяза ли на гей, а?
Като си туриш червило какво ще станеш, гей ли, или травестит, замисли се малко преди да пишеш глуспости![]()
+1Ходи си с храсталиците по краката... п1к ако трябва да се скриеш някога просто клекни, т1по с1щество![]()
Ши прая кот си искам аве ей!
Не знам обаче , аз всеки втори който видя на центъра на Варна се е обръснал и не мисля ,че има нещо гейско оО...Я се оправете малко.
Аз не си ги бръсна но смятам да го направя...И някоя дето каза "Потен и космат" рофл , яко ти е да ти мирише и мяза на пор ли?
Чат-пат може да се к1пате де...Първоначално написано от fc
Кой е казал , че не се къпем?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Ми не не е гейско поне според мен!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Spored men ne e geisko no az predpo4itam da sa si s kosmi!Ne samo momi4etata se podarjat .........
НЕ!
[size=7][b][u]fosse cos